Čamac Objavljeno Avgust 22, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2008 Danes med rondojem in Kalimero opažen Jasko15... Ni lepo brez tablice se vozit :P
Hmelar Objavljeno Avgust 22, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2008 Lahk mi pa daš za eno vlko vročo čokolado pa ti jo prijem pokazat :D ej pa če te js nism dans vido pole nč nočem tam pr merkatorjo u drgjo si vn zavijo?..... a se voziš kaj po Slovenj Gradco.... dej mi telefonsko na pa ti dam res za en drink ko mi je full zakon :D dobra je ko pas
Jasmin125 Objavljeno Avgust 23, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2008 Danes med rondojem in Kalimero opažen Jasko15... Ni lepo brez tablice se vozit :P Mah sm si nosilc delo tk da bol ko ne sem cev dan biv brez tablice :D Mojster mi je res lepo naredil....leps kot pa iz trgovine :D Evo fotke.....
Jasmin125 Objavljeno Avgust 23, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2008 ej pa če te js nism dans vido pole nč nočem tam pr merkatorjo u drgjo si vn zavijo?..... a se voziš kaj po Slovenj Gradco.... dej mi telefonsko na pa ti dam res za en drink ko mi je full zakon :D dobra je ko pas Mozno da si me vido ja... Evo ti msn pa se boma zmenla....jasko.car@hotmail.com...
Jasmin125 Objavljeno Avgust 23, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2008 jasko kdo ti je to delal? En mojster iz Dravograda....Res je lepo naredil moram priznati...
juree Objavljeno Avgust 23, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2008 A bi se dal se zame eno? Kok si mu pa dal? Samo, a je mozno da bi mi bolj pod luč montiral...Tako zadaj mi zgleda grdo... Dej če je možno mi piši na ZS:)
Jasmin125 Objavljeno Avgust 23, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2008 A bi se dal se zame eno? Kok si mu pa dal? Samo, a je mozno da bi mi bolj pod luč montiral...Tako zadaj mi zgleda grdo... Dej če je možno mi piši na ZS:) Ma ni možno...sory....s tem je res veliko dela....dokler v programu nariše nosilc pa vse mine kar lep cajt...naredil mi je pa to bolj ko ne ljubiteljsko....zaračunat mi ni hotel nič....
Jerry_exc Objavljeno Avgust 23, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2008 Ma ni možno...sory....s tem je res veliko dela....dokler v programu nariše nosilc pa vse mine kar lep cajt...naredil mi je pa to bolj ko ne ljubiteljsko....zaračunat mi ni hotel nič.... če ma že v programu narjen vse poj ni panike nrdit še 10komadov ker samo material da v mašino pa samo zalavfa...
Jasmin125 Objavljeno Avgust 23, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2008 če ma že v programu narjen vse poj ni panike nrdit še 10komadov ker samo material da v mašino pa samo zalavfa... Pa more pol še krivit...vrtat....špricat...ma je še kr se za zajebavat... pa če si dobro prebrav on bi mev kao krajše al neki takega...in tu mora spet predelat načrt...
Miha27 Objavljeno Avgust 23, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2008 evo fantje 170cc kit za YZF-R125 http://www.malossi.com/Catalogo/Cata_Main....;CodArt=3113789
Jasmin125 Objavljeno Avgust 23, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2008 evo fantje 170cc kit za YZF-R125 http://www.malossi.com/Catalogo/Cata_Main....;CodArt=3113789 Metanje dnarja stran...
Miha27 Objavljeno Avgust 23, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2008 Metanje dnarja stran... men se ne zdi :whistle: :whistle:
juree Objavljeno Avgust 23, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2008 (popravljeno) Ce kdo vidi tega mudela...sm jz ja :D Ce pa pod celado...pa da bote zadovolni skinhead :D :D ;) popraskane strani pa ne pokazm :D (sj ni sile...sam padu na tla :unsure: ) Popravljeno Avgust 23, 2008. Popravil juree
Jerry_exc Objavljeno Avgust 23, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2008 Pa more pol še krivit...vrtat....špricat...ma je še kr se za zajebavat... pa če si dobro prebrav on bi mev kao krajše al neki takega...in tu mora spet predelat načrt... krivi vrta pa pobarva pa lahko že vsak sam... provzaprov tud zreže lahko vsak sam... sej mate žagce doma kupte kos pleha pa je... ni nobena umetnost
Jasmin125 Objavljeno Avgust 23, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2008 Ce kdo vidi tega mudela...sm jz ja :D Ce pa pod celado...pa da bote zadovolni skinhead :D :D ;) popraskane strani pa ne pokazm :D (sj ni sile...sam padu na tla :unsure: ) Kura maš grd nosilc za tablco :D
Miha27 Objavljeno Avgust 23, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2008 Kura maš grd nosilc za tablco :D hahaahhaha
juree Objavljeno Avgust 23, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2008 Kura maš grd nosilc za tablco :D ce si pa skrt pa nocs zrihtat da bi mi ga un popedenu :ninja: :ninja: :ninja:
maki99 Objavljeno Avgust 23, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2008 koliko konjskih moči bi pa imel z tem kitom??? koliko bi bila končna? lp
juree Objavljeno Avgust 23, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2008 20% izboljšave... Ne splača se...Jez bom zdržal, te sezone bo itak kmal konc...potem pa se nasledno pa prešaltam na 25kW oz..kar neomejeno :rolleyes:
JeRn3j Objavljeno Avgust 23, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2008 20% izboljšave... Ne splača se...Jez bom zdržal, te sezone bo itak kmal konc...potem pa se nasledno pa prešaltam na 25kW oz..kar neomejeno :rolleyes: bravo tako mlad pa že tako moder :worship: jebeš kite bolš motor kupt to je to :)
juree Objavljeno Avgust 23, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2008 Mah ne...samo če priznam..nisem nikoli šraufal motorja, in ga ne mislim - zato mi tudi teli kiti odpadejo, ker da ga dam serviserju še 2x več potem stane... priznam bi mi pa vsak konj več - prav služil.. In če se mi smejete, bom tudi olje peljal menjat v litijo tam kjer sem motor kupil, še nosiuc za tablico mislim kupt, pa ga našraufat gor - razn če bo res sila bova s fotrom nekaj nardila..
gaspersic Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 Naslednje leto grem delat izpit za 125ccm in me zanima kaj bi kupil (nov motor seveda)? Sicer tehtam med dvema motorjema in sicer Yamaho yzf 125r ali pa Husqvarno ker sm slišal da pride nova naslednje leto link . Sem pa iz gorenjseke in me zanima ker motor bi bil najprimernejši, ter da bi dobr u klanc uleku??
juree Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 Za u klanc pa zihr suprmoto oz. 2T :)
Jerry_exc Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 Za u klanc pa zihr suprmoto oz. 2T :) no tole je mene mal zanimal? sm mislu da grejo tele 4T zadeve nekak normalno v hrib ker vleče že na nižjih obratih... zgleda da ne ;) je 125 premal volumna
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se