Prevtzer Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Dons sm prvič vidu to R125 in sicer v LJ 5min pred tretjo si zavijou na Tržaško iz Tivolske 15 čez 4 pa iz Tržaške na Aškerčevo (N84 čelada se mi zdi). Motor je lep, zlo lep sam zvok je pa res bogi, tko kt CBR 125. Motor morš najprej slišat pol pa vidt tko da fantje hitr ruknte en drug ror gor al se pa brez furite :P
NejcZ Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Po drugi strani mi je pa hudo ko je čist tihi motor hehe...
Schmid87 Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 vrjetno un zapo, ko je jamral da mu nič ne gre:) Ker je iz nakla...ej fifity, da booš vedel, zej se furam v novi jakni :) Rdeče belo črna A*...da boš vedu :D:D:D Pa skoraj obvezno sopotnica :P:P pojma nimam kdo :D za njim je bla pa pumoje ena forumašica k ma oranžno CBRo :) kera sopotnica? a tista k je bla takrt na zbilah? :D
shark90 Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Če je elektronska blokada na 131,85km/h je to top speed... pa tud če pičko materno ven uzamš :D 134 včasih 135 pa tudi 136 hehe :P malo heca :D
juree Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 pojma nimam kdo :D za njim je bla pa pumoje ena forumašica k ma oranžno CBRo :) kera sopotnica? a tista k je bla takrt na zbilah? :D Al ona al pa ena druga:) Mau večja:P Če bo una k je bla na zbilah, bo mela nolanko isto gor, ce bo pa ksna druga pa črno čelado:) Itak se peljem zej sam relacije: Kranj - škofja loka - zalog (vikend) :D Ej fifty, a delaš dons????? dej na pm napis kdaj delas......!!!:D
Roky Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Hello...nazaj na topik, prosim!
Jasmin125 Objavljeno September 24, 2008 Opozori Objavljeno September 24, 2008 Kdo ima v Slovenj Gradcu ta motor in sicer rdečo belega? :D Mogoče kdo od tu ? :D
shark90 Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 kaj mogoče kdo ve kam bi lahko dal naredit sprednji zobnik da bi mel 1 zob več pa kolko je približno cena? pa da je nekje v bližini mb-ja
biker666999 Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 kaj mogoče kdo ve kam bi lahko dal naredit sprednji zobnik da bi mel 1 zob več pa kolko je približno cena? pa da je nekje v bližini mb-ja Probi poklicat u Delta team Krško
_LuX_ Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 kaj mogoče kdo ve kam bi lahko dal naredit sprednji zobnik da bi mel 1 zob več pa kolko je približno cena? pa da je nekje v bližini mb-ja s tem ne boš nič pridobil, slabše pospeške boš imel
shark90 Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 s tem ne boš nič pridobil, slabše pospeške boš imel vem sao me moti ko sn na ac da mi trokira pa lahko gre isto sao da mi nea trokira :S
biker666999 Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 vem sao me moti ko sn na ac da mi trokira pa lahko gre isto sao da mi nea trokira :S Slo bi par km bol, sam ko bi prišl do blokade bi usejen blokiral. Saj mislim.
shark90 Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 Slo bi par km bol, sam ko bi prišl do blokade bi usejen blokiral. Saj mislim. nevem če bi bol šlo... me ne zanima ampak če gre isto bi bli nižji obrati in pol nebi več tak ko npr se pelem pa pride do 134 pa zablokira pa je 129 al pa če prehitevam te pa blokira pa cuka to je full čudno :S
biker666999 Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 nevem če bi bol šlo... me ne zanima ampak če gre isto bi bli nižji obrati in pol nebi več tak ko npr se pelem pa pride do 134 pa zablokira pa je 129 al pa če prehitevam te pa blokira pa cuka to je full čudno :S Brez veze karkoli delat. Pridobil ne boš nič, sam strošek bo.Pac ne do konca tišat. Rajš tanki za tist dnar
anzer Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 ja a ne morte dat stran te blokade?
_LuX_ Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 ja a ne morte dat stran te blokade? blokada je elektronska, ne morš to kr preč dat
anzer Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 blokada je elektronska, ne morš to kr preč dat ja zih se jo da stran dat....sam ksnga majstra mors met kje u blizin d se spozna na take stvari
_LuX_ Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 ja zih se jo da stran dat....sam ksnga majstra mors met kje u blizin d se spozna na take stvari jaja itk kr preč se da dt, lohk daš an sam pol motor sploh ne bo delov mogu bi kompletn štrom zamenjat to je pa predrago za tistih par kilometrov
shark90 Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 ja zih se jo da stran dat....sam ksnga majstra mors met kje u blizin d se spozna na take stvari menjat moreš kompleten štrom... pa tak zakai bi se pol sukal v višje obrate... ni zdravo :P
biker666999 Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 Zgleda dobr sam bi mogu met tamajhno tablco. Pa bol pod kotom jo upogn
gaspersic Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 Mene pa sam zanima ker ma belo/rdečo 125r pa se dost krat čez šenčur pele?? + a je ta motor primern za kake delše ture??
juree Objavljeno September 27, 2008 Opozori Objavljeno September 27, 2008 Hm, ene parktrat sm šu čez šenčur, po frendico al pa z frendico :) Kako je glede daljših fur, tkole....Če misliš met ti priporočam najprej da se pru mesec doskrat ustaviš, ker hrbet res trpi, pa mau razgibaš....Pol se itak navadiš, vseeno pa ne gre kot pri motorjih s pokončno držo......
biker666999 Objavljeno September 27, 2008 Opozori Objavljeno September 27, 2008 Kak jebach je tale juree. Grejo daljše ture tud.
shark90 Objavljeno September 27, 2008 Opozori Objavljeno September 27, 2008 Mene pa sam zanima ker ma belo/rdečo 125r pa se dost krat čez šenčur pele?? + a je ta motor primern za kake delše ture?? glej iz mb-ja do umaga je šlo :D skozi po ac in skozi bil dol skolonjen... roke me niso nič bolele rit tud nič xD ( kar me je pri varaderotu 125), bolečine pa so v vratu in malo pod vratom ker sem bil dol sklonjen in glavo gor... drugač pa sn mislo da bo hujše ampak se da :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se