Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno

to pa nevem kako je z zadnjo gumo..jaz sem mel reklamacijo prednje gume..in mi je dal gor 110..

za zadnjo pa nevem...moram probat :evilgrin: ..

Objavljeno

A ve kdo kake so žarnice v tem motorju? H1 ? Je možno zamenjati te žarnice z xenonkami ? :D

Objavljeno
A ve kdo kake so žarnice v tem motorju? H1 ? Je možno zamenjati te žarnice z xenonkami ? :D

a niso h7?

za XENONKE rabiš neko elektroniko(mislim da nekaj za visoko napetost)..nevem točno..ampak mislim da samo tako ne bodo delovale..

Objavljeno
a niso h7?

za XENONKE rabiš neko elektroniko(mislim da nekaj za visoko napetost)..nevem točno..ampak mislim da samo tako ne bodo delovale..

nima veze, H1, H3, H7,... za vse se da dobit xenon kit, in v kitu dobiš tut elektroniko in vse kar rabiš za delovanje, skratka plug-n-play varianta

Objavljeno (popravljeno)

to te bo vrjetno dosti stalo. če hočeš bit fancy si ledke not daj :P

že sam aku te bo pršel okoli 150€ 75Ah. (zaj nevem če sploh rabiš aku za to... )

kak močni akuji so v orginalu sploh v motorjih 125ccm, 250ccm z digitalnimi števci pa električnim štarterjem?

Popravljeno . Popravil impulz
Objavljeno

xenonke bi pomoje prišle več kot 100 €..

precej drago..

lp

Objavljeno

:lol1: če pa 75Ah akumulator spraviš v tole yamahco ti dam za gajbo :worship: tolikšne akumulatorje imajo ponavadi avti nad 1.8 mašino in dizli, ki težje štartajo, moj mlinček od avta (1.1) ima 55Ah akumulator

nič ne rabiš, saj xenonke porabijo manj energije kot navadne žarnice, približno 35W

Objavljeno
:lol1: če pa 75Ah akumulator spraviš v tole yamahco ti dam za gajbo :worship: tolikšne akumulatorje imajo ponavadi avti nad 1.8 mašino in dizli, ki težje štartajo, moj mlinček od avta (1.1) ima 55Ah akumulator

nič ne rabiš, saj xenonke porabijo manj energije kot navadne žarnice, približno 35W

vse se da. če pa druga ne, pa kovčke zadi 2x 90Ah akuta vsak na eno stran pa ne rabš HP da te na zadno zdigne.

pol pa greš osvetljevat ceu qlimax

Objavljeno

tisti posnetek prejšni ko je akrapo gor ma xenon žarnico poglejte ko ga zakurbla da rabi en čas da zagori pa tak čudno bliskne... tak da vse se da ;)

Objavljeno

Dejte glede žarnc kontakterat rozy. Ona je za TZR najdla neko vrjanto.

Objavljeno

ni treba, ker tukaj not so standarde avtomobilske žarnice, imaš izbire malo morje, pri tzr pa so neke čist x oblike in podnožja, zato jih je težko dobit

Objavljeno
hah ejga če daš nwm kašne gume gor ti z svojmu stilam vožne nauš do kolena pršu :whistle:
važn d si ti car pa po ane se peleš s huso ko pička
Objavljeno
važn d si ti car pa po ane se peleš s huso ko nor
Objavljeno
dajte mi še povedat keri benz tankate in koliko km približno naredite z celim tankom

prib. 300km

Objavljeno

tankam 95 ali pa 100 oktanskega...naredim pa približno 440 km..

lp

Objavljeno

300km???

kolko jaz vem jaz naredim precej več z enim tankom..poraba je nekje 3l/100km...

Objavljeno
300km???

kolko jaz vem jaz naredim precej več z enim tankom..poraba je nekje 3l/100km...

kak te 440? kesl pa je neki okoli 13 al kak... jas nareim tam okoli 350 čist odvisno poraba pa od 2,7 (ac) do 3,1 max (in ga ne šparam :P)

Objavljeno

morem še enkrat pogledat..sam če se prav spomnim je blo nekaj čez 400..skor 450...

lp

Objavljeno
morem še enkrat pogledat..sam če se prav spomnim je blo nekaj čez 400..skor 450...

lp

Aja se opravičujm za prejšn post k sm mislu da se gre o tomosu :headbang: Jst sm svojim nardim 300 za r125 pa newem po kolk mate na en tank

Lp, Miha

Objavljeno

kdo je biu dons z yamahco pr metropoolu oz. megacentru oz. metropoli na eni žurki? :)

žurka ni bla glih slovenska če lohk temu tko rečem :D

meu je pa 2 čelade s seboj.. saj na motorju sta ble obešene ;)

Objavljeno

a kej veste približno če bo naslednje leto cena kaj nižja??? :krneki:

Objavljeno

fifity, rdece bela? Pa uzadi posmekan nosilc. iz kokrce je.. :)--------pomoje :)

JEz nism biu

:D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!