Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno

Ewo slikce home made nosilca... Je pa nastavljiv.

post-16842-1220210835_thumb.jpg

post-16842-1220210883_thumb.jpg

Objavljeno (popravljeno)

Se zmigovci kr skrijejo za tto vlko tablco.

P.S do roba pa še kr manjka :whistle:

Popravljeno . Popravil biker666999
Objavljeno

Lepo si tole naredo...

Objavljeno
Se zmigovci kr skrijejo za tto vlko tablco.

P.S do roba pa še kr manjka :whistle:

Normalno da še manjka do roba če ma komai 600km... se treba prvo navadit. aya pa veš kak je še vedno je neki strah v polaganju ker sn pred 2 mescoma zleto z varaderko 125... tisto pa je šlo skozi do tačke. te pa pač malo še je straha pa še navajen nisn pa tak :P

Objavljeno
Normalno da še manjka do roba če ma komai 600km... se treba prvo navadit. aya pa veš kak je še vedno je neki strah v polaganju ker sn pred 2 mescoma zleto z varaderko 125... tisto pa je šlo skozi do tačke. te pa pač malo še je straha pa še navajen nisn pa tak :P

Aja. Nism vedu

Objavljeno

Amm...a je možno da js nimam več zavornega olja v sprednji bremzi? Mam pa 2600 kilometrov...

Objavljeno

amm.....a je možno da si slep :whistle: poglej v posodico na :slap:

Objavljeno
Amm...a je možno da js nimam več zavornega olja v sprednji bremzi? Mam pa 2600 kilometrov...

to sn jas tud mislo... ampak je čisto svetlo olje in se ne vidi. drugač pa odšraufaj pa poglei heh

Objavljeno
amm.....a je možno da si slep :whistle: poglej v posodico na :slap:

Sm pogledo...Ni potrebno tk burno reagirat...sm lepo vprašal...Sicer bila je čista tema ko sm to napiso pa tk da nism v tistem trenutku mogo pogledat sm pač vprašo če je možno.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Danes opažena rdečo bela yamaha yzf r125 v dravogradu...Kdo slučajno ve kdo je biv ? :D

Objavljeno

nekaj me zanima pa se mi neda po vseh teh straneh iskat... Kaj se da odstranit elektronsko blokado na obratih če ve kdo? pa če se dobi za 1 zob večji sprednji zobnik ali še ne?

Objavljeno

Zobniki se dobijo kakršni češ, z odstranitvijo blokade pa neboš dosegel nič.

Objavljeno
nekaj me zanima pa se mi neda po vseh teh straneh iskat... Kaj se da odstranit elektronsko blokado na obratih če ve kdo? pa če se dobi za 1 zob večji sprednji zobnik ali še ne?

z odstranitvijo blokade ne boš naredil nič, najprej si poglej kak graf moči od motorjev, pri blokadi moč že pade!!! tako da nima smisla, edino če bi se šel res ornk predelavo (dirkalne odmične, bat, ojnica, ventili ter turbina), takrat je smiselno odstraniti blokado saj moč narašča z obrati, serijska mašina pa ni namenjena tiščanju čez blokado, zato tudi je blokada

Objavljeno
z odstranitvijo blokade ne boš naredil nič, najprej si poglej kak graf moči od motorjev, pri blokadi moč že pade!!! tako da nima smisla, edino če bi se šel res ornk predelavo (dirkalne odmične, bat, ojnica, ventili ter turbina), takrat je smiselno odstraniti blokado saj moč narašča z obrati, serijska mašina pa ni namenjena tiščanju čez blokado, zato tudi je blokada

če me full moti se pelem po ac pa gre tam 130-132 pol pa mali hribček dol pa je 134 pa blokada :S :S :S če pa nebi blo pa bi neem plo mogoče 2-3kmh več pa nebi nič cukalo... druga tak vem da nebo nič.

Objavljeno
če me full moti se pelem po ac pa gre tam 130-132 pol pa mali hribček dol pa je 134 pa blokada :S :S :S če pa nebi blo pa bi neem plo mogoče 2-3kmh več pa nebi nič cukalo... druga tak vem da nebo nič.

pol pa daj spredni zobnik za 1 zob večji, pa boš mel tiste 3km/h :P

Objavljeno (popravljeno)

Bod srečn da se peleš sploh tulk. Pač res vsejen tiste 3 km gor dol

Popravljeno . Popravil biker666999
Objavljeno
Bod srečn da se peleš sploh tulk. Pač res vsejen tiste 3 km gor dol

če mi gre na k... ko začne cukat pa tudi če negre več naj ne cuka... :D :P

Objavljeno

kdo kej ve kok so kšne plastike za yamaho?? :hmm: k je dons moj frend padu s svojo k sva se vozila.. :slap: :(

Objavljeno
kdo kej ve kok so kšne plastike za yamaho?? :hmm: k je dons moj frend padu s svojo k sva se vozila.. :slap: :(

praši ga če zamena za tomosa... :whistle:

Objavljeno

no hvala....č bo kdo kj bl natančn vedu nj plis pove .) TADEJ ga bom uprašov :lol1:

Objavljeno
no hvala....č bo kdo kj bl natančn vedu nj plis pove .) TADEJ ga bom uprašov :lol1:

no ti kr dej ... kaj ti pa tvoj kolega masta oba ista motorja.? :trance_33_sleep: :rolleyes:

Objavljeno
no ti kr dej ... kaj ti pa tvoj kolega masta oba ista motorja.? :trance_33_sleep: :rolleyes:

ja sam jst mam modrga...on pa rdečo-belga ... pa še en frend tle ma modro :OK:

Objavljeno

Nej gre na yamaha servis al pa nej pokliče v Delta team Krško

Objavljeno

LP

Boysi mene pa zanima kak je to zdej z končno te yamahe. Jst jo sicer še zdaj utekam in mam prevoženih okol 860 km pa če ga mam v 6 prestavi na 7000 obratih mi gre točno 90 km/h. Pol sm se pa jst odloču da bom malo potegno in sem dal poln gas brez da bi zamenjo v peto in je rabla nekaj časa da je prišla do 109 km/h dalje pa ni več šlo. Naslednič sm pa tko probu da sm ga zvrtu v 5 prestavi na 10 000 obratov in sem pol zamenju v 6 prestavo pa je komaj z muko prišlo do 117 km/h pa še to sm bil čisto sklonjen za šipco pa še rahel klanček je biu navzdol. Zdaj pa mi povejte a je to normalno ker eni pišete da je končna yamahe nad 126 km/h +. Al to zdej leti tko mal ker se še uteka. Al bi dobla več gor če bi na blokado menju. Ker tudi v motosvetovem testu piše da bi morala pridt do 120 km/h brez večje muke in sklanjanja za šipco.

Hvala

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!