Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Ja s petka na soboto je bla pa pred Planetom parkirana :D Zgleda use žurke z motorjem obdela :worship:

Popravljeno . Popravil GoUpC
Objavljeno

Pa vceri tut ;)

Sam spet ni moja. Ce bote ksno vidl k ma levo stran porajsano, je pa moja 100% :D

Objavljeno

lp mene pa neki zanima kolk bi bla moja yzf vredna k sm meu nesreco zanc

motorck sm mau pregledu pa se mi zdi da so sam plastike v kurcu :D ni plastike k bi bla cela hhh :D

zdej nevem al bi prodau al pa enga gokarda sestavu hehe

Objavljeno

motorck sm mau pregledu pa se mi zdi da so sam plastike v kurcu :D ni plastike k bi bla cela hhh :D

Slikej da vidmo

Objavljeno
Slikej da vidmo

hm sej je ene par postu nazaj slikano sam je bl kurc vidt tko da bom ju3

Objavljeno

mhm če so vilce ok pa ogrodje pa to pa če so sam plastike to ni problem tiste plastike že popravš...dj mal bl natančn poslikej... drugač pa a si biu ti kriu al kaj ???

Objavljeno
mhm če so vilce ok pa ogrodje pa to pa če so sam plastike to ni problem tiste plastike že popravš...dj mal bl natančn poslikej... drugač pa a si biu ti kriu al kaj ???

hm vilice so ok pa ogrodje je tud.... ne nism biu jst ena zenska mi je prednost odvzela pa pred mano zavila malo sm se lahko izognil da ni blo direkt me je pa obstran zadela pol :D

Objavljeno
fifity, rdece bela? Pa uzadi posmekan nosilc. iz kokrce je.. :)--------pomoje :)

JEz nism biu

:D

yap :) pa pumoje da je tablca AC 22.. nevem točn :)

sj vem da ni tvoja, ker ti maš popraskano :P hehe. lepe praske ma :D

P.S. enkrat gremo skp na drink.. s tabo še nism biu. takrt k si pa biu, si biu pa za drugo mizo :)

Objavljeno

a se mogoče kateremu že zgodilo da je zaganjač pri zagonu težko obrnil???

meni se je to nekajkrat že zgodilo..danes pa se je števec ugasnil ko sem motor vžgal..nekaj sekund je bil ugašnjen potem pa se je zavrtel do konca (kot da bi dal kontakt)..

mogoče gdo ve kaj bi to lahko bilo??

akumulator sem preveril in je ok...

lp

Objavljeno

kaka bo predvidoma cena tega motorja(novo) za prihajajoče leto a se mogoče že kej ve?

Objavljeno

meni se je to nekajkrat že zgodilo..danes pa se je števec ugasnil ko sem motor vžgal..nekaj sekund je bil ugašnjen potem pa se je zavrtel do konca (kot da bi dal kontakt)..

lp

ja, kako si preveril akumulator, da veš da je ok.....tisto, da ga samo pogledaš če je cel, ne šteje :hmm:

Objavljeno

lp

Meni se to tudi večkrat zgodi ja ...Newem kaj bi blo. Al pa včasih ko zaženem motor mi obratometer kaže da mi motor laufa na 7k obratov, vendar ko ga ugasnem in na novo vžgem dela vse normalno.

Objavljeno

Men edino če motor dolg stoji pa ko ga vžgem pobere štrom pa števc pa luču ugasnejo za sekundo, dve.

Drgač pa se mi je ze zgodil da sm mogu motor kurblat skor minuto ko ni vžgal

Objavljeno
Men edino če motor dolg stoji pa ko ga vžgem pobere štrom pa števc pa luču ugasnejo za sekundo, dve.

Drgač pa se mi je ze zgodil da sm mogu motor kurblat skor minuto ko ni vžgal

To se je meni tud zgodlo včera ja... Samo neki mi ni jasno. Šaltam motor pa tk laufa ene 3 minute, potem ga ugasnem za minuto ko sm neki rabo kluč in potem hočem vžgati motor pa ne gre...Sm mogo kurblat pol eno minuto.... Drgač a ti si že mev servis? Ker zanima me kejk bo prišlo približno.

Objavljeno
To se je meni tud zgodlo včera ja... Samo neki mi ni jasno. Šaltam motor pa tk laufa ene 3 minute, potem ga ugasnem za minuto ko sm neki rabo kluč in potem hočem vžgati motor pa ne gre...Sm mogo kurblat pol eno minuto.... Drgač a ti si že mev servis? Ker zanima me kejk bo prišlo približno.

Servis na 6k? Nism se mel, juree ga je mnde mel okol 140€ je baje

Objavljeno
Servis na 6k? Nism se mel, juree ga je mnde mel okol 140€ je baje

Ja samo js ne verjamem da mam že znucane disk ploščice pa to :D Ker mislim da je on tud disk ploščice menjo.

Objavljeno

ja če ne znate pogledat če so disk ploščice že znucane ali ne, vas pa res lahko nategujejo za 140€, saj si to zaslužite

Objavljeno
ja če ne znate pogledat če so disk ploščice že znucane ali ne, vas pa res lahko nategujejo za 140€, saj si to zaslužite

140€ drug servis?!?!?!?! Ni sans.

Kaj pa takoj ze menjajo na teh motorjih?

In pa dvomim da so po 6kkm disk ploscice za odstran. Tukaj ne govorimo o nekih velikih hitrostih... xD :worship: :evilgrin:

Objavljeno
ja, kako si preveril akumulator, da veš da je ok.....tisto, da ga samo pogledaš če je cel, ne šteje :hmm:

sem izmeril napetost z voltmetrom...in je napetost 12,6 V...tako da bi moglo bit vse v redu z njim...pa tekočine je tud zadosti v njem..

lp

Objavljeno

In pa dvomim da so po 6kkm disk ploscice za odstran. Tukaj ne govorimo o nekih velikih hitrostih... xD :worship: :evilgrin:

Naj juree pove.

Objavljeno

Menjal menjal ;) Nevem kok sm dal točn, nimam nikjer bliz računa (v garaži je 1km preč) Ko grem do motorja se bom probal spomnit da uzamem račun. In ja, ploščice so ble fuč, bremza je škripala ko nevem kaj, ko sem pa ploščice pogledal se je sam še želez v želez drgnu, tko nekak:

Ploscice so ble okol 40€

Rocka sklopke 15€

Potem pa se uro dela (24 mislim da je)

Olje, oljni filter...Pa tista jebena zascitna sredstva (al pa tut ne)

Tko nekak...SEj sm sze pisal v tej temi...Ce se komu da naj pogleda...

Objavljeno
Menjal menjal ;) Nevem kok sm dal točn, nimam nikjer bliz računa (v garaži je 1km preč) Ko grem do motorja se bom probal spomnit da uzamem račun. In ja, ploščice so ble fuč, bremza je škripala ko nevem kaj, ko sem pa ploščice pogledal se je sam še želez v želez drgnu, tko nekak:

Ploscice so ble okol 40€

Rocka sklopke 15€

Potem pa se uro dela (24 mislim da je)

Olje, oljni filter...Pa tista jebena zascitna sredstva (al pa tut ne)

Tko nekak...SEj sm sze pisal v tej temi...Ce se komu da naj pogleda...

Evo copy paste :D

Tko...Sicer je prek telefona reku, da bo delal dobro urco, dve. Mi je poj v litiji rekel če bi ga pustil, da mi bo ventile pogledal. Sem rekel da ni panike da mam itak prevoz in da naj nardi kar je treba. Se pravi sem ga šel drug dan iskat, če bi pa hotel bi ga dobil še isti dan nazaj, sploh pa če bi bolj zgodaj pršu, pa bi magar tam na eno pijačo šel... Dal sem 116,22€. Menjal pa je:

Disk ploščice; 47.77€

Ročica sklopke (polomljena je bila pa sem jo naroču); 11,23

Filter - olja 7,26€

Olje- yamalube; 18,15€

Potrošni material - Absorbenti, čistila, zaščitna sredstva: 6€

1 uro dela; 24€

Objavljeno

a je kdo tu iz velenja pa ima črno yzf125? dans je pred mano prečku križišče pred domom učencev kok lepo se je svetla yamahca :rolleyes: :worship: js pa s tisto jajco ybr od avtošole :headbang:

Objavljeno

Delaš pr Relaxu? Samo nevem, js sm mel plavo YBR-ko če se ne motm.. je že dolg nazaj :D Tista je fajn ulavfana, sm jo js dobil z 0km :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!