NejcZ Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Valda bi. samo zapisnik policijski bi rabil in da si 0,0 napihal, pa ti krijejo... sam nevem al celoto, neki mam v glavi 90%, pa nisem čist ziher :)
frk Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Valda bi. samo zapisnik policijski bi rabil in da si 0,0 napihal, pa ti krijejo... sam nevem al celoto, neki mam v glavi 90%, pa nisem čist ziher :) odvisno kaki kasko maš..
shark90 Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 (popravljeno) švajsanje, kitanje, brušenje, barvanje.....................................pa bo :naughty: + nalepka in te pride dražje kot nova plastika sn se pozanimo za hondo pa ni mela nalepke... plastika leva če misliš pač stransko ko ma nalepko te pride okoli 100-150€ max drugač pa pokliči pa prašaj ;) aya pa kaj je kdo tu ko ma modro in jo parkira pred ekonomsko v mb-ji? Popravljeno Oktober 21, 2008. Popravil shark90
juree Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Valda bi. samo zapisnik policijski bi rabil in da si 0,0 napihal, pa ti krijejo... sam nevem al celoto, neki mam v glavi 90%, pa nisem čist ziher :) Ja ampak sem bil 100% sam kriv...Spodneslo prvo kolo, zdej bom zrd tega se policijo klical? :S
NejcZ Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Jap.. vseeno zavarovalnica krije...
juree Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 a pa nujno na kraj nesrece policaji? Bah....Drug let grem na kasko..Ceprav dans ce nebi mel sopotnice zadi bi si motor popravu, ker mi je en zapelu brez zmigovca na levo ko sem ga prehteval... bi ga sam v avtu pustu.. Ma ne...raj se nam stem zajebaval :whistle:
impulz Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Ja ampak sem bil 100% sam kriv...Spodneslo prvo kolo, zdej bom zrd tega se policijo klical? :S ful kasko se mi zdi da je odbitna franšiza 10% sam mene tui ne za besedo držat :)
_LuX_ Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 krije že zavarovalnica, sam zravn tega bi dobu kazen za neprilagojeno hitrost tko da nwm kva se ti splača
NejcZ Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Odvisno od škode :) BTW, a nisi reko da se neoš vozo več :D
juree Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 mja sm...Jebiga abstinenčna kriza:D:D:D:D:D Vsak teden rečem je zadnji...Pol pa gledam vremensko napoved pa vidm da bo naslednji tut lep, pa se mi ga neda med vikendam pelat spucat na vikend, da bi ga pospravu...Pa recem eh se naslednji teden :P
shark90 Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 (popravljeno) oh joj :D če maš kasko ne rabiš policajev... pač greš na zavarovalnico ti da obrazec in ti lepo vse napišeš kak je blo in skiciraš. pač napišeš da si se doma prevrgo al pa kai saj vseeno... glede odbitne franšize pa je pač kak se zmeniš. če daš 10% boš plačal kasko majn ampak če ga boš uveljavlal boš moral 10% celotne vrednosti motora sam krit torei 350€ pa tudi če maš 200€ škode al pa 1000€ :D tak da najbolše je da se kasko plača malo več in se da odbitna franšiza 1% ampak pač malo dlje čakaš da oni to vse naprej posredujejo pa da pol če ga daš na servis popravlat njim plačajo ampak prej ko ne potrdijo neboš motora dobo... če pa rečeš da si boš sam kupo al pa kaj pa ti bojo ceno zbijali :D :P Popravljeno Oktober 21, 2008. Popravil shark90
_LuX_ Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 aja...zakaj? :whistle: a zakaj kazen? zato ker mamo take glupe zakone da če padeš z motorjem si avtomatsko kriv :headbang:
LooLekSLO Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 Tako je. Dobil bi kazen za neprilagojeno hitrost. Glede kaska pa baje po novem ni potrebno policije, saj smo s kolegi v petek leteli iz ceste pa nismo klicali policije (materialna škoda) in ni bilo nobenih problemov glede uveljavljanja kaska.
shark90 Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 Tako je. Dobil bi kazen za neprilagojeno hitrost.Glede kaska pa baje po novem ni potrebno policije, saj smo s kolegi v petek leteli iz ceste pa nismo klicali policije (materialna škoda) in ni bilo nobenih problemov glede uveljavljanja kaska. pa kaka kazen preberi kai sn odzgorai napisal... drugač pa zai policija ne hodi več na kraj nesreče razen če je kdo poškodovan... ker zai so ti euro obrazci al neke in če se 2 zaletita pač napišeta kak je blo in to je to... če pa sam padeš pa tak na zavarovalnici izpolniš tisto pa je ni nobene kazni al pa kakih problemov.
kewo Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 dons sm šu mal pogledat eno rumeno yamahco k je bla tm pr ledeni dvorani--u kranju. Pa sm vidu d ma gor pirelli gume---pa me zanima koko se kj obnesejo, če so boljše od teh michelinovih :hmm:
womlan Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 dons sm šu mal pogledat eno rumeno yamahco k je bla tm pr ledeni dvorani--u kranju. Pa sm vidu d ma gor pirelli gume---pa me zanima koko se kj obnesejo, če so boljše od teh michelinovih :hmm: hah ejga če daš nwm kašne gume gor ti z svojmu stilam vožne nauš do kolena pršu :whistle:
Jasmin125 Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 Zanimivo lep zvok :D http://es.youtube.com/watch?v=EA8zmHQ_ZNk&...feature=related
kewo Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 hah ejga če daš nwm kašne gume gor ti z svojmu stilam vožne nauš do kolena pršu :whistle: bom pa spremenu stil vožnje :P
biker666999 Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 Zanimivo lep zvok :D http://es.youtube.com/watch?v=EA8zmHQ_ZNk&...feature=related Devilov avspuh mnde
kewo Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 Devilov avspuh mnde a ni to akrapo od r-6?
NejcZ Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 Zvok je dobr, ampak nikakor NIKAKOR, pazi to NIKAKOR ne paše takemu motorju... nikakor res :D
maki99 Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 a je že gdo probal dat širše gume gor??? jaz imam spredaj 110 dunlop..in je motor lepše vodljiv.. lp
Jasmin125 Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 a ni to akrapo od r-6? Tako je :D Pa felgne se mi dopadejo :D
Jasmin125 Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 a je že gdo probal dat širše gume gor???jaz imam spredaj 110 dunlop..in je motor lepše vodljiv.. lp Mne bol zanima kako se obnese 150 zadaj :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se