BloodyShadow Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 4T gre super v hrib (govrim za majhne hitrosti). Vrjem da lepše ko 2T. Tut če je orng hrib pa pelješ z drugo pr 4.000 obratih lepo vleče in potegne......medtem ko pri 2T morš skoz 8000+ vrtlajajev lovit
NejcZ Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 Se pa lahko z 2t bistveno hitreje pelješ(logično), ampak moraš cel breg gonit visoke obrate :) Meni na Roglo recimo Tomos ni potegnil prek 70 skorej nikoli, pa še to v četrti, čim sem dal v peto je šlo eneko oziroma manj.
Jerry_exc Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 no sej to me je zanimal ker 2T v kakšn hud klanc spravš do 3. poj pa ne gre več ker ni obratov... sm mislu da mogoče 4T zmore kakšno prestavo več in bi šu zarad tega hitrejš... sm sm ze vmes mal premislu pa mi je jasn da ne more it hitrej... vem pa da gre bolj elegantno... (moj gre tud elegantno :) ko da nebi blo hriba isto ko po ravnem :whistle: )
NejcZ Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 (popravljeno) Tvoj je druga stvar, take mašine tak trgajo nenormalno, bilokaka je podlaga, al je ravno, hrib.. nima veze :D Je pa res, da lahko js grem z 125 4t, v hrib tud 30 v peti.. sicer ko traktor hahaha, ampak gre :D Popravljeno Avgust 24, 2008. Popravil NejcZ
shark90 Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 Ko sem šel na roglo jas z varaderko 125 4t in nekdo z rs125 2t je varaderka lepo skoz 2-3... rs-ka pa prva v obrate kak pa prestavi v 2 pa padejo obrati in negre nikamor... tak da za bol strme hribe je bolše 4t ker vleče že pri 4k nekateri že pri manj...
juree Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 Samo gre pa bistveno počasnejši 4T v hrib :) Meni kar zmanjka vsega skupaj :D:D
shark90 Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 ja če je taki bol položni hrib... če pa je tak da je strmi pa je 4t bolše :D :P
Schmid87 Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 Ce kdo vidi tega mudela...sm jz ja :D Ce pa pod celado...pa da bote zadovolni skinhead :D :D ;) popraskane strani pa ne pokazm :D (sj ni sile...sam padu na tla :unsure: ) na fotki maš tako faco k Lorenzo :D aha, poj tebe dostkrat vidm v KR :) 20% izboljšave... Ne splača se...Jez bom zdržal, te sezone bo itak kmal konc...potem pa se nasledno pa prešaltam na 25kW oz..kar neomejeno :rolleyes: pametno :)
javsovec Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 Nea morš verjet celo klico me je s Ptuja da lahko v četrtek po kurčev plovec prijem pizda majo dobavo delov 1 mesec !!
biker666999 Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 Nea morš verjet celo klico me je s Ptuja da lahko v četrtek po kurčev plovec prijem pizda majo dobavo delov 1 mesec !! Ka pa je blo narobe? Jst sm tud za ročko sklopke čaku 1 mesec.
juree Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 Fifty cist mozno da me vidis dost po KR. Samo če me le v KR vidiš sem ponavadi brez kombiniziona :) Zutri za na kavico, al pa tko...Ker se po kranju ne furam velik :P
NejcZ Objavljeno Avgust 25, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2008 Ka pa je blo narobe? Jst sm tud za ročko sklopke čaku 1 mesec. Moraš vedet da ni to tak ko pri Tomosu ko ponavadi dobiš naslednji dan materjal :rolleyes:
_LuX_ Objavljeno Avgust 25, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2008 Moraš vedet da ni to tak ko pri Tomosu ko ponavadi dobiš naslednji dan materjal :rolleyes: Aprilia ma skoz na zalogi :P , če nimajo dobiš nasledni dan po pošti :)
NejcZ Objavljeno Avgust 25, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2008 Ja sej to Tomos isto :) Res se včas najde kak del k ga pa ne morš dobit.. recimo zobnika kolega ne more pri njih dobit.. drugo pa vse, vsak šrauf če češ.
Schmid87 Objavljeno Avgust 25, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2008 Fifty cist mozno da me vidis dost po KR. Samo če me le v KR vidiš sem ponavadi brez kombiniziona :) Zutri za na kavico, al pa tko...Ker se po kranju ne furam velik :P pumoje da te vedno v kombinizonu vidm :) verjetno se odpravlaš takrt dam.. al pa na pot.. jas se po kranju vozim 10ur na dan ponavadu :D ok.. danes sem frej :P
juree Objavljeno Avgust 25, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2008 Hehe mozno :) Ce bos pa rekel da me večino na planini vidiš, bo pa vrjetno to to :) Odpravljam dam al pa na pot :) enkrat žblinkni z lučmi, da vem ker si :) kakor sm prebral maš kangooja? :)
Schmid87 Objavljeno Avgust 25, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2008 Hehe mozno :) Ce bos pa rekel da me večino na planini vidiš, bo pa vrjetno to to :) Odpravljam dam al pa na pot :) enkrat žblinkni z lučmi, da vem ker si :) kakor sm prebral maš kangooja? :) kango od TONAČa (kadar sm na šihtu) :D ne morš da fališ :P drgač pa s mam zmer kapco gor.. :) sicer me pa tud vidš zadne cajte v twingotu (zemf barve), al v R19, mam zadej nalepko motosvet.. toj pa več al mn to.. se pa zapelem kdaj s fotrovmu al pa mtkinmu avtam.. voyager al pa AX :D iz vsakega ti lohk z roko pomaham.. samo iz AXa ne, ker se šipa ne odpre, morm mal štrom pogledat :P
juree Objavljeno Avgust 25, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2008 Ok pomahaj :) Ker tonač pa? Cerkle al Čirče????? :)
Prevtzer Objavljeno Avgust 25, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2008 k0ci vama bo povedal da ta tema niso zmenkarije :rolleyes:
k0ci Objavljeno Avgust 25, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2008 Ok pomahaj :) Ker tonač pa? Cerkle al Čirče????? :) čirče, drgač pa glasujzame al pa irc, pa se tam menta
Schmid87 Objavljeno Avgust 25, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2008 Ok pomahaj :) Ker tonač pa? Cerkle al Čirče????? :) čirče, tko k je k0ci reku :) sm pa zadnč furou tut v crklah, k sosed tm fura :D tm nimajo dela dobesedno NČ :) čirče, drgač pa glasujzame al pa irc, pa se tam menta ok k0ci olmajti :D bom prenehal z oftopikom :) over&out
shark90 Objavljeno Avgust 26, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2008 In od danes sem tudi jas lastnik tega motorčka.. Iz Honde varadero 125 na Yamaho yzf r125 :P xD
frk Objavljeno Avgust 26, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2008 In od danes sem tudi jas lastnik tega motorčka.. Iz Honde varadero 125 na Yamaho yzf r125 :P xD bolje išta nego ništa :P
javsovec Objavljeno Avgust 26, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2008 Ka pa je blo narobe? Jst sm tud za ročko sklopke čaku 1 mesec. Am plovec je bil v novem motorju čisto razdrobljen in ni kazalo benza !?! Napaka pri sestavljanju ? Nvm
shark90 Objavljeno Avgust 26, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2008 bolje išta nego ništa :P če pa mi je edn varaderko zlamo na dvorišču parkirano... te pa pač hitro neke nabavit pa sn šo dans po njo pa zadno dobo :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se