AKG Objavljeno Julij 13, 2008 Opozori Objavljeno Julij 13, 2008 Dej ne ga sekerat, bo že nadrku če ma tok lep dirkališče zravn doma :D ampak če je desn ovink potem desn kolen vn, ne levga :P
Hamilton Objavljeno Julij 13, 2008 Opozori Objavljeno Julij 13, 2008 A ste že naredli druge nosilce za tablce? Prilepite malo slike da dobim kako dobro idejo... lp
Jasmin125 Objavljeno Julij 13, 2008 Opozori Objavljeno Julij 13, 2008 A ste že naredli druge nosilce za tablce?Prilepite malo slike da dobim kako dobro idejo... lp Prebrskaj malo temo, nekje so slikce...
sonda Objavljeno Julij 13, 2008 Opozori Objavljeno Julij 13, 2008 Prebrskaj malo temo, nekje so slikce... ej jasko a ti ž maš 125ko ???
Prevtzer Objavljeno Julij 13, 2008 Opozori Objavljeno Julij 13, 2008 Prebrskaj malo temo, nekje so slikce... stran 79
Jasmin125 Objavljeno Julij 13, 2008 Opozori Objavljeno Julij 13, 2008 (popravljeno) ej jasko a ti ž maš 125ko ??? Mam ja :D Sej bi priš malo v ravne samo še ni izpita, če bo vse po sreči bo 17-tega... Drgač pa se lahko oglasiš kaj pa bom dav za kako pijačo :D Popravljeno Julij 13, 2008. Popravil Jasko15
sonda Objavljeno Julij 13, 2008 Opozori Objavljeno Julij 13, 2008 Mam ja :D Sej bi priš malo v ravne samo še ni izpita, če bo vse po sreči bo 17-tega... Drgač pa se lahko oglasiš kaj pa bom dav za kako pijačo :D te držim za besedo...ej ke si nas pa tj vido učera???
Jasmin125 Objavljeno Julij 13, 2008 Opozori Objavljeno Julij 13, 2008 te držim za besedo...ej ke si nas pa tj vido učera??? Na kafejo sm biv glih na avtobusni ko ste se dvakrat mimo pelali... Drgač pa če maš cajt lahko zej priješ pa grema tule v bližni bar na rundo pa kakga ročnega :D
sonda Objavljeno Julij 13, 2008 Opozori Objavljeno Julij 13, 2008 Na kafejo sm biv glih na avtobusni ko ste se dvakrat mimo pelali... Drgač pa če maš cajt lahko zej priješ pa grema tule v bližni bar na rundo pa kakga ročnega :D 2 krat ???? smo ja gr se pelali pa pol po kaki uri nazaj :whistle:
Jasmin125 Objavljeno Julij 13, 2008 Opozori Objavljeno Julij 13, 2008 2 krat ???? smo ja gr se pelali pa pol po kaki uri nazaj :whistle: Ja sm pač biv cev dan na kafejo :D Dej sma še kr of topic tk da grema se zmenit v 125-ke javite se... :D
biker666999 Objavljeno Julij 13, 2008 Opozori Objavljeno Julij 13, 2008 (popravljeno) k si pol iz motorja pow :blink: al pa v desno neznaš polagat :grrr Nism padu sam v desno me mal j*** Pado najbrž ni, če je sam objavil slike :D Najverjetneje je to da mu polaganje v desni ovinek še ne gre najbolje :D :grim Res je v desno mi ne leži najbol Dej ne ga sekerat, bo že nadrku če ma tok lep dirkališče zravn doma :D ampak če je desn ovink potem desn kolen vn, ne levga :P To pa res. Sej tist s kolenom ni vedno tak. Sam pač je blo glih tak. Popravljeno Julij 13, 2008. Popravil biker666999
javsovec Objavljeno Julij 13, 2008 Opozori Objavljeno Julij 13, 2008 Ja lepo da se dobli motorje rad bi samo vprašal če je tudi kdo mev probleme s plovcem k meni ni kazalo kolk mam benza pa sn pelo na servis in je narazn vzev pa je ugotovo da je bil plovec že v orginalo čisto zanič ; by the way ni samo leo vinci izpuh ki ga lahko damo gor je tudi tale:::http://www.micronexhausts.com/product-details.html?autoid=117
biker666999 Objavljeno Julij 13, 2008 Opozori Objavljeno Julij 13, 2008 Ja lepo da se dobli motorje rad bi samo vprašal če je tudi kdo mev probleme s plovcem k meni ni kazalo kolk mam benza pa sn pelo na servis in je narazn vzev pa je ugotovo da je bil plovec že v orginalo čisto zanič ; by the way ni samo leo vinci izpuh ki ga lahko damo gor je tudi tale:::http://www.micronexhausts.com/product-details.html?autoid=117 Pa če mene prašaš ni ta izpuh nč lep. LeoVince je lep sam je men zlo bedn zvok.
FlamE#7 Objavljeno Julij 13, 2008 Opozori Objavljeno Julij 13, 2008 kva'j 'dej a gre tole kej po tazadnem al nč :worship:
biker666999 Objavljeno Julij 13, 2008 Opozori Objavljeno Julij 13, 2008 kva'j 'dej a gre tole kej po tazadnem al nč :worship: Nism probavu. Švoh :D
r3ne Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 Nism probavu. Švoh :D hehe. men je 1x ratal sam po nesreč :krneki: ...v križišču sem zavinu pol pa ko sen pričel pospeševati pa sem iz prve dal v ler :whistle: pol pa vse pričelo brnet pa pogledam kaj je..pa sem hitr dal v 2-go pa sklopko sam na hitrco spustu. :unsure: pa je po klancu navzgor šlo pa tazadnjem :worship:
r3ne Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 Nism probavu. Švoh :D hehe. men je 1x ratal sam po nesreč :krneki: ...v križišču sem zavinu pol pa ko sen pričel pospeševati pa sem iz prve dal v ler :whistle: pol pa vse pričelo brnet pa pogledam kaj je..pa sem hitr dal v 2-go pa sklopko sam na hitrco spustu. :unsure: pa je po klancu navzgor šlo pa tazadnjem :worship:
Schmid87 Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 kolk ma to zdj končno? :D zdj vs je pa že ene par k mate tele 125ke.. :)
shaggyxd Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 kolk ma to zdj končno? :D zdj vs je pa že ene par k mate tele 125ke.. :) 134 km/h
juree Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 kok maš kil? kok cajta si ga ufuravov? kako? :D Em....je mogoče da skozi tačko teče "odvečno" olje ali neka tekočina. Ker vedno ko ga parkiram v garaži na tačko, drug dan vidim flek na tleh, kot nek oljni madež
shaggyxd Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 kok maš kil? kok cajta si ga ufuravov? kako? :D Em....je mogoče da skozi tačko teče "odvečno" olje ali neka tekočina. Ker vedno ko ga parkiram v garaži na tačko, drug dan vidim flek na tleh, kot nek oljni madež kil ene 70 :D ulaufavou sm ga sam do 500 km :D pa pol na 8000 obrtu do ene 600km :D zdej cez 20 km bo pa na servis treba pelat ker je kaksn ured servis v lj kdo ve ??
kukec1 Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 kok maš kil? kok cajta si ga ufuravov? kako? :D Em....je mogoče da skozi tačko teče "odvečno" olje ali neka tekočina. Ker vedno ko ga parkiram v garaži na tačko, drug dan vidim flek na tleh, kot nek oljni madež ce se ta flek pozna ti ziher nekje pri masini tece.. po tacki pa pride navzdol ker je pomoje najnizja tocka pri motorju.. in tam potem kapne....
biker666999 Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 kok maš kil? kok cajta si ga ufuravov? kako? :D Em....je mogoče da skozi tačko teče "odvečno" olje ali neka tekočina. Ker vedno ko ga parkiram v garaži na tačko, drug dan vidim flek na tleh, kot nek oljni madež Pr tački sta 2 cevki. Ena za bencin ( če preveč natočiš v rezervar ), ena pa se mi zdi da je hladilna tekočina. Sam nevem zakaj bi ti tekl. Men ni nikol.
shaggyxd Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 Pr tački sta 2 cevki. Ena za bencin ( če preveč natočiš v rezervar ), ena pa se mi zdi da je hladilna tekočina. Sam nevem zakaj bi ti tekl. Men ni nikol. jst k sm ga kupu je mau teklo vn pa je blo use mastno tam po plastikah sam nic kaj tezga
Kumše Objavljeno Julij 20, 2008 Opozori Objavljeno Julij 20, 2008 kil ene 70 :D ulaufavou sm ga sam do 500 km :D pa pol na 8000 obrtu do ene 600km :D zdej cez 20 km bo pa na servis treba pelat ker je kaksn ured servis v lj kdo ve ?? Jure Primec na Dolgem mostu... :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se