Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno

Mni tud vsi jebejo vse po spisku v temi. Ko se vozim za komu mu direkt sveti v ogledalo in ga oslepljuje pol mi pa kaže nej ugasnem dolge luči dov, čeprav mam kratke gr... Vse so slabo naštimali... Jure js bi na tvojem mestu pogledo kako imaš gumo postavleno nter... Js sm jo mev za 6 milemtrov krivo postavleno pa ketno sm mev vlko preveč nategnjeno...Govorim tebi zato ker sma ga dobila skupaj torej je možno da je ena in ista oseba to delala...

Objavljeno

Kero gumo?

Ketno bi mi zih na servisu poj zih popedenal že....

Cak ti si tisti iz dravograda:) Ja po sm tvojga vidu pred mojo bajto tut :rolleyes: :rolleyes: :naughty: :naughty: :naughty:

Objavljeno
Kero gumo?

Ketno bi mi zih na servisu poj zih popedenal že....

Cak ti si tisti iz dravograda:) Ja po sm tvojga vidu pred mojo bajto tut :rolleyes: :rolleyes: :naughty: :naughty: :naughty:

Jo js sm iz dravograda... In sicer zadnjo gumo sm mev krivo postavleno.

Objavljeno

A kdo od vas parkira rdeče belo 125R pred tehniško fakulteto v MB?

Objavljeno
Maš kratke ter držiš rdeči gumb :D

saj to včasih počnem...ampak ni fajn to cel čas držat...morem poiskat te žice pa poštimat to.. :closedeyes:

je pa res problem da prednja luč sveti daleč naprej in tik pred sabo zelo slabo vidiš..

lp

Objavljeno
A kdo od vas parkira rdeče belo 125R pred tehniško fakulteto v MB?

da jas ;)

Objavljeno

A ma kdo rdeče belo iz Celja? Včeri okol 19.30 se je pelu mimo glavne poštne postaje proti železniški.

Objavljeno

am.. mal sem gledou o 250ccm različici yzf... pa sm najdu tole LINK

4 cilindri???

40 HP

cena 4300€

ime: yzf 250r4

je realno???

Objavljeno
am.. mal sem gledou o 250ccm različici yzf... pa sm najdu tole LINK

4 cilindri???

40 HP

cena 4300€

ime: yzf 250r4

je realno???

To se je govorilo že takoj ob splavitvi YZF-R125. Če je realno? Je, ampak Yamaha je že predstavila svoje modele za prihajajočo sezono 2009, tako, da mogoče 2010...ali pa nikoli :)

Objavljeno
To se je govorilo že takoj ob splavitvi YZF-R125. Če je realno? Je, ampak Yamaha je že predstavila svoje modele za prihajajočo sezono 2009, tako, da mogoče 2010...ali pa nikoli :)

beda.. ker motor kot yzf r125 z 250 mašino bi biu 100% uspeh

Objavljeno

Vsekakor bi biu dober tekmec ninji 250 s tem da je dost lepše oblike. Upam da pride vsaj 2010 ven da lahko zamenjam in grem na r250 pa potem na r6 :D

Objavljeno

Ali pa tudi ne. So 25kW blokade za motocikle večjih prostornin postale preveč popularne in se ljudem škoda zdi metat denar stran za "vmesni razred" 250ccm, kar je po eni strani logično - 125ccm, 250ccm v eni sezoni rata premal :whistle:

Mogoče bodo pa na EICMA v Milanu predstavili kakšen koncept v 250 razredu...Bomo videli, vsekakor vam poročam .)

Objavljeno

Uf ubitačna je :) To pa res že gleda bolj r6, luči so iste!!sam reže za zrak nima tko uspredi.

Sicer pa, itak se gre na 600 pa 25 kw

Objavljeno
Uf ubitačna je :) To pa res že gleda bolj r6, luči so iste!!sam reže za zrak nima tko uspredi.

Sicer pa, itak se gre na 600 pa 25 kw

tistih 14 dni k bo zablokirana :P

Objavljeno

Čene celo dalj časa, malo se bojim potem glede kakšnih problemov če bo ker kmet zapeljal ven jez pa v njega, pa malo pogledali da to ni več blokiran 25kw, in da me toži potem da sem vozil brez izpita + policijska kazen, + tožbe zavarovalnice kao goljufija zavarovalvine manj močnega motorja...Bomo vidli no :) Najprej je treba počakat na 18 da se mi napiše sploh v izpit 25kw: )

Objavljeno
Čene celo dalj časa, malo se bojim potem glede kakšnih problemov če bo ker kmet zapeljal ven jez pa v njega, pa malo pogledali da to ni več blokiran 25kw, in da me toži potem da sem vozil brez izpita + policijska kazen, + tožbe zavarovalnice kao goljufija zavarovalvine manj močnega motorja...Bomo vidli no :) Najprej je treba počakat na 18 da se mi napiše sploh v izpit 25kw: )

ma ki bo kmet k je v zivljenju vidu sam traktor pogruntu da ni vec k 25 kw ?

Objavljeno

ma ja....sj to je mal zajeban zj ja. no sj z 25kw bo kr šlo prot r-125, sam se bomo tut teh 25kw kmalu naveličal :D

sam po drug stran pa itq večina folka to dela...blokada not sam do tehničnga xD

Objavljeno
ma ja....sj to je mal zajeban zj ja. no sj z 25kw bo kr šlo prot r-125, sam se bomo tut teh 25kw kmalu naveličal :D

sam po drug stran pa itq večina folka to dela...blokada not sam do tehničnga xD

ja.. sam crasha ne smeš met tok hudga da bi posebej odpelal tebe pa motor.. ker v temu primeru bi pregledal motor.. če si pa ql pa lohk mutor odfuraš stran (če ni 2. udeleženca) čene se pa probaš z "sozabiteljem" ;) :D da ne tož pa to... pa daš keš :)

je riskantno ja

Objavljeno
ma ki bo kmet k je v zivljenju vidu sam traktor pogruntu da ni vec k 25 kw ?

A kmet opravlja tehnični pregled? Pa kmet tud pomoje zapisnika ne naredi in te pošlje na tehničnega, za to imamo državne organe, ki se jim reče POLICIJA!

Objavljeno (popravljeno)
A kmet opravlja tehnični pregled? Pa kmet tud pomoje zapisnika ne naredi in te pošlje na tehničnega, za to imamo državne organe, ki se jim reče POLICIJA!

:rolleyes: So tud svetle izjeme sicer če smo že ravno tu :)

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno

fantje, kak pa pa so kej cene te blokade?pa kdo to dela? :hmm: lp alen

Objavljeno

Baje so neki kiti za 500€, pa auspuh tut tam okol 400€ tako da se ne splaca za tistih 10km/h...No saj jez nam :winkiss:

Objavljeno
kawasaki cca 100€

130 + 60€ papirji

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!