Prevtzer Objavljeno Avgust 19, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2008 2-3 tedne... to boš pa že počakov... Ja ampam ti ne razumeš da ni modre, more bit modra :rolleyes:
Miha27 Objavljeno Avgust 19, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2008 Ja ampam ti ne razumeš da ni modre, more bit modra :rolleyes: glih modr kombinezon mam pa zame če ni modra ni yamaha :worship:
Prevtzer Objavljeno Avgust 19, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2008 glih modr kombinezon mam pa zame če ni modra ni yamaha :worship: Sam če ni modra bo letos, če pa bo modra je pa letos ne dobiš.
Miha27 Objavljeno Avgust 19, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2008 Sam če ni modra bo letos, če pa bo modra je pa letos ne dobiš. lahko jo dobim če bo kdo rableno prodaju :rolleyes:
biker666999 Objavljeno Avgust 19, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2008 a lahko en pove kje bi dubu modro yamahco???? nikjer nimajo??? upam da bo kšn konc sezone prodaju rableno da je ulaufana :closedeyes: :closedeyes: Jst bom prodaju. Sam ne letos, drug let. glih modr kombinezon mam pa zame če ni modra ni yamaha :worship: Jst mam moder motor pa črn kombinezon. Pa se ne sekiram. Če hočeš met motor boš se že sprijaznu z črnim oz. rumenim.
frk Objavljeno Avgust 19, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2008 Jst bom prodaju. Sam ne letos, drug let. Jst mam moder motor pa črn kombinezon. Pa se ne sekiram. Če hočeš met motor boš se že sprijaznu z črnim oz. rumenim. jaz pa mam zeleni motor pa rdeči kombinezon pa se tud ne sekiram :D btw prodajam kombinezon, če kdo kupi
Miha27 Objavljeno Avgust 19, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2008 Jst bom prodaju. Sam ne letos, drug let. Jst mam moder motor pa črn kombinezon. Pa se ne sekiram. Če hočeš met motor boš se že sprijaznu z črnim oz. rumenim. kdaj pa drug let pa maš namen prodat? :rolleyes: :rolleyes: se lahko kr že zdj zmenva haha
biker666999 Objavljeno Avgust 19, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2008 kdaj pa drug let pa maš namen prodat? :rolleyes: :rolleyes: se lahko kr že zdj zmenva haha Konc sezone.
juree Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 pozdravček iz moravskih toplic :) Sem z motorjam tu, ene 210km, po stari cesti do celja, avtocesta do slovenske bistrice, potem pa spet stara čez ljutomer do murske sobote ter to moravskih toplic v apartma :) upam da ni kaksna baraba, da mi bo motor spraskal ali kaj podobnega, neki ko se oblači ga pokrijem z polivinilom,... Ko pa pridem dam se pa spet slišmo :) LP!!
Hmelar Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 ej dej mi naj edn pove.... če slučajn ve :rolleyes: kk je z belo pa rdečo barvo yamahe... mislim kera je najbol razširjena pa to....prosim kr js mam namen kupit belo yamaho pa nevem kk je z njo če bo treba grem pa u tujino po njo....
biker666999 Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 ej dej mi naj edn pove.... če slučajn ve :rolleyes: kk je z belo pa rdečo barvo yamahe... mislim kera je najbol razširjena pa to....prosim kr js mam namen kupit belo yamaho pa nevem kk je z njo če bo treba grem pa u tujino po njo.... Najprej se pozanimi kok je, če jo lahka v Sloveniji dobiš.
Hmelar Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 ne... lej js bom itak kupo model 2009 ga pridejo januarja v slovenijo, sam me nasploh zanima za modele 2008 če kdo kaj ve slučajno...?
_LuX_ Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 ne... lej js bom itak kupo model 2009 ga pridejo januarja v slovenijo, sam me nasploh zanima za modele 2008 če kdo kaj ve slučajno...? :lol1: tko kot so letos prišli februarja ane :D
biker666999 Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 ne... lej js bom itak kupo model 2009 ga pridejo januarja v slovenijo, sam me nasploh zanima za modele 2008 če kdo kaj ve slučajno...? Komaj so dal modele 2008 vn ti pa že sanjaš o 2009 ko ni ne sluha ne duha :D
Miha27 Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 ne... lej js bom itak kupo model 2009 ga pridejo januarja v slovenijo, sam me nasploh zanima za modele 2008 če kdo kaj ve slučajno...? na delta team pravjo da sploh ne vejo kdaj bojo dobil novo pošiljko motorjev če sploh bojo! prodajalc je reku da je bla tuki lukna v naročilih in zdj morjo čakat če jih bo kej še ostal da oni pokupjo. tko da se sploh ne ve al bo u jesen al pa u spomlad :worship: :worship: :worship:
maki99 Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 mene zanima koliko kilometrov še je možno naredit zatem ko začne utripat zadnja črtica za bencin?? LP
cesko Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 mene zanima koliko kilometrov še je možno naredit zatem ko začne utripat zadnja črtica za bencin??LP Mene tudi to zanima ja
maki99 Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 a ima gdo slovenska navodila za to yamaho??? po možnosti v pdf formatu...če ima gdo me prosim naj doda v msn...lp
Gost Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 a ima gdo slovenska navodila za to yamaho???po možnosti v pdf formatu...če ima gdo me prosim naj doda v msn...lp ja pa mam še ena v prekmurščini...rabiš mogoče???
alenn46 Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 :lol1: kolko si ti mel geografijo v oš?ljutomer ni v prekmurju :slap: ;)
Gost Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 (popravljeno) :lol1: kolko si ti mel geografijo v oš?ljutomer ni v prekmurju :slap: ;) vsi ste to isti kurac, al prekmurci al prleki...polpisemni ste, pa še govorite tak ko da bi glaževino goltali Popravljeno Avgust 21, 2008. Popravil balkanac
JeRn3j Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 Mene tudi to zanima ja probej ane jst sm pogledu kdaj je lučka zagorela... v ruzak dou 5L benza pa se furov je blo točno 50km +- 1-2 km nič več :)
cesko Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 probej ane jst sm pogledu kdaj je lučka zagorela... v ruzak dou 5L benza pa se furov je blo točno 50km +- 1-2 km nič več :) Zanimalo me je če je že kdo probu da mi mogoče lahko že kr zdaj pove. Verjetno pa je ko začne črtica utripat še za prbližno 40 do 50 km ja.
alenn46 Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 vsi ste to isti kurac, al prekmurci al prleki...polpisemni ste, pa še govorite tak ko da bi glaževino goltali vidimo kdo je polpismen, ja... :worship:
Jasmin125 Objavljeno Avgust 22, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2008 ej dej mi naj edn pove.... če slučajn ve :rolleyes: kk je z belo pa rdečo barvo yamahe... mislim kera je najbol razširjena pa to....prosim kr js mam namen kupit belo yamaho pa nevem kk je z njo če bo treba grem pa u tujino po njo.... Lahk mi pa daš za eno vlko vročo čokolado pa ti jo prijem pokazat :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se