Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno
ne ga tak brutalno postavit na realna tla :D

:lol: sej jst sm že na realnih tleh ker vozim 2T in sem pričakoval da 4T nemore it kaj dost bolj kot ta yamaha serijska, samo ko so tako obetali in pisali na testih da te pri 135 kr na nos rukne :lol1: A je kdo sploh probal zamenjat avspuh in ugotovil če so pospeški kaj boljši?

Objavljeno (popravljeno)
ceesko se da tudi po ravnev, samo nesme pihat veter vate. Sam sem ga pikal 135 na avtocesti, res da zlo zlo težko nabere hitrost, veter je biu pa idealen, mislim da celo v hrbt :) Več pa noče :D

Ej dej juree ti mi mal povej kak zdej to potegne. Če pravš da do 135 rabi kr dolgo pa še to če je veter v hrbet. Tm na motosvetovem testu sm prebrau da se da 120 vedno dosečt. Je to res :D . Pa kak dolgo rabi tm do 115 a pride kr hitr al dolgo rabi to. Sej mam sam ta motor sam niam še izpita pa mašina tudi ni ulavfana pa nebi glih sam zdej sprobaval :D .

Popravljeno . Popravil cesko
Objavljeno

Do 115 pride komot...v 5 pretavi do blokade...Poj od 115 pa do 135 nastane problem :) Zelo počasi nabira...recimo da do 120 se zmore, poj se pa zlo zlo muči da pride do končne. Fajn je it za šipo, se mi je pa dons ratal pelat 127 brez da bi šu za šipo :D

Objavljeno
Do 115 pride komot...v 5 pretavi do blokade...Poj od 115 pa do 135 nastane problem :) Zelo počasi nabira...recimo da do 120 se zmore, poj se pa zlo zlo muči da pride do končne. Fajn je it za šipo, se mi je pa dons ratal pelat 127 brez da bi šu za šipo :D

Aha hvala :D

Objavljeno

hihi še honda gre čez viadukt črni kal nekaj malega čez 140 km/h :evilgrin:

Objavljeno

Tisti števec dej za 20 nazaj al pa vsaj 15 pa bo (testirano, preverjeno :D )

Objavljeno

mah končna hitrost sploh ni važna... men gre tud samo ene 140... sam je pa pr 130 še na zadnji če je treba :winkiss:

Objavljeno

Sam res. Tud ti tahudi ss motorji ko so na cesti, noben skor ne vozi več ko 150, dostikrat si kakšnega spustim naprej in po vozim za njim, včasih mi na pospeševenjih malo uide, pa ga potem celo na ravnini nazaj dobim ker noben skor ne goni 250+ po magistrali, torej res nerabiš neke hude končne hitrosti, samo da motor nad 100 še vedno stopi pa je uredu...

Objavljeno
Sam res. Tud ti tahudi ss motorji ko so na cesti, noben skor ne vozi več ko 150, dostikrat si kakšnega spustim naprej in po vozim za njim, včasih mi na pospeševenjih malo uide, pa ga potem celo na ravnini nazaj dobim ker noben skor ne goni 250+ po magistrali, torej res nerabiš neke hude končne hitrosti, samo da motor nad 100 še vedno stopi pa je uredu...

Kako to misliš noben? Pozanm par takih ki nikoli ne vozijo pod 150, nekaj v živo, nekaj pa samo virtualno, precej jih je tudi na motosvetu :D

Objavljeno

Skor noben, vem da jih je nekaj hudih, samo mene ni še noben prehitu zaenkrat da nebi mogu usaj par km za njim vozit in jih mora bit le nekaj %...

Objavljeno (popravljeno)
Premalo se voziš :)

:lol1: ... To je pa res

Popravljeno . Popravil mitiž46
Objavljeno

en ej dav na youtube, tale filmčk.....od avpuha QUILL (prvič slišim za to firmo--sam baje da so razvili hitrost 97mp/h...kar je približno 155km/h)

jest kr teško verjamem d bi lahk takšno hitrost dubil :?

Objavljeno
en ej dav na youtube, tale filmčk.....od avpuha QUILL (prvič slišim za to firmo--sam baje da so razvili hitrost 97mp/h...kar je približno 155km/h)

jest kr teško verjamem d bi lahk takšno hitrost dubil :?

Eh to verjetno ni možno. Kako pa naj bi sam z menjanim avspuhom šel 155 km/h?

Objavljeno

Mene samo zanima kaj je razlika med 4T in 2T!

Ter kaj se vam zdi boljse?

Objavljeno

2t- bolj gre, boljši pospeški, več zdrževanja, dražji novi motorji, več pije, večja kvarljivost

4t- manj gre, slabši pospeški, manj vzdrževanja, bolj poceni novi motorji, manjša kvarljivost, manj pije

Pač vsak kupi kar mu paše in se mu boljš zdi. To je pač izbira posameznika.

Objavljeno

Hja ker 2 primera sta:

2T : Aprilia rs 125

4T: Yamaha YZF-R125

Pa se zdj ne morem odlocit katerega bi kupil  :headbang:

Objavljeno

z aprilio se boš pelov 160 in boš do 100kmh rabu 6s... zarad tega boš mev večjo porabo in boš mogu na 15000km zamenjat bat. pa ob bencinu kuru še olje.

z yamaho se boš pelov 120 in boš do 100kmh rabu 10s... manjša poraba praktično brez vzdrževanja...

odločitev je pa tvoja... kaj ti je bolj pomembno da se boš vozu počas in pocen alpa hitr in mal dražji... yamahe nikol ne boš mogu tok predelat da bo šla k aprilia... če pa jo boš bojo pa stroški vzdrževanja in poraba tud tok višji (+ ogromno denarja vloženga) da se enostavno ne splača...

Objavljeno
z aprilio se boš pelov 160 in boš do 100kmh rabu 6s... zarad tega boš mev večjo porabo in boš mogu na 15000km zamenjat bat. pa ob bencinu kuru še olje.

z yamaho se boš pelov 120 in boš do 100kmh rabu 10s... manjša poraba praktično brez vzdrževanja...

odločitev je pa tvoja... kaj ti je bolj pomembno da se boš vozu počas in pocen alpa hitr in mal dražji... yamahe nikol ne boš mogu tok predelat da bo šla k aprilia... če pa jo boš bojo pa stroški vzdrževanja in poraba tud tok višji (+ ogromno denarja vloženga) da se enostavno ne splača...

Samo ce kupim aprilio bom placal skoraj 2000 Eurov vec. Mislis da se to splaca?

Ceprav priznam da me hitrost ter pospeski zelo mikajo!

Objavljeno
Samo ce kupim aprilio bom placal skoraj 2000 Eurov vec. Mislis da se to splaca?

Ceprav priznam da me hitrost ter pospeski zelo mikajo!

to ne more noben rečt e se splača ali ne... moraš sam odločt... najbolš če najdeš oba motorja v okolici in daš lastnikom za kak pir da te mal pelje pa boš vidu kok gre en in kok drug...

Objavljeno

Jah verjetno imate kr prou :unsure: mogu se bom mau pelat pa sprobat, pol bom pa vidu! :rolleyes:

Objavljeno

Hja moje mišlenje je ,da če bi kupovau se ti nove Aprilie ne splača kupovat ker boš pol tak hitro zamenjau motor za kaj močnejšega.

Objavljeno

potemtakem se tudi nove yamahe ne splača kupit, saj boš itak zamenjal za kaj močnejšega.......res je le da procentualno gledano bo izgubil malo več, ker ima motor pač višjo ceno, to je pa tudi vse, vendar tudi tistih par % več izgube odtehtajo užitek v vožnji

Objavljeno
potemtakem se tudi nove yamahe ne splača kupit, saj boš itak zamenjal za kaj močnejšega.......res je le da procentualno gledano bo izgubil malo več, ker ima motor pač višjo ceno, to je pa tudi vse, vendar tudi tistih par % več izgube odtehtajo užitek v vožnji

poleg tega pa bo tud tistih par % več vredn ko ga bo čez 2 leti prodal naprej :whistle:

Objavljeno

Po vseh teh vasih besedah sem samo se bolj zmedan  :headbang:

Mislim da bom vseeno kupil aprilio, ker ne vem ce  bom potem kupoval kaj mocnejsega, ker moram potem spet izpit delat... Ko bom mel 125 mislim da bom kar pocakal da naredim izpit za noomejeno stevolo kubikov, nato pa bom kupil kaj ubijalskega :naughty:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!