Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno
Kak jebach je tale juree. Grejo daljše ture tud.

Zaenkrat samo ena za tisto....hopa hopa sj ves:D Ostale so frendice :D:D

Biker, ka če bi se mi drugoleto za eno dolgo furo zmenil, pa magari za 2 dni? al pa celodnevno, zutri pa zvčer nazaj, dobimo se pa nekje kjer ima vsak približno enako št km. to dja ? :)

Objavljeno (popravljeno)
lepotni popravki

Vrži okvir dov :D je tablca kr pov manjša :D

Glede tur bi se pa dalo zmenit da bi nas kr več blo... Naprimer js lahko pridem v cele do biker-a...

Popravljeno . Popravil Jasko15
Objavljeno
Takoj za turo. Magari 2 dni.

jst bi su tud prec sam sm sz cerknica :s

Objavljeno

Ej za turo drugoleto 100% :) Cene pa enodnevno, 2 ni vazno :) Pa mal pogledamo kok ns je pa skje in najdemo eno zlato sredino kjer se dobimo potem pa krog iz tam....

Objavljeno

Jure a si bil pol ti dons v šenčurju pred fuzbal placom pa še ena bela tzr/ka(2008 replika) zravn parkerana pa še ena modra <<< ta je moja XD

Objavljeno

Sebova enkrat dobla da daš za en krog =) da vidm če se splača kupt XD ane Jure=)

Objavljeno

Ja sam ti men pol častiš eno orng sladoledno kupo...... :D Sem že nekej to napisal :P

Objavljeno (popravljeno)

aja? Enga sm vidu v pondelk pred macdonaldsom (se pravi ucerej), ce si biu ti, si sedel pr oknu, zravn pa se en bivsi bokser, sam nam zj poimensko ...

ja:) Sam jih je kr neki zej v kranju, mislm da jo mamo 3je :)
Popravljeno . Popravil Maniac
Objavljeno (popravljeno)

krumpe? ce je biu on, je biu motor od njegovga bratranca :)

pa ne, nism biu jez :)

Popravljeno . Popravil juree
Objavljeno

krumpe ja ! :D

krumpe? ce je biu on, je biu motor od njegovga bratranca :)

pa ne, nism biu jez :)

Objavljeno
A je to MSN al forum? :hmm:

am.... a je to nagradno vprašanje :winkiss: :whistle:

Objavljeno

mene zanima če je kdo zamenjal izpuh, kakšnega pomena je tista cevka iz mašine v aspuh...

Objavljeno
mene zanima če je kdo zamenjal izpuh, kakšnega pomena je tista cevka iz mašine v aspuh...

sonda ki preverja izpušne pline in uravnava elektronski vbrizg ;)

Objavljeno

kaj bi se pa zgodilo če tega nebi bilo... če bi namestil drugo cev... npr da si sam ukriviš cev pa daš drug izpuh gor...

Objavljeno
kaj bi se pa zgodilo če tega nebi bilo... če bi namestil drugo cev... npr da si sam ukriviš cev pa daš drug izpuh gor...

varjetn bi blo treba nanov nastavt... vprašej serviserja...

Objavljeno

Kaj bi lahko to bilo. Ko se recimo z to yamaho peljem v kakšn hud klanc pa se recimo pelem zelo počasi v eni 4 prestavi pa ko motor ne vleče več prestavim na hitrco v 2 pa nekaj pokne. A je možno da mogoče ketna vseka po plastiki? Ker kaj drugega nevem kaj bi lahko blo ker čisto normalno zamenjam.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!