Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno
2-3 tedne... to boš pa že počakov...

Ja ampam ti ne razumeš da ni modre, more bit modra :rolleyes:

Objavljeno
Ja ampam ti ne razumeš da ni modre, more bit modra :rolleyes:

glih modr kombinezon mam pa zame če ni modra ni yamaha :worship:

Objavljeno

Sam če ni modra bo letos, če pa bo modra je pa letos ne dobiš.

Objavljeno
Sam če ni modra bo letos, če pa bo modra je pa letos ne dobiš.

lahko jo dobim če bo kdo rableno prodaju :rolleyes:

Objavljeno
a lahko en pove kje bi dubu modro yamahco???? nikjer nimajo??? upam da bo kšn konc sezone prodaju

rableno da je ulaufana :closedeyes: :closedeyes:

Jst bom prodaju. Sam ne letos, drug let.

Jst mam moder motor pa črn kombinezon. Pa se ne sekiram. Če hočeš met motor boš se že sprijaznu z črnim oz. rumenim.

Objavljeno

Jst mam moder motor pa črn kombinezon. Pa se ne sekiram. Če hočeš met motor boš se že sprijaznu z črnim oz. rumenim.

jaz pa mam zeleni motor pa rdeči kombinezon pa se tud ne sekiram :D btw prodajam kombinezon, če kdo kupi

Objavljeno

kdaj pa drug let pa maš namen prodat? :rolleyes: :rolleyes: se lahko kr že zdj zmenva haha

Objavljeno
kdaj pa drug let pa maš namen prodat? :rolleyes: :rolleyes: se lahko kr že zdj zmenva haha

Konc sezone.

Objavljeno

pozdravček iz moravskih toplic :) Sem z motorjam tu, ene 210km, po stari cesti do celja, avtocesta do slovenske bistrice, potem pa spet stara čez ljutomer do murske sobote ter to moravskih toplic v apartma :) upam da ni kaksna baraba, da mi bo motor spraskal ali kaj podobnega, neki ko se oblači ga pokrijem z polivinilom,...

Ko pa pridem dam se pa spet slišmo :)

LP!!

Objavljeno

ej dej mi naj edn pove.... če slučajn ve  :rolleyes: kk je z belo pa rdečo barvo yamahe... mislim kera je najbol razširjena pa to....prosim kr js mam namen kupit belo yamaho pa nevem kk je z njo če bo treba grem pa u tujino po njo....

Objavljeno
ej dej mi naj edn pove.... če slučajn ve :rolleyes: kk je z belo pa rdečo barvo yamahe... mislim kera je najbol razširjena pa to....prosim kr js mam namen kupit belo yamaho pa nevem kk je z njo če bo treba grem pa u tujino po njo....

Najprej se pozanimi kok je, če jo lahka v Sloveniji dobiš.

Objavljeno

ne... lej js bom itak kupo model 2009 ga pridejo januarja v slovenijo, sam me nasploh zanima za modele 2008 če kdo kaj ve slučajno...?

Objavljeno
ne... lej js bom itak kupo model 2009 ga pridejo januarja v slovenijo, sam me nasploh zanima za modele 2008 če kdo kaj ve slučajno...?

:lol1: tko kot so letos prišli februarja ane :D

Objavljeno

Komaj so dal modele 2008 vn ti pa že sanjaš o 2009 ko ni ne sluha ne duha :D

Objavljeno

na delta team pravjo da sploh ne vejo kdaj bojo dobil novo pošiljko motorjev če sploh bojo! prodajalc je

reku da je bla tuki lukna v naročilih in zdj morjo čakat če jih bo kej še ostal da oni pokupjo. tko da

se sploh ne ve al bo u jesen al pa u spomlad :worship: :worship: :worship:

Objavljeno

mene zanima koliko kilometrov še je možno naredit zatem ko začne utripat zadnja črtica za bencin??

LP

Objavljeno
mene zanima koliko kilometrov še je možno naredit zatem ko začne utripat zadnja črtica za bencin??

LP

Mene tudi to zanima ja

Objavljeno

a ima gdo slovenska navodila za to yamaho???

po možnosti v pdf formatu...če ima gdo me prosim naj doda v msn...lp

Objavljeno
a ima gdo slovenska navodila za to yamaho???

po možnosti v pdf formatu...če ima gdo me prosim naj doda v msn...lp

ja pa mam še ena v prekmurščini...rabiš mogoče???

Objavljeno

:lol1: kolko si ti mel geografijo v oš?ljutomer ni v prekmurju :slap: ;)

Objavljeno (popravljeno)
:lol1: kolko si ti mel geografijo v oš?ljutomer ni v prekmurju :slap: ;)

vsi ste to isti kurac, al prekmurci al prleki...polpisemni ste, pa še govorite tak ko da bi glaževino goltali

Popravljeno . Popravil balkanac
Objavljeno
Mene tudi to zanima ja

probej ane

jst sm pogledu kdaj je lučka zagorela... v ruzak dou 5L benza pa se furov

je blo točno 50km

+- 1-2 km nič več :)

Objavljeno
probej ane

jst sm pogledu kdaj je lučka zagorela... v ruzak dou 5L benza pa se furov

je blo točno 50km

+- 1-2 km nič več :)

Zanimalo me je če je že kdo probu da mi mogoče lahko že kr zdaj pove. Verjetno pa je ko začne črtica utripat še za prbližno 40 do 50 km ja.

Objavljeno
vsi ste to isti kurac, al prekmurci al prleki...polpisemni ste, pa še govorite tak ko da bi glaževino goltali

vidimo kdo je polpismen, ja... :worship:

Objavljeno
ej dej mi naj edn pove.... če slučajn ve :rolleyes: kk je z belo pa rdečo barvo yamahe... mislim kera je najbol razširjena pa to....prosim kr js mam namen kupit belo yamaho pa nevem kk je z njo če bo treba grem pa u tujino po njo....

Lahk mi pa daš za eno vlko vročo čokolado pa ti jo prijem pokazat :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!