Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno

Dej ne ga sekerat, bo že nadrku če ma tok lep dirkališče zravn doma :D ampak če je desn ovink potem desn kolen vn, ne levga :P

Objavljeno

A ste že naredli druge nosilce za tablce?

Prilepite malo slike da dobim kako dobro idejo...

lp

Objavljeno
A ste že naredli druge nosilce za tablce?

Prilepite malo slike da dobim kako dobro idejo...

lp

Prebrskaj malo temo, nekje so slikce...

Objavljeno
Prebrskaj malo temo, nekje so slikce...

stran 79

Objavljeno (popravljeno)
ej jasko a ti ž maš 125ko ???

Mam ja :D Sej bi priš malo v ravne samo še ni izpita, če bo vse po sreči bo 17-tega... Drgač pa se lahko oglasiš kaj pa bom dav za kako pijačo :D

Popravljeno . Popravil Jasko15
Objavljeno
Mam ja :D Sej bi priš malo v ravne samo še ni izpita, če bo vse po sreči bo 17-tega... Drgač pa se lahko oglasiš kaj pa bom dav za kako pijačo :D

te držim za besedo...ej ke si nas pa tj vido učera???

Objavljeno
te držim za besedo...ej ke si nas pa tj vido učera???

Na kafejo sm biv glih na avtobusni ko ste se dvakrat mimo pelali... Drgač pa če maš cajt lahko zej priješ pa grema tule v bližni bar na rundo pa kakga ročnega :D

Objavljeno
Na kafejo sm biv glih na avtobusni ko ste se dvakrat mimo pelali... Drgač pa če maš cajt lahko zej priješ pa grema tule v bližni bar na rundo pa kakga ročnega :D

2 krat ???? smo ja gr se pelali pa pol po kaki uri nazaj :whistle:

Objavljeno
2 krat ???? smo ja gr se pelali pa pol po kaki uri nazaj :whistle:

Ja sm pač biv cev dan na kafejo :D Dej sma še kr of topic tk da grema se zmenit v 125-ke javite se... :D

Objavljeno (popravljeno)
k si pol iz motorja pow :blink: al pa v desno neznaš polagat

:grrr Nism padu sam v desno me mal j***

Pado najbrž ni, če je sam objavil slike :D Najverjetneje je to da mu polaganje v desni ovinek še ne gre najbolje :D

:grim Res je v desno mi ne leži najbol

Dej ne ga sekerat, bo že nadrku če ma tok lep dirkališče zravn doma :D ampak če je desn ovink potem desn kolen vn, ne levga :P

To pa res. Sej tist s kolenom ni vedno tak. Sam pač je blo glih tak.

Popravljeno . Popravil biker666999
Objavljeno
Ja lepo da se dobli motorje rad bi samo vprašal če je tudi kdo mev probleme s plovcem k meni ni kazalo kolk mam benza pa sn pelo na servis in je narazn vzev pa je ugotovo da je bil plovec že v orginalo čisto zanič ; by the way ni samo leo vinci izpuh ki ga lahko damo gor je tudi tale:::http://www.micronexhausts.com/product-details.html?autoid=117

Pa če mene prašaš ni ta izpuh nč lep. LeoVince je lep sam je men zlo bedn zvok.

Objavljeno

kva'j 'dej a gre tole kej po tazadnem al nč :worship:

Objavljeno
kva'j 'dej a gre tole kej po tazadnem al nč :worship:

Nism probavu. Švoh :D

Objavljeno

hehe. men je 1x ratal sam po nesreč :krneki: ...v križišču sem zavinu pol pa ko sen pričel pospeševati pa sem iz prve dal v ler :whistle: pol pa vse pričelo brnet pa pogledam kaj je..pa sem hitr dal v 2-go pa sklopko sam na hitrco spustu. :unsure: pa je po klancu navzgor šlo pa tazadnjem :worship:

Objavljeno

hehe. men je 1x ratal sam po nesreč :krneki: ...v križišču sem zavinu pol pa ko sen pričel pospeševati pa sem iz prve dal v ler :whistle: pol pa vse pričelo brnet pa pogledam kaj je..pa sem hitr dal v 2-go pa sklopko sam na hitrco spustu. :unsure: pa je po klancu navzgor šlo pa tazadnjem :worship:

Objavljeno

kolk ma to zdj končno? :D zdj vs je pa že ene par k mate tele 125ke.. :)

Objavljeno
kolk ma to zdj končno? :D zdj vs je pa že ene par k mate tele 125ke.. :)

134 km/h

Objavljeno

kok maš kil?

kok cajta si ga ufuravov? kako? :D

Em....je mogoče da skozi tačko teče "odvečno" olje ali neka tekočina. Ker vedno ko ga parkiram v garaži na tačko, drug dan vidim flek na tleh, kot nek oljni madež

Objavljeno
kok maš kil?

Em....je mogoče da skozi tačko teče "odvečno" olje ali neka tekočina. Ker vedno ko ga parkiram v garaži na tačko, drug dan vidim flek na tleh, kot nek oljni madež

kil ene 70 :D ulaufavou sm ga sam do 500 km :D pa pol na 8000 obrtu do ene 600km :D zdej cez 20 km bo pa na servis treba pelat ker je kaksn ured servis v lj kdo ve ??

Objavljeno
kok maš kil?

ce se ta flek pozna ti ziher nekje pri masini tece.. po tacki pa pride navzdol ker je pomoje najnizja tocka pri motorju.. in tam potem kapne....

Objavljeno
kok maš kil?

Pr tački sta 2 cevki. Ena za bencin ( če preveč natočiš v rezervar ), ena pa se mi zdi da je hladilna tekočina. Sam nevem zakaj bi ti tekl. Men ni nikol.

Objavljeno
Pr tački sta 2 cevki. Ena za bencin ( če preveč natočiš v rezervar ), ena pa se mi zdi da je hladilna tekočina. Sam nevem zakaj bi ti tekl. Men ni nikol.

jst k sm ga kupu je mau teklo vn pa je blo use mastno tam po plastikah sam nic kaj tezga

Objavljeno
kil ene 70 :D ulaufavou sm ga sam do 500 km :D pa pol na 8000 obrtu do ene 600km :D zdej cez 20 km bo pa na servis treba pelat ker je kaksn ured servis v lj kdo ve ??

Jure Primec na Dolgem mostu... :OK:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!