Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno
Kaj bi lahko to bilo. Ko se recimo z to yamaho peljem v kakšn hud klanc pa se recimo pelem zelo počasi v eni 4 prestavi pa ko motor ne vleče več prestavim na hitrco v 2 pa nekaj pokne. A je možno da mogoče ketna vseka po plastiki? Ker kaj drugega nevem kaj bi lahko blo ker čisto normalno zamenjam.

Men tud včasih nežno poka iz avspuha, ko se nekak čudn pelam :D

Objavljeno

ja to je nekak čudno ko da bi neki spustlo pa da bi tam vun poknilo ... pa pri varaderotu mi je to tui včasih naredlo ko sn mislo spelat pa sn malo po gasi tak davo pa je poknilo. mogoče nazaj vdari neem. pri yamahi pa mi je že tudi nekaj x poknilo :glare:

Objavljeno
ja to je nekak čudno ko da bi neki spustlo pa da bi tam vun poknilo ... pa pri varaderotu mi je to tui včasih naredlo ko sn mislo spelat pa sn malo po gasi tak davo pa je poknilo. mogoče nazaj vdari neem. pri yamahi pa mi je že tudi nekaj x poknilo :glare:

Men je enkrat počl k prasica k sm se sam mal dotaknu gumba za vžig

Objavljeno

jst sem jo pa glih dons vozu in mi je bla kr fajn, čeprav končne sploh nima komi 110 pa ma motor že 5600 kilometrov.

Drgač je pa lušna kopija 6tk.

Objavljeno

Kva vsi govorite da je končna 110? Če se pa s sopotnikom peljem tudi po 120? :o

Objavljeno

se popolnoma strinjam

Objavljeno

uf 10 km več res se pozna :)

Objavljeno
Men je enkrat počl k prasica k sm se sam mal dotaknu gumba za vžig

Ma to sm js enkrat kr 5 minut skup med vožnjo stiskal/držal ko sm nekak zajebu in sm skos mislu da na pipko tišim, pa da neki ne dela :D

Objavljeno

110 gre kamot z potnikom

Objavljeno
110 gre kamot z potnikom

odvisno pa tudi od teže voznika in sopotnika :P

Objavljeno

Mislim, da on govori o YBR (vsaj tako mu piše v profilu), pa je malo sfalil temo.

Objavljeno
jst sem jo pa glih dons vozu in mi je bla kr fajn, čeprav končne sploh nima komi 110 pa ma motor že 5600 kilometrov.

Drgač je pa lušna kopija 6tk.

Tako je kot sm že večkrat povedu je tudi pri men končna 110 km/h največ 115 km/h po ravnem. Men še nikol ni šla več kot 118 po ravnem pa jo lahko tišim po ful dolgi ravnini kolkr hočem a čez 115 ne bo šla.

Objavljeno
Tako je kot sm že večkrat povedu je tudi pri men končna 110 km/h največ 115 km/h po ravnem. Men še nikol ni šla več kot 118 po ravnem pa jo lahko tišim po ful dolgi ravnini kolkr hočem a čez 115 ne bo šla.

tudi če se vležeš na kesl ne?

Objavljeno

A so tut obrati mašine nižji kot pri tistih ko jim gre 130?? K če so isti pol ti sam števc laže... (moja domneva ne me spluvat tkoj) :whistle:

Objavljeno

neveem kako to da ne gre več ko 115...men gre nekaj čez 130...mislim da je blo max 134km/h...

Objavljeno

a je biv kdo tle s foruma dons z YZF r125..belo rdece barve..pred šolo za strojništvo škofja loka?

Objavljeno
a je biv kdo tle s foruma dons z YZF r125..belo rdece barve..pred šolo za strojništvo škofja loka?

Dejte že nehat to v tej temi spraševat !!! Za to obstaja tema Ali si bil ti in prosim, da od sedaj naprej to tam sprašujete, ker novih uporabnikov željnih informacij o motorju verjetno ne zanima iz kje je kdo!

Objavljeno
tudi če se vležeš na kesl ne?

Če se vležem na kesl po ravnem ne pride več kot pa 120. Z obrati pa nevem točno kak majo oni ko jim gre 130. V glavnem men gre na 7000 obratih v 6 točno 90. Blokada je pa na 10.500. Če peto zvrtim čisto do konca se prav do 10.500 gre 115 ko pa zamenjam v 6 pa obrati padejo tak da na končni pol ne pridobi več čisto nič. Sm pa probu tudi v vsaki prestavi do blokade pa gre isto. Sej kokr sm gledu takrt uni test ko so primerjali cagiva mito sp 525 pa yamaho yzf r 125 je tudi kokr se spomnem pisalo da je končna 114,7. Verjetno so tu merili z gps. Sej se mi niti ne gre zej za tistih 10 km/h sam pač zanima me kak to da vam tolko leti.

Objavljeno

:lol1: men je šla še tzr-ka več lol

Objavljeno

evo 1 post ^^ mam nekaj uprašanj glede motorja ker povsej vrjetnost bom z nasledno sezono tudi sam njegov lastnik

prvo če je res treba motor ko ga dubiš do 1000 km malo ofurat da naj bi bolj laufu in do kakšne hitrosti nej bi ga gonu do 1000 km

pol če se da z tem motorjem pelat nekje 3h da je približno 1h avtoceste

zanima me kot eni govorijo da jim gre 130+ nekaterim pa samo tam okoli 115 me zanima kaj bi blo narobe da lahko pride do takih razlik na končni

ko se še kaj spovnim bom uprašov

hvala vsem za odgovore

Objavljeno (popravljeno)
evo 1 post ^^ mam nekaj uprašanj glede motorja ker povsej vrjetnost bom z nasledno sezono tudi sam njegov lastnik

prvo če je res treba motor ko ga dubiš do 1000 km malo ofurat da naj bi bolj laufu in do kakšne hitrosti nej bi ga gonu do 1000 km

pol če se da z tem motorjem pelat nekje 3h da je približno 1h avtoceste

zanima me kot eni govorijo da jim gre 130+ nekaterim pa samo tam okoli 115 me zanima kaj bi blo narobe da lahko pride do takih razlik na končni

ko se še kaj spovnim bom uprašov

hvala vsem za odgovore

Lepo pozdravljen na forumu. Fajn bi blo da bi motor ulavfu ja čeprav vem kak mučno je to. :D Prvih 500 km ga lahko voziš do 6000 obratov to gre tam okol 75 km/h po 500 km pa lahko vozš do 8000 obratov to gre pa tam okol 102 km/h. Na 1000 km pa maš servis pol pa lahko na polno žgeš. Sej ga lahk vmes tudi kaj poženeš tudi če nimaš 1000 km nima kaj bit. Za tiste avtoceste pa to je tak da ga lahko povsod na polno tišiš magar pol dneva ker nima kaj crknit če pa crkne maš pa tak garancijo :D . Za razlike v končni pa ne bi vedel zakaj je tak. Moja končna po števcu je pa 115 po ravnem.

Popravljeno . Popravil cesko
Objavljeno

Hm, ja res da števc laže ogromno glede te končne, imam pa 134km/h po števcu! In tudi ko sem ga ulavfal tja do 6k obratov je bila hitrost 79km/h, mozno da vsakemu drugače števec laže (nevem...) Najbol bi blo to probat na kakšnem drag raceu, sam je pa tut odvisno od voznika kako šalta...

Pa tistih 1000km se naredi v 1 tednu. v 2 mesecih sem naredil 7100km, evo danes je pa 9 dan tretjega meseca odkar imam izpit pa na števcu veselo kaže 9800km, pa se zadnji teden zelo zelo zelo malo vozim, stalno ena in ista relacija :) Teh 1000km poleti zelo zelo hitro mine ;)

Motor je res zakon za pelat, zamenji si sam tist nosilc za tablico, ker velikoo hujše izgleda:) Pa pazi da ti nebo na tla padu ker bo takoj cel orajsan ( :headbang: :headbang: )

Objavljeno

jebeš ulavfavanje...ko se bodo začel stroški zarad ne pravilno "utečene" mašine boste se vi že z r6 ko vozil :D

Objavljeno
Hm, ja res da števc laže ogromno glede te končne, imam pa 134km/h po števcu! In tudi ko sem ga ulavfal tja do 6k obratov je bila hitrost 79km/h, mozno da vsakemu drugače števec laže (nevem.. .) Najbol bi blo to probat na kakšnem drag raceu, sam je pa tut odvisno od voznika kako šalta...

Pa tistih 1000km se naredi v 1 tednu. v 2 mesecih sem naredil 7100km, evo danes je pa 9 dan tretjega meseca odkar imam izpit pa na števcu veselo kaže 9800km, pa se zadnji teden zelo zelo zelo malo vozim, stalno ena in ista relacija :) Teh 1000km poleti zelo zelo hitro mine ;)

Motor je res zakon za pelat, zamenji si sam tist nosilc za tablico, ker velikoo hujše izgleda:) Pa pazi da ti nebo na tla padu ker bo takoj cel orajsan ( :headbang: :headbang: )

ko je meni kazalo 134km/h sta se za mano peljala fazer600 in v-strom1000 pa je obema kazalo 138km/h zai pa kak keremu motoro števec laže je pa čist odvisno :P in pa enaka tura pa je na koncu pri okoli 500km 2-3km odstopanja

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!