Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno
točno tako nejcz. kaj si ti delal s tem res nevem :whistle: . pa si ziher da si ga šaltal v 6 to? ( saj veš da ma motor 6 prestav ali? )

Sem šaltu v 6 ja. Pol se men očitno isto dogaja kot onemu ko je šimfau to yamaho neki časa nazaj ko je reku da mu motor ni šou več kot pa 105 km/h po ravnem. No js se lahko pohvalm da mi gre celo 109 km/ :D

Objavljeno

Ej pomoje pa da ce vam motor negre vec kot 120 da ga lohk uveljavte kot garancijo? Ker v homologaciji piše maximalna hitrost 120km/h...

Drgac nevem, ne poznam primera niti se nisem srečal stem tako da na blef govorim - mogoče je pa možno.

Objavljeno

Meni tudi piše 95 al 100 v HOMO kartončku, pa ne gre vedno toliko :rolleyes:

Objavljeno
Men piše 120 :) Pa gre 135 :P

meni tudi :P

Objavljeno (popravljeno)

mene pa zanima če je že kdo zamenjov avspuh? pa kolk moči pa hitrosti motor dubi pr kakšnem leovinceju al pa arrowu al pa kj takkga? ker č motor dubi 10kmh gor se mi res ne splača kupit.....? :hmm: raj šparat za 600? .)

Popravljeno . Popravil kewo
Objavljeno

Na hitrosti pa neboš pridobil čisto nič. (elektronska blokada)

Objavljeno

a ko mlek kopujete ste tut tolk smotani, ja pa ni 1,5 % jst bi 3,5% mlečne maščobe bom bolj zdrav... bom bolj letu .... kupl ste si 125 ccm, in zdaj se vsepovsod kregate kolk vam gre, pa ka se vam gre vsem za hitrost al kwa, če ja pol ste debili na kvadrat

Objavljeno
a ko mlek kopujete ste tut tolk smotani, ja pa ni 1,5 % jst bi 3,5% mlečne maščobe bom bolj zdrav... bom bolj letu .... kupl ste si 125 ccm, in zdaj se vsepovsod kregate kolk vam gre, pa ka se vam gre vsem za hitrost al kwa, če ja pol ste debili na kvadrat

ja 3km/h a veš kolk se to že pozna :lol1:

Objavljeno

no ti tud lih kej ne morš preveč s tole prdalico ;)

Objavljeno

ja pa se nč ne sekiram ok. ne dalam takega sranja s tega ko vi kle, me pa čist boli kita kolk se pelem nism tak pahjen na brzino ko vi kle ko še vete ne zaka mate motorje, očitno sam zato da se bahate pred pičkami pa se kregate kle kok vam gre 120 na uro... nezreli ste še za motor kaj šele kej druga.

Objavljeno
ja pa se nč ne sekiram ok. ne dalam takega sranja s tega ko vi kle, me pa čist boli kita kolk se pelem nism tak pahjen na brzino ko vi kle ko še vete ne zaka mate motorje, očitno sam zato da se bahate pred pičkami pa se kregate kle kok vam gre 120 na uro... nezreli ste še za motor kaj šele kej druga.

dons si pa sladek a? **

Objavljeno

... podpis ...

Objavljeno
Se splača...Jez bi kupu za boljši zvok :D

zvok nikol ne bo dober ker 1 cilinder in cestak enostavno ne gresta skup...

Objavljeno
zvok nikol ne bo dober ker 1 cilinder in cestak enostavno ne gresta skup...

Tako.. niti 2 cilindra in SS.. enostavno ne gre skupaj :rolleyes:

Objavljeno
Tako.. niti 2 cilindra in SS.. enostavno ne gre skupaj :rolleyes:

no ja za 2 cilindra bi se dal že kej lepga najdt ;)

Objavljeno (popravljeno)

Brez veze je kej vlagat v tt motor pa ga rihtat, ko bomo povečini vsi prodal cez kak let. 500€ dat za LeoVince-ja je brezveze razn ce bi mel ta motor dlje. Bolš šparat za 600ccm

Popravljeno . Popravil biker666999
Objavljeno

A kdo ve če lahko registrsko tablco prevrtam? Jo bi brez okvirja gor prišraufal... ker že tak je vlka sam z okvirjom je pa še večja.

Objavljeno

Valda.. ti samo vrtaj. Mamo tapametni tud direktno pršraufane :)

Objavljeno
A kdo ve če lahko registrsko tablco prevrtam? Jo bi brez okvirja gor prišraufal... ker že tak je vlka sam z okvirjom je pa še večja.

nesmeš, zakonsko mora policist odstraniti tablico ... kr tko, ne pa da ob 03.00 zjutraj sredi snega in dežja bo on odšravfal tablico z avta ali motorja,... to tk negre !

Objavljeno
Valda.. ti samo vrtaj. Mamo tapametni tud direktno pršraufane :)

Valda, pametni kršite zakon.

Objavljeno

bolš jo prevrtat, da je sej zgubiš ne :whistle:

Objavljeno
bolš jo prevrtat, da je sej zgubiš ne :whistle:

obstajajo tud druge rešitve, jest jo mam v okvirčku pa po robovih z vročmu lepilam zalimano

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!