kklemn Objavljeno Oktober 14, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 jes bi pa prašou (ni se mi dal brt vsega, pršou sm do 30. strani) a je gdo že predelvou to lepotico in kok stegne.. + kolk stane :) LP
budacki Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 jes bi pa prašou (ni se mi dal brt vsega, pršou sm do 30. strani) a je gdo že predelvou to lepotico in kok stegne.. + kolk stane :) LP Predelano nima nihce. Stegne nekaterim 135 nekaterim 115. Beri od zadnjih proti prvim stranem. Predelave so drage kot prasica. Akrapovic je naredil izpuh...cena je +400€. Imas tudi cenejse variante izpuhov se mi zdi. lahko menjas komplet elektroniko. (nevem kok kosta). To je pa tudi to.
NejcZ Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 Akrapovič je naredil? Nisem nikjer zasledil...?
juree Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 A ma tomos 1 cilinder? A potem od VAŠEGA SUPERDUPER Tomosa nebi šel gor??
NejcZ Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 Ma en cilinder ja. In ne, niti približno loool. Lonec mogoče, ampak bi moral kakšno stvar priredit. Akrapovič dela izpuhe samo za rakete, face it :krneki: :krneki: :krneki:
shaggyxd Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 Akrapovič je naredil? Nisem nikjer zasledil...? sam res ki ga je naredu, itak da ni
shark90 Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 sam res ki ga je naredu, itak da ni za r6 heh sai drugač je iste oblike ne :D pa kaj bo akrapovič na cestnem 1cly motoru? to je pol taki čudn zvok da bwz se pripeleš pa ma supermoto/endruro zvok pa je cestak... bolše da je original pa da se iz avspuha ne čuje kaj dosti :D
fighter Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 a we kdo nowo ceno od yamaha NDURO??? ... glih sem gledal pa ne piše :worship: l.p :alien1:
fighter Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 a we kdo ceno od yamaha :) nduro 125???? glih wčeraj so jo objawili , pa nič ne piše :?
fighter Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 r3ne zaj priem na pivo k tebi, tko kot sva se zmenla! :winkiss: pa da čujem če ma motor bolj hud glas, zdej ko sem ti akrapota zrihtu :whistle: cena za 125 je ???
fighter Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 125 yamahe so ZAKOOON! :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: , samo kaj welja če pa komaj februarja al pa kasneje grem delat izpit :headbang:
juree Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 Ma en cilinder ja. In ne, niti približno loool. Lonec mogoče, ampak bi moral kakšno stvar priredit. Akrapovič dela izpuhe samo za rakete, face it :krneki: :krneki: :krneki: SORI BULA. Ej a te lahko dodam med prijatle, k mas raketo res...dej sam cakam da ti bo neki crknlo na tej raketi...Vrjetno je samo za tomosa naredu izpuh da nebi bil tok cenen :headbang: Fak, cist v vsaki temi je tvoj motor najboljši res...
AKG Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 SORI BULA. Ej a te lahko dodam med prijatle, k mas raketo res...dej sam cakam da ti bo neki crknlo na tej raketi...Vrjetno je samo za tomosa naredu izpuh da nebi bil tok cenen :headbang: Fak, cist v vsaki temi je tvoj motor najboljši res... Auspuh je bil itak v 1 dnevu splaneran :D
NejcZ Objavljeno Oktober 16, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2008 SORI BULA. Ej a te lahko dodam med prijatle, k mas raketo res...dej sam cakam da ti bo neki crknlo na tej raketi...Vrjetno je samo za tomosa naredu izpuh da nebi bil tok cenen :headbang: Fak, cist v vsaki temi je tvoj motor najboljši res... Poglej v moj profiil kaj rad delam :D
_LuX_ Objavljeno Oktober 16, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2008 SORI BULA. Ej a te lahko dodam med prijatle, k mas raketo res...dej sam cakam da ti bo neki crknlo na tej raketi...Vrjetno je samo za tomosa naredu izpuh da nebi bil tok cenen :headbang: Fak, cist v vsaki temi je tvoj motor najboljši res... k bi ti vedu kolk mu je že :) baje so to kr serijske napake
tomazin Objavljeno Oktober 16, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2008 da žarnca navadna zadi skos crkuje :P sam to isto tut pr vseh ostalih motorjih ko majo takšno luč zadno :whistle:
Jasmin125 Objavljeno Oktober 16, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2008 Slaba lastnost na začetku je bla da je vsak ključ od tomos sm-a paso v vsakga tomos sm-a :D Ampak smo že preveč off topic....
_LuX_ Objavljeno Oktober 16, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2008 Recimo kaj? olje pušča iz vilic, problemi z zavornim celindrom, 1 ključ za 5 tomosov....
NejcZ Objavljeno Oktober 16, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2008 (popravljeno) olje pušča iz vilic, problemi z zavornim celindrom, 1 ključ za 5 tomosov.... Meni nikoli ni nikjer puščalo na nobenem tomosu, bremze so delale ko šus, edino vsake pol leta je blo treba mal prezračt k smo jih dobr teral (prednjo) :) Glede ključev je pa res, ampak to nikakor ni problem :whistle: Pač bedarija, presimpl ključavnice so dal not, nimaš kej. Popravljeno Oktober 16, 2008. Popravil NejcZ
k0ci Objavljeno Oktober 16, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2008 tiste ključavnice če so ali pa ne, nobeden ne bo izginil :whistle:
maki99 Objavljeno Oktober 17, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2008 mene zanima kako naj naredim da mi bosta svetili obe luči(dolga in kratka) takrat ko vklopim dolge luči??? a je mogoče gdo že to naredil? lp
juree Objavljeno Oktober 17, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2008 Maš kratke ter držiš rdeči gumb :D
budacki Objavljeno Oktober 17, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2008 Maš kratke ter držiš rdeči gumb :D Enako na RS 125 xD samo da drzis rumeni gumb :worship: Sicer pa nesi kaksnemu elektricarju sprednjo luc in ti bo zvezal. Meni je moji Hondi naredil da mi delata 2 kratki in 2 dolgi ter izklopil je pozicijo, ker je nerabim.
juree Objavljeno Oktober 17, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2008 Sicer se mi pa zdi se najbol poceni resitev da z lepilnim trakom pac prelepis rdec gumb :) Sem pa dojel ja da zvecer je res problem furat s temi lučmi, dolga sploh ne sveti pred motor, bolj slabo vidiš pred sabo, kratka pa res samo pred sabo, problem je ko pred ovinkom malo bremzaš pa čisto nič ne vidiš. Bo drug let treba mal nastelat ce se mo velik po temi vozil.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se