juree Objavljeno Julij 28, 2008 Opozori Objavljeno Julij 28, 2008 Men so jih iz labe poslal, takrat ko naj bi bila prevedena. Sem jih takoj ko sem dobil motor klical kje so, pa so rekli da so v prevodu, naslednji teden sem jih pa dobil po pošti.
JeRn3j Objavljeno Julij 28, 2008 Opozori Objavljeno Julij 28, 2008 men so na servisu, sicer nevem kako, ampak z računalnikom mi je not pogledu na kakih obratih sem se vozu. :worship: :worship: :worship: :lol1: :lol1: :lol1: :slap: to so spet te cvetke od mehanikov hahahaha :D jaoooooo :D pa ni to gp mašin al pa formula da kr use zapisuje :D
JeRn3j Objavljeno Julij 28, 2008 Opozori Objavljeno Julij 28, 2008 ja vidu je da sem mal pred 1000km držu prek 8000 kot naj bi...pa pol mi je reku da se to lahko pozna do 5km/h pri končni. drgač sem pa se največ pelu 134 buuuhahahahahha :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :worship: :worship: :worship: :worship: hahahah nea me fukat no :D hahaha
dirkac24 Objavljeno Julij 28, 2008 Opozori Objavljeno Julij 28, 2008 :worship: :worship: :worship: :lol1: :lol1: :lol1: :slap: to so spet te cvetke od mehanikov hahahaha :D jaoooooo :D pa ni to gp mašin al pa formula da kr use zapisuje :D :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: hehe ja najbol da ma yamaha yzfr125 telemetrijo joj to tud še nism slišov hehe edin če si dal še za ene motor al pa več zraven dnarja da so ti tipalo kupl hehehehe
Stafuc Objavljeno Julij 28, 2008 Opozori Objavljeno Julij 28, 2008 ne se šalit...ta mehanik je zihr od fotra dolgoletni kolega, ki je 10let delal v nemčiji :worship:
JeRn3j Objavljeno Julij 28, 2008 Opozori Objavljeno Julij 28, 2008 ne se šalit...ta mehanik je zihr od fotra dolgoletni kolega, ki je 10let delal v nemčiji :worship: jaja bom rajši movčal :D
Stafuc Objavljeno Julij 28, 2008 Opozori Objavljeno Julij 28, 2008 jaja bom rajši movčal :D samo da res ne boš spregovoriv niti besede več
Gizmo_ Objavljeno Julij 28, 2008 Opozori Objavljeno Julij 28, 2008 a je biu kdo od tukej dans z tole Yamahco u centru LJ okol 10ih?
FlamE#7 Objavljeno Julij 28, 2008 Opozori Objavljeno Julij 28, 2008 ne se šalit...ta mehanik je zihr od fotra dolgoletni kolega, ki je 10let delal v nemčiji :worship: :worship:
r3ne Objavljeno Julij 29, 2008 Opozori Objavljeno Julij 29, 2008 A se spet začenja... ma pust jih. hec mora bit :rolleyes: :whistle:
Stafuc Objavljeno Julij 29, 2008 Opozori Objavljeno Julij 29, 2008 ma pust jih. hec mora bit :rolleyes: :whistle: piškotek to ni hec :) ko bi vsaj bil...ampak nažalost motosvet premore tudi take veseljake, ki verjamejo vsem frenkom a.k.a. šraufmajsterom
Čamac Objavljeno Julij 29, 2008 Opozori Objavljeno Julij 29, 2008 piškotek to ni hec :) ko bi vsaj bil...ampak nažalost motosvet premore tudi take veseljake, ki verjamejo vsem frenkom a.k.a. šraufmajsterom sem mislo da sem samo jaz piškotek :(
NejcZ Objavljeno Julij 29, 2008 Opozori Objavljeno Julij 29, 2008 Čuj, ampak tole.. Aprilia SR50 DiteCH poa ma dejansko vse to shranjeno v računalniku.. sem videl ko smo mojga prklopl..vse ma, ure delovanja, kilometre, maksimalne obrate.. pa take pičkarije... res polno vsega. Samo tolko.. mejčkn OFF :krneki:
cesko Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 Tisti ki vozite r125. Zanima me če ste že mogoče slišali in ali tudi vam to dela. Danes sem se malo peljal in potem ko sem z vožnjo končal sem yamaho ugasnil. Čez 20 min sem prišel nazaj in se vsedel nanjo (bila je vgasnjena brez kontakta) nakar sem slišal čisto potiho nekakšen zvok. Kot sem na koncu ugotovil je zvok prihajal iz tanka (iz pokrovčka za tank). Tank sem odprl potem pa je zvok ponehal in se ni pojavil več. Slišalo se je pa tko bzzzzzzz :D . Če ve kdo kaj bi mogoče to bilo?
shaggyxd Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 BZZZZZZ ce si ga na soncu pustu se je bencin segreu pa je pol zrak ti to delu
Hamilton Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 a je že kdo dobil dodatno opremo (pokrov zadnjega sedeža,...). A jo je sploh mogoče naročit? LP
cesko Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 Nisem ga na soncu pustu sam vozu sem se po soncu. Nevem bom vidu v naslednih dneh če se bo ponovilo.
JeRn3j Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 Tisti ki vozite r125. Zanima me če ste že mogoče slišali in ali tudi vam to dela. Danes sem se malo peljal in potem ko sem z vožnjo končal sem yamaho ugasnil. Čez 20 min sem prišel nazaj in se vsedel nanjo (bila je vgasnjena brez kontakta) nakar sem slišal čisto potiho nekakšen zvok. Kot sem na koncu ugotovil je zvok prihajal iz tanka (iz pokrovčka za tank). Tank sem odprl potem pa je zvok ponehal in se ni pojavil več. Slišalo se je pa tko bzzzzzzz :D . Če ve kdo kaj bi mogoče to bilo? neki podobnga k vakum, al pa clo to... nič kritičnga, to je tud unnmu debelemu grčarju na Z ju delalo.
cesko Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 neki podobnga k vakum, al pa clo to... nič kritičnga, to je tud unnmu debelemu grčarju na Z ju delalo. Ok hvala :D
juree Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 Točno to je danes meni prvič naredilo pri tanku :) Samo odvil in nazaj dal pa je blo to to :)
_LuX_ Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 A je šu kdo dons na Jezersk s tole yamahco?
juree Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 Ma ne morm urejat...Em, nj mi en pove k ma tole yamahco, od dans naprej ga lohk teram (1000km :) ) a mu od 120 do končne zlo zlo zlo zlo zlo doug časa leze...Dons sem ga steral do 124, pa je biu že križiše.... :DJe paaa zloooo tečna blokada na 11k obratov, kr zamori ti motor pa sploh gas ne potegne več :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
JeRn3j Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 Ma ne morm urejat...Em, nj mi en pove k ma tole yamahco, od dans naprej ga lohk teram (1000km :) ) a mu od 120 do končne zlo zlo zlo zlo zlo doug časa leze...Dons sem ga steral do 124, pa je biu že križiše.... :DJe paaa zloooo tečna blokada na 11k obratov, kr zamori ti motor pa sploh gas ne potegne več :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ja men gre tud to nakurac k se tam na 15.000 obesi :headbang: :headbang: :headbang: jst bi še kr u maline terov :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se