Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno
Pa joj no, biu je že kreg na forumu na to temo in zaključek je bil: TABLICO SE LAHKO PREVRTA

Glih zdej je biu v Motoristu (revija) intervju zenim strokovnjakom iz tega področja in so ga tud vprašal če se lohka tablco vrta pa je reku: "Da, tudi priporočljivo je," samo ne smeš prevrtat čez črko/številko/grb...

Sorči Jerči ampak to tko je

s tem da morš met orodje sabo da tablco lahko snameš če bi ti jo slučajno stric v modrem želel vzet... drugače je naknadna kazen :winkiss:

Objavljeno

A je to tema o tablicah ali o YZF-R125??? Spet bo en mogu letet, da bo mir :angry:

Objavljeno

danes videna ena R125.. pelala se je iz Mlake proti vojašnici v KR.. belo rdeča.. pa poblendou sm, biu sm v rdeči R19.

pa mel si še sopotnika gor, pa brez tablce si biu. za tabo pa honda če se ne motim.. ker je šla mimo ravno takrat ko sem gledal v vzratno ogledalo in si niesem ogledal drugega motorja :P :)

Objavljeno
<a href="http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=2259845" target="_blank">http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=2259845</a>

a je ta z lune padel?

ne sam kupu je motor k nikamor ne gre in zej se ga hoče znebit za visoko ceno ;)

Objavljeno
<a href="http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=2259845" target="_blank">http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=2259845</a>

a je ta z lune padel?

Če lahko prodajajo kawasaki ninje 250 za 5000 evrov zka pa pol nebi mogo tti prodajat za tako ceno motor :D

Objavljeno
danes videna ena R125.. pelala se je iz Mlake proti vojašnici v KR.. belo rdeča.. pa poblendou sm, biu sm v rdeči R19.

pa mel si še sopotnika gor, pa brez tablce si biu. za tabo pa honda če se ne motim.. ker je šla mimo ravno takrat ko sem gledal v vzratno ogledalo in si niesem ogledal drugega motorja :P :)

vrjetno un zapo, ko je jamral da mu nič ne gre:) Ker je iz nakla...

ej fifity, da booš vedel, zej se furam v novi jakni :) Rdeče belo črna A*...da boš vedu :D:D:D Pa skoraj obvezno sopotnica :P:P

Objavljeno (popravljeno)
na kolko km pa ste delali drugi servis???

4000?

lp

6000. A ga je že mel kdo?

Popravljeno . Popravil biker666999
Objavljeno (popravljeno)

kaj je mogoče kdo tu iz mb (okolica) in ima modro yamaho r125 pa jo je malo naslono in je zaj pri moto šerbineki? baje v en avto odzadi zapikno sao ni tak fejst... :P

Popravljeno . Popravil shark90
Objavljeno
ja :)

Sem že na 6400km

A mi lahka poves mal kak dolg si mel motor na servisu, ka vse ti je naredu, ka vse zamenju pa kulk si plaču???

Objavljeno
A mi lahka poves mal kak dolg si mel motor na servisu, ka vse ti je naredu, ka vse zamenju pa kulk si plaču???

kok dolg je čist odvisn od serviserja... kok je plačov je delno odvisn od serviserja... kaj pa je delov pa sam serviser ve :winkiss:

Objavljeno
kok dolg je čist odvisn od serviserja... kok je plačov je delno odvisn od serviserja... kaj pa je delov pa sam serviser ve :winkiss:

Usejen se nc nevem. To ve sam juree

Objavljeno

hehe, edini pametn :worship:

Objavljeno (popravljeno)

Tko...Sicer je prek telefona reku, da bo delal dobro urco, dve. Mi je poj v litiji rekel če bi ga pustil, da mi bo ventile pogledal. Sem rekel da ni panike da mam itak prevoz in da naj nardi kar je treba. Se pravi sem ga šel drug dan iskat, če bi pa hotel bi ga dobil še isti dan nazaj, sploh pa če bi bolj zgodaj pršu, pa bi magar tam na eno pijačo šel... Dal sem 116,22€. Menjal pa je:

Disk ploščice; 47.77€

Ročica sklopke (polomljena je bila pa sem jo naroču); 11,23

Filter - olja 7,26€

Olje- yamalube; 18,15€

Potrošni material - Absorbenti, čistila, zaščitna sredstva: 6€

1 uro dela; 24€

Biker666 pa ne mi rečt da nimaš še 6000km? :D

Popravljeno . Popravil juree
Objavljeno
Tko...Sicer je prek telefona reku, da bo delal dobro urco, dve. Mi je poj v litiji rekel če bi ga pustil, da mi bo ventile pogledal. Sem rekel da ni panike da mam itak prevoz in da naj nardi kar je treba. Se pravi sem ga šel drug dan iskat, če bi pa hotel bi ga dobil še isti dan nazaj, sploh pa če bi bolj zgodaj pršu, pa bi magar tam na eno pijačo šel... Dal sem 116,22€. Menjal pa je:

Disk ploščice; 47.77€

Filter - olja 7,26€

Olje- yamalube; 18,15€

1 uro dela; 24€

Am mene to zanima zakaj se vam zlamajo ročice sklopk. Mislim da je že tudi en lastnik to menju zdaj pa še ti.

Objavljeno
Am mene to zanima zakaj se vam zlamajo ročice sklopk. Mislim da je že tudi en lastnik to menju zdaj pa še ti.

am... če padeš zna pomagat ;)

Objavljeno

Bos vidu ko ti bo motor na tla padu :)

Objavljeno
Bos vidu ko ti bo motor na tla padu :)

Ja upam da ne bo :D .

Objavljeno (popravljeno)

Da še jst opišem yamahco zdj ko sm naredu servis in jo na polno teram. :D Pr men je končna hitrost 115 km/h več je ne spravm nikjer razn če se ceu vležem na tank takrt pride do 125 ( nevem kako vam gre 130).

Pospeški so kr vredu tako tudi poraba. Avtone se da čist vredu prehitevat tudi če peljejo 90 sam mal več prazne ceste rabš :D . Skratka jst sm z yamaho kr zadovoljen edino z končno nism kej preveč čeprav sm vedu ko sm jo kupoval da 4t ne gre kam. Za vse tiste ki bote kupoval r 125 vam povem da se jo splača kupt če vam hitrost ni kej vlko pomembna in bote tudi zadovoljni z njo.

Aja a je mogoče že kdo dobu ven ono cev v izpuhu da se mal poveča luknja. Je reku serviser da bi mogoče dobu kakšen km/h zravn?

Popravljeno . Popravil cesko
Objavljeno

Če je elektronska blokada na 131,85km/h je to top speed... pa tud če pičko materno ven uzamš :D

Objavljeno
Da še jst opišem yamahco zdj ko sm naredu servis in jo na polno teram. :D Pr men je končna hitrost 115 km/h več je ne spravm nikjer razn če se ceu vležem na tank takrt pride do 125 ( nevem kako vam gre 130).

Pospeški so kr vredu tako tudi poraba. Avtone se da čist vredu prehitevat tudi če peljejo 90 sam mal več prazne ceste rabš :D . Skratka jst sm z yamaho kr zadovoljen edino z končno nism kej preveč čeprav sm vedu ko sm jo kupoval da 4t ne gre kam. Za vse tiste ki bote kupoval r 125 vam povem da se jo splača kupt če vam hitrost ni kej vlko pomembna in bote tudi zadovoljni z njo.

Aja a je mogoče že kdo dobu ven ono cev v izpuhu da se mal poveča luknja. Je reku serviser da bi mogoče dobu kakšen km/h zravn?

A mislite da bi kaj pomagalo pri zvoku to ? :D Ker se mi zdi da je malo preveč tih :D

Objavljeno

Disk ploščice; 47.77€

Filter - olja 7,26€

Olje- yamalube; 18,15€

1 uro dela; 24€

Aha, ne nimam se 6000 km mam 5800, tam nekje.

Motor padu s tačke.

Objavljeno

tako da je servis na 6000km?

meni je na ptuju rekel da je servis na 4000km....sam sem pol gledu v knjižici od motorja in piše 6000km..

lp

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!