Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno
Fantje a vam ni škoda denarja za izpuhe pr tej yamahi. Motor bote meli verjetn maksimalno 2 leti pol bo te pa že na kej močnejšega šli. Moje mnenje je da se ne splača dat 400 eur za izpuh ko se pol itak tudi ne kaj dosti pozna. Aja pa tisti ko hoče kupit Leovincija naj povpraša na nitro.si. Tam mislim da se ga da naročit. Dobavni rok pa piše da je 14 dni.

Ne razmišlamo vsi tako kot ti :whistle:

Objavljeno

Pogovarju sem se z enim ki ima oglas na bolhi za LeoVince izpuhe, pravi da je za Yamaho dobavljivost 14 dni, v kompletu je izpuh in krivine, vse je pa homologirano. Cena je 430€

Objavljeno

ja kulk pa bi ti dau za ceu komplet 10€ al ka? :slap: vsi bi mel orng pa takoj pa še zastojn :headbang:

Objavljeno
ja kulk pa bi ti dau za ceu komplet 10€ al ka? :slap: vsi bi mel orng pa takoj pa še zastojn :headbang:

v primerjavi sz drugmi je drag

Objavljeno
v primerjavi sz drugmi je drag

Kaj si mislu da bo tok kokr zx za skuterja?? :lol:

Objavljeno
Kaj si mislu da bo tok kokr zx za skuterja?? :lol:

devil racing je cenejs pol je cenejs se scorpion pa mnde tud Micron nism preprican za tega

Objavljeno

homologiran devil tut stane 430€..je pa leovince malo bol uveljavljena znamka..zato tudi pricakovana malce visja cena od kokurence...

Objavljeno
Ne razmišlamo vsi tako kot ti :whistle:

Več boš porabil za 125-ko bolj ti bo žal kasneje!

Objavljeno

V pondelk sm vidu v mariboru eno YZF R125 pa jo tko gledam pa recem u lej r6 pa jo tko gledam pa vidm un zadek pa sm sele ugotovu da je 125 res lep motor

Objavljeno

res je dobr motorček tale yamahca sploh rdeče bela strupeo zgleda!! :worship: še zdej mi je žou d je nism tkrt uzeu k sm meu šanso..sam sej pride mnda nasledn let yzf r250 :whistle:

Objavljeno
Glih lepo bom potem menjal :) r250 potem pa r6 :worship:

Se strinjam :worship:

Objavljeno
Se strinjam :worship:

Se vama ne zdi da bi bilo bolje: r6 25kW potem pa r6 100kW ?

Racionalnost pa to...

Objavljeno
Se vama ne zdi da bi bilo bolje: r6 25kW potem pa r6 100kW ?

Racionalnost pa to...

Tud to bi blo OK

Objavljeno

Bomo se vidl kko :) Sicer, motor pa spet ne zgubi toliko na ceni v 2 letih? Ali pač. sej bomo se vidl :)

Objavljeno

če ga boš po 2h letih prodal za 2k si lahko zelo srečen

Objavljeno

ja če res pride 250yzf :krneki: jo kupim,imam dokler ne dobim neomejeno in si zravn kupm še tisočaka :whistle: problem rešen

Objavljeno

Fantje a je lahko kej narobe če jaz svoje yamahe ne utekam. Ker zdaj še tak nimam izpita pa je tak že pol sezone mimo pa potem ko naredim izpit jo začnem kar na polno terat. Ker se mi res ne da potem 80 jajcat po cesti.

Objavljeno
Fantje a je lahko kej narobe če jaz svoje yamahe ne utekam. Ker zdaj še tak nimam izpita pa je tak že pol sezone mimo pa potem ko naredim izpit jo začnem kar na polno terat. Ker se mi res ne da potem 80 jajcat po cesti.

jst sm naredu 500km pr 6000 pol pa dokonca sam pomoje ni nc narobe sam ene 100 km da nardis v izi pa je ql

Objavljeno
alo bre...folk ne kupujte tega motorja ker je gadn...js ga mam 4 tedne zj doma pa nism zadovoljen..naredu sm 638 km, koncna hitrost je pr men k mam 70 kg 105 ce grem pa noter v sipo in se vlezem na tank pa sem ga spravil na 114kmh/h..pospeske ma dobre...ma pa gadn nosilc za tablco, uglauunm gre premalo da bi lahko normalno prehitevov na cesti kjer je omejitev 100....đabe

zapo :alien1:

dobr se mejte toj to :headbang:

Vrjento ga on ni utekal...Tako da ti ne priporočam :) Sam vem da ga bom lepo peljal do 1000km ......

Objavljeno

jaz bi ga tut utekal. podaljaš mu življensko dobo, sigurno!pa lahko se ti to zgodi kot je kolega napisal zgori. lp alen

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!