Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno
motorjev ni možno več naročit za letošnje leto...

rekli pa so da tisti ki jih imamo naročene da jih dobimo...samo še ne vejo točnega datuma....jaz mislim da sedaj počasi bodo motorji...vsaj upam...

baje da v ponedeljek....

PON: Baje da konec tedna

PET: Naslednji teden 1x

SRE: Konec tedna

PET: Naslednji teden 1x

...

Upam da dobite čimprej pa da mi bo kdo dal za 1 krog :unsure:

Objavljeno

Eh brezveze, baje da ma še slabš pospeške k naše mašince do 80, tak da brezveze :D

//NejcZ

Objavljeno
Eh brezveze, baje da ma še slabš pospeške k naše mašince do 80, tak da brezveze :D

//NejcZ

Samo to je SS, še nikoli nisem sedel na eSeSovcu pa me res zanima kako (ne)udoben je in kako je to k se furaš v takem nepokončnem položaju :rolleyes:

Objavljeno

Ah če temu ti pravš SS moped...zame je ss motor tist pr termu skor ležiš na rezervarju in se morš držat za balanco toook de di ga ne odnese spod zadnice :D No tukej vsaj slednje skrbi nimaš :worship:

Objavljeno

Kaj pravite kaj je bolši tankat 95- oktanski ali 100-oktanski? Ker mi res ni jasno v čem je razlika nekateri pravijo da je bolš tankat 95 nekateri 100. Sicer zanima me konkretno za to yamahco...

Objavljeno

Ziher je bolje več oktanov :) Sicer se pri takih malih mašinah ponavadi ne občuti razlike, ampak marsikdo pravi da motor lepše laufa in vse. Sam vedno ko mam priliko tankam 100 na OMV.

//NejcZ

Objavljeno

jst bom meu zdej hmal servis a kdo we ker je tko ured servis pa da hitr nardijo

Objavljeno (popravljeno)

Ko sm jst delu servis sm pršu tja pa so mi rekl da nimajo takga filtra. Pol sm na filter čaku 1 tedn, pol so pa zrihtal. Nč posebnga plastike dol uzame, olje vn spusti, filter vn vzame pa zamenja, olje nalije pa da plastike gor pa je to to. Pogleda še tlak v gumah, nastavi sklopko in to bi naj blo to. Cena je pa bila 40€.

Drgač sm pa dans na Mariji Reki bunkico bruso. :naughty: :worship: :yea1: :OK:

Popravljeno . Popravil biker666999
Objavljeno
K jih mogoč s traktorjem pelajo da jih ni tko dolg?

preko hrvaške pa jim hrvati ne pustijo :evilgrin:

Objavljeno
Ko sm jst delu servis sm pršu tja pa so mi rekl da nimajo takga filtra. Pol sm na filter čaku 1 tedn, pol so pa zrihtal. Nč posebnga plastike dol uzame, olje vn spusti, filter vn vzame pa zamenja, olje nalije pa da plastike gor pa je to to. Pogleda še tlak v gumah, nastavi sklopko in to bi naj blo to. Cena je pa bila 40€.

Drgač sm pa dans na Mariji Reki bunkico bruso. :naughty: :worship: :yea1: :OK:

ki to a v lj

Objavljeno
ki to a v lj

Celje. Promotor. Pa bom čez 700 km že spet šel

Objavljeno

TSC-Laba v Litiji .)

Men so bivšo Yamaho zrihtal kot se zagre, pa še zelo zelo dober odnos do strank imajo :OK:

Objavljeno

Po informacijah uvoznika so težko pričakovane YZF R125 danes prispele v Slovenijo.

Lep dan

Boštjan

Objavljeno

No pa so mogoče le šli iz Japonske motorji,jutr vam obljubijo da pridejo naslednji teden.

Objavljeno
Po informacijah uvoznika so težko pričakovane YZF R125 danes prispele v Slovenijo.

Lep dan

Boštjan

kdaj jih pa vi dobite, in kdaj lahko mi pridemo iskat? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Objavljeno

ravno sem klical delta team in so mi rekli da so motorji prišli in da jih verjetno vsi dobimo...lp

Objavljeno
jih verjetno vsi dobimo...lp

To mi je pa malo čudno...

Objavljeno
kdaj jih pa vi dobite, in kdaj lahko mi pridemo iskat? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Uvoznik jih dostavi v sredo, mi jih takoj sestavimo in so pripravljeno za predajo. Ker ste čakali preko dogovorjenega roka, imate vsi možnost, da vam motocikel pripeljemo brezplačno na dom. To pa bomo izvedli v četrtek.

Lep pozdrav

Boštjan

Objavljeno (popravljeno)
Uvoznik jih dostavi v sredo, mi jih takoj sestavimo in so pripravljeno za predajo. Ker ste čakali preko dogovorjenega roka, imate vsi možnost, da vam motocikel pripeljemo brezplačno na dom. To pa bomo izvedli v četrtek.

Lep pozdrav

Boštjan

YEeeeeeeeeeeeeeeeej :D

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

mene so danes klicali in so rekli da bodo ju3 imeli motorje....ampak ne bom dobil črnega kot sem naročil ampak belo rdečega...lp

Objavljeno

Lep pozdrav

Boštjan

ooo hudo :)

Objavljeno

Kaj ti kurca hasne dostava na dom...Pa še pomoje bi se marsikater rajši odpeljal domov,rajši kako opremo šenkajte a?To pa niste pomisnli?Kako čelado pa to...Mah ne,kje pa.

Objavljeno (popravljeno)
Kaj ti kurca hasne dostava na dom...Pa še pomoje bi se marsikater rajši odpeljal domov,rajši kako opremo šenkajte a?To pa niste pomisnli?Kako čelado pa to...Mah ne,kje pa.

Se strinjam. Sam sej u bistvu niso oni nič krivi. Sej niso oni zadrževal motorjev.

Popravljeno . Popravil biker666999
Objavljeno

Ojojoj, g. Boštjan vas tako lepo obvešča z informacijami in na koncu ponudi lepo ugodnost, vi pa take komentarje pišete? Pa saj niso prodajalci krivi, da motorji niso pravočasno prispeli v Slovenijo??? Človek vam ponudi prst, vi vzamete roko. CVIČKAR1, saj vem, da ti nimaš naročene YZF-R125 ampak vseeno, najbolje, da šenkajo vsakemu eno AGV GP-Tech Dreamline v vrednosti 600€ al kaj? :headbang:

Eh...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!