Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno

Nevem zakaj bi ti skakala. Lahko da maš preveč napumpane. Probaj malo spustit pa probaj. Pa pri 60 ne vem če bi ti centriranje delalo težave. No za motor ne vem točno pri avtih se to čuti od kakih 120 naprej ponavadi.

Objavljeno

Al pa tak rečeš ko tule ena pri nas z Punto-tom.. ja zadnjo felno mam desno mal zvito, pa pr ene 150 začne trest, sam od 160 naprej pa je vredu :whistle:

//NejcZ

Objavljeno

Ti se smejiš sam se tudi to zgodi :D da včasih neha pr določeni hitrosti. Sam verjetno nena zarad zvite kole.

Objavljeno

Ja, tisti njen avto je že bil totalka tudi (baba pač) in je vse možno :rolleyes:

//NejcZ

Objavljeno
Al pa tak rečeš ko tule ena pri nas z Punto-tom.. ja zadnjo felno mam desno mal zvito, pa pr ene 150 začne trest, sam od 160 naprej pa je vredu :whistle:

//NejcZ

sej ponavadi oz. v večini primerov je tako, da trese samo takrat ko pride feltna in njene vibracije v resonanco z šasijo avta, to se ponavadi čuti samo v razponu 10-20km/h, potem pa neha

Objavljeno

Kak ste zdej rešli glede unega posnetka z akrapovičem? A je meu photoshop prste vmes al ma mogoče sam nalepko pa je ker drug izpuh al je tisti izpuh od r6. Ker ma kar dober glas na posnetku.

Objavljeno

tisto je akrapovič in ni fake, samo je od enega 600cc motorja, ki ima tam spodaj izpuh, suzuki ali yamaha

Objavljeno

sem ugotovil da ima guma "bulo"....

pri večji hitrosti res neha trest...

lp

Objavljeno

A mi lahko kdo pove ali da link kje bi lahko naroču trake za robove platišč. Naroču bi preko neta. Če se ne sme tu linke objavlat lahko na pm

Objavljeno
A mi lahko kdo pove ali da link kje bi lahko naroču trake za robove platišč. Naroču bi preko neta. Če se ne sme tu linke objavlat lahko na pm

TC-motoshop :whistle:

Objavljeno
Kir zvok :whistle:

jst morem to naroct zdej enkrat

Objavljeno
jst morem to naroct zdej enkrat

Kr hitr če ne ga ne boš dobu letos

Objavljeno
Kr hitr če ne ga ne boš dobu letos

lol zakaj pa da ne

Objavljeno

a misliš da to v mesnici za deliakteso prodajajo?..že orginal dele katerih nimajo na zalogi ponavadni čakaš k budalo..in kje bi ga ti sploh naročil?

Objavljeno
a misliš da to v mesnici za deliakteso prodajajo?..že orginal dele katerih nimajo na zalogi ponavadni čakaš k budalo..in kje bi ga ti sploh naročil?

Jst sm čaku na ročko za sklopko 1 mesec :BUA:

Objavljeno

ja tam k sm use narocu od leovincija pr avtostilu ce so avspuhi ze v slo ga sigurn dobis

Objavljeno
ja tam k sm use narocu od leovincija pr avtostilu ce so avspuhi ze v slo ga sigurn dobis

Ni dolgo od kar so ga sploh naredili.

Objavljeno
Ni dolgo od kar so ga sploh naredili.

ja pol je za pocakat ;D

Objavljeno

Moje slike iz Marije Reke :worship: :worship: :worship:

Album

Objavljeno

Album

Nice maaan :OK: :OK: :OK:

Objavljeno

Album

k si pol iz motorja pow :blink: al pa v desno neznaš polagat

Objavljeno

Pado najbrž ni, če je sam objavil slike :D Najverjetneje je to da mu polaganje v desni ovinek še ne gre najbolje :D

Objavljeno
k si pol iz motorja pow :blink: al pa v desno neznaš polagat

v desno res neki čudn zgleda v levo je pa super

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!