Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno
130 + 60€ papirji

106€+35€ papirji

vse delano v mb

Objavljeno
pa je su

Ka si pa delu? :wacko: :cry: :? :( Ti si OK?

Objavljeno
Ka si pa delu? :wacko: :cry: :? :( Ti si OK?

ena zenska mi je prednost uzela ... jst sm su naravnost ona pa kar pred mano zavije, pa sm se mal izognu sam je sla kar naprej tko da naju je zbila. Ma jst sm vs zjeban use me boli pa se gips so mi dal na glazn k se mnde neki okrusu ... :s za motor mam pa itak kasko ...

Objavljeno

Jez se pa sekiram za orajsano plastiko. Upam da bos ti kul, zamotor bo pa zavoralnica poskrbela. Zdej folk sploh ne prčakuje več motorista pa kr vn siljo :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Objavljeno
ena zenska mi je prednost uzela ... jst sm su naravnost ona pa kar pred mano zavije, pa sm se mal izognu sam je sla kar naprej tko da naju je zbila. Ma jst sm vs zjeban use me boli pa se gips so mi dal na glazn k se mnde neki okrusu ... :s za motor mam pa itak kasko ...

Pa si se hitr pelu? Ka pa motor boš porihto al kok? Je kej večje škode razn plastike?

Objavljeno

Ei stari isto je blo pr men marca... rezultat je pa biu 2 mesca v bolnc pa 6 operacij na stopalu... še zmeri ni čist dobr. Zdj boš zihr dost bol merku na križiščih...

Lp, Miha

Objavljeno
Ei stari isto je blo pr men marca... rezultat je pa biu 2 mesca v bolnc pa 6 operacij na stopalu... še zmeri ni čist dobr. Zdj boš zihr dost bol merku na križiščih...

Lp, Miha

sm te ze cist pozabu uprasat ce je noga QL...v eni temi sm uprasau pa so jo takoj zaprli...:S Tomos se doma al je sou? :evilgrin:

Objavljeno
Pa si se hitr pelu? Ka pa motor boš porihto al kok? Je kej večje škode razn plastike?

ma ene 70 sm su neki tazga ja more privo pridt cenilc za motor pa da ocen ma itak je kasko

Objavljeno

Zahtevaj nadomesten motor ki ti pri kasku pripada :)

Objavljeno
Zahtevaj nadomesten motor ki ti pri kasku pripada :)

Valda, z gipsom se bo okol vozu

Objavljeno

Kakšne so poškodbe nevem.. če ima možnost mu pač povem da obstaja ta opcija. :trance_33_sleep:

Objavljeno
sm te ze cist pozabu uprasat ce je noga QL...v eni temi sm uprasau pa so jo takoj zaprli...:S Tomos se doma al je sou? :evilgrin:

Doma doma pa zrihtan u nulo :naughty: sam noga pa nau nikol več 100% :unsure:

Objavljeno
Baje se da elektronsko vzet, dobis na 10km/h...Kdo ve kaj vec o tem?

pa kaj ti bo 10km/h :S počaki na močnejši motor al pa 2t kupi pa davaj za benz ;)

Objavljeno
Baje se da elektronsko vzet, dobis na 10km/h...Kdo ve kaj vec o tem?

Pomoje ni glih zdrav za mašino da dobi še tistih par tisoč obratov več... Jo boš u glavo dubu. Že tko se pomoje vrti s takmu zvokom da ma člouk občutk da bo glih zdj use narazn padl. Saj pr mojmu se pri pouni hitrosti tko dere.

Objavljeno

a kdo mjbi kej ve kolk nj bi bla končna z 170 kitam. Zanima me zto, ker bom gutov imu to yamaho še 2 cele sezone :eek: in bi se mi skor splačal to kupt? :hmm:

Objavljeno

500€ za kit? Al kok je...

Men se zdi mal preveč :) Raj bi dal 400€ za auspuh da se ga saj sliš :D

A kdo ve kolk je leva sprednja plastika...Original?

Objavljeno

Delta Team Krško al pa Moto Laba :D

Objavljeno

to pokitej, navš novo kupvov....moj sošolc je fukno pa je orajsu plastike, pa je zakitu, polakiru zj pa sam še nalepke čaka :OK: pa ma isto k ti-belo/rdečo :P

Objavljeno

švajsanje, kitanje, brušenje, barvanje.....................................pa bo :naughty:

Objavljeno
švajsanje, kitanje, brušenje, barvanje.....................................pa bo :naughty:

točn tko, se bl splača :P

Objavljeno

zakaj če ma pa kasko zakaj bi se jebou sam novo pa gasa.... :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!