Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno
Ja, lahko bi, po zakonu pač.

kao ker ni homologirano? če pa hočem homologirat pa v koper 100€ potrošit? :S

Objavljeno (popravljeno)

Ja, ma ta nosilec verjetno tisto E oznako ki velja po celi Evropi, samo v Sloveniji ni dovolj :D Sploh nevem če lahko homologiraš pri nas haha Sej zarad tega neoš mel problemov, naj te nebo strah, js mam homemade nosilc pa drugo leč luč, pa ni blo nikol problemov. Pa nas je dost takih...

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno
Mislim da se ne da za slovenijo naročit....ali pa se motim?

zih je tud kej na ebayu...

Objavljeno

Boysi dons sm vidu da majo na ebayu tudi nek nosilc za to yamaho. Zdaj me pa zanima kak se to naroči iz Nemčije. A rabim plačilno kartico al lahko to plačam recimo po povzetju. Pa kakšno poštnino bi moral plačati iz Nemčije.

Objavljeno
Boysi dons sm vidu da majo na ebayu tudi nek nosilc za to yamaho. Zdaj me pa zanima kak se to naroči iz Nemčije. A rabim plačilno kartico al lahko to plačam recimo po povzetju. Pa kakšno poštnino bi moral plačati iz Nemčije.

To mene tudi zanima pa če je že kdo naročevav kaj prek ebaya?

Objavljeno
To mene tudi zanima pa če je že kdo naročevav kaj prek ebaya?

poštnina je 14-20€(če izdelek ni prekomerno težek), čakaš 10-14 dni.plačaš vnaprej (nakažeš jim na transakcijski račun pač, z kartico, gotovino) obstaja pa še metoda PayPal o kateri zveš vse na ebayju.

kupil sem že svašta z tega ebay-a, nikoli me niso nategnili vendar:

nikoli nesn kupa od prodajalca keri ma pod 99.7% pozitivnih, nikoli rabljene robe, nikoli kakih multimedijskih naprav. 

upam da pomaga

Objavljeno

Včeraj ena belo rdeča na Jezerskem vrhu.

Objavljeno
kdaj? pol bol proti večeru okol 7 - 8.

ja bil sem jaz:D

Ja takrat enkrat, že na avstrijski strani (srebrn SV in tomos SM)

Objavljeno
Ja takrat enkrat, že na avstrijski strani (srebrn SV in tomos SM)

Jap, sem srečal enedva. Sam je bil en stari na tomosu kakor se spomnim, al pa se enga druzga tomosa spomnim :D Pizda ugotavljam da vsak dan na jezersk lezem :D

Objavljeno
Jap, sem srečal enedva. Sam je bil en stari na tomosu kakor se spomnim, al pa se enga druzga tomosa spomnim :D Pizda ugotavljam da vsak dan na jezersk lezem :D

Ja na tomosu je bil oče :whistle: . Pravi da je SV pretežak za čez ride :naughty: :naughty:

Sem pa potem v Kokri srečal še enega srebrnega Tomosa.

Objavljeno

mislm da sm te jest vcerej spet vidu... Bled petrol okorg 18.30... se je en bel KTM po cest mem pelov :naughty:

Objavljeno

A bi bil en tok dobr tist k ma tole yamahco, slikal levo stran - tam kjer je tista ročka za prestavlat, ene par fotk bi prosu iz drugih kotov. Hvala

Objavljeno
Ja sem bil jaz ja :)

A si bil ti dons na Celovški okrog 15ih?

Objavljeno

Ja, samo nisem pozdravljal, sori :) Me je preden sem su gor en svinjsko izsilil pa sem gledal okrog ko budala. :)

Objavljeno

dns postavu moj rekord 135 km/h pol pa sam blokada XD

Objavljeno
dns postavu moj rekord 135 km/h pol pa sam blokada XD

Po klancu al po ravnem?

Objavljeno

ceesko se da tudi po ravnev, samo nesme pihat veter vate. Sam sem ga pikal 135 na avtocesti, res da zlo zlo težko nabere hitrost, veter je biu pa idealen, mislim da celo v hrbt :) Več pa noče :D

Objavljeno

brezveze met končno 135 če jo morš čakat 10min da pride...

Objavljeno

A pol ste kej pogruntali kako gre odblokirana. Prebral sem prvih 20 strani teme pa ni blo še jasno, v iskalniku pa tud nisem nič našel. Skratka prvih 20 strani je blo en kup enih obetov kako ma še rezerve motor in kako bo še šou odblokiran... Se opravičujem če ste že napisali :blush:

Objavljeno
Ni blokad nobenih.

ne ga tak brutalno postavit na realna tla :D

Objavljeno

Ma :) Auspuh in elektronska na obratih

z menjavo auspuha ne dobiš kaj veliko. Če pa elektronsko na obratih vn daš...Nevem kaj ti pol pomaga tist 1k obrat več, pa še mašina bo preh šla :) Itak je čist fajn men zaaenkrat, večjo moč bi edin rabu pr pospeševanju...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!