Roky Objavljeno Oktober 27, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2008 Delaš pr Relaxu? Samo nevem, js sm mel plavo YBR-ko če se ne motm.. je že dolg nazaj :D Tista je fajn ulavfana, sm jo js dobil z 0km :D A je to tema o avtošolah??? Sam ti bi pa res rad že letu iz foruma.
mekyo Objavljeno Oktober 27, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2008 ne pri antleju delam :D in sreču sm danes to čudo btw a je že znana cena yzf125r za leto 2009
cesko Objavljeno Oktober 27, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2008 ne pri antleju delam :D in sreču sm danes to čudo btw a je že znana cena yzf125r za leto 2009 Kolko js vem cena ostaja ista.
budacki Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Kolko js vem cena ostaja ista. Mislim da jo bojo na letosnje povprasevanje dvignili. Zakaj pa ne? :D Sicer pa...kot vidim je ze kar nekaj teh Yamah odrajsanih. Kaj se tako veselo pada? Slabe gume? :evilgrin:
Jasmin125 Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Mislim da jo bojo na letosnje povprasevanje dvignili. Zakaj pa ne? :D Sicer pa...kot vidim je ze kar nekaj teh Yamah odrajsanih. Kaj se tako veselo pada? Slabe gume? :evilgrin: Enim je pado z noge eni so se pač zaleteli :D In tako je tud pri vsakmu motorju nimajo zej gume neke ekstra veze tule.
juree Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 (popravljeno) Sploh ne vidim razlike med 2008 in 2009, sam da je drug nabor barv... Moja je 2x odrajsano :) Padla na tla + padel znjo na tla:DLev ovinek, nisem šel samo po kolenu PO PLASTIKAH!! :) hec Popravljeno Oktober 28, 2008. Popravil juree
cesko Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Sploh ne vidim razlike med 2008 in 2009, sam da je drug nabor barv... Moja je 2x odrajsano :) Padla na tla + padel znjo na tla:DLev ovinek, nisem šel samo po kolenu PO PLASTIKAH!! :) hec Zej bo tak kake 3 leta ista. Jao nikol jim ne bo kapnalo da bi malo bolj močno mašino not dali vsaj z 20 km pa pol te blokade not da bi mela 15 km.
NejcZ Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Ne morejo razvit pač 4taktne 125cc mašine z takšno močjo...
juree Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Ne morejo razvit pač 4taktne 125cc mašine z takšno močjo... vse se da če se hoče ;)
shark90 Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 (popravljeno) no slikica od danes moja leva in desna od @Jasko15 Popravljeno Oktober 28, 2008. Popravil shark90
juree Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Kok so te prisle te rocke, ta modra luc not pa rdeci trakovi.. Ke si dobu to? :) Da mal se jz spremenim drugo leto...Ful lepa zgledata uspred ce ni vse od muh :D:D:
NejcZ Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Če pa se vse da, potem pa si lahko ti prvi, ker Yamahi in ostalim proizvajalcem pač ne uspe :unsure: :rolleyes:
shark90 Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Kok so te prisle te rocke, ta modra luc not pa rdeci trakovi..Ke si dobu to? :) Da mal se jz spremenim drugo leto...Ful lepa zgledata uspred ce ni vse od muh :D :D: ročke 20€, modri luči sta obe in desna ima tud obe modri danes kupljeni 28€ jas pa sn dau v akciji 5€ xD trakovi pa so bli 12€... ročke louis, luc dobis vec ki :D trakove pa na servisi ko je yamahina trgovina ;)
juree Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Če pa se vse da, potem pa si lahko ti prvi, ker Yamahi in ostalim proizvajalcem pač ne uspe :unsure: :rolleyes: Vrjetno je malo drugače 20+ stručkotov vsi magisterij iz strojništva kot pa jaz sam, ko delam srednjo računalniško? Se ti ne zdi... Potem boš rekel da bo sedaj vedno ostala mašina tok močna kot je in nikoli močneje?... ok
NejcZ Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Ne, zaenkrat je to TO in nič več...
Jasmin125 Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 A mi lahko povete če je kaj narobe če imam zaj noter 85 watno žarnico ? :D Mislim kaj je vse lahko narobe ? :D
NejcZ Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Amm, je luč steklena? Mogoče lahko plastiko okol natopi.. če je fokus plastičn pa tistga tui stopi.
cesko Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Kaj ve kdo mogoče če policaji radi težijo če recimo nimaš špeglov gor na motorju al pa recimo žmigavcov. Ker sm na netu opazil eno yamaho ko je mela vse to dol pobrano pa zgleda velko lepše. Tak da malo zvem ker potem bi js isto naredu.
NejcZ Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Ja, žmigavce rabiš ne zarad sebe, ampak drugih, že tak polovica ljudi motoriste spregleda :trance_33_sleep: Za špegle pa meni še niso, ampak ti povem, pametno jih je met. Brez zajebancije.
cesko Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Ja, žmigavce rabiš ne zarad sebe, ampak drugih, že tak polovica ljudi motoriste spregleda :trance_33_sleep: Za špegle pa meni še niso, ampak ti povem, pametno jih je met. Brez zajebancije. Ja to je tudi res. Eh pol mislim da bom pusto tk ko je. Edino mogoče bi uno šipco odspredi črno pihno sam nevem kak bi to pol zgledlo
k0ci Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Ne morejo razvit pač 4taktne 125cc mašine z takšno močjo... se da, samo potem bi bil motor ene par 100€ dražji...sploh pa zakonodaja veleva da je moč omejena na 11kw, pri 2T se je to dalo ker je bila mašina že sama po sebi tolk močna in jim ni bilo treba nekaj gruntat kako bi naredili še močnejšo, pri 4T pa bi bilo treba kar gruntat kaj naredit za povečanje moči A mi lahko povete če je kaj narobe če imam zaj noter 85 watno žarnico ? :D Mislim kaj je vse lahko narobe ? :D daj ven hitro, luč bo šla rakom žvižgat ker ti bo stoplo in parabolo in plastiko na luči Kaj ve kdo mogoče če policaji radi težijo če recimo nimaš špeglov gor na motorju al pa recimo žmigavcov. Ker sm na netu opazil eno yamaho ko je mela vse to dol pobrano pa zgleda velko lepše. Tak da malo zvem ker potem bi js isto naredu. jaz se vozim brez prvih žmigačev in špeglov.....me je jebalo na začetku ker nisem videl kaj se zadaj dogaja, zdaj sem pa itak tok hiter da ni nikoli nobenega za mano :)
juree Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Ne, zaenkrat je to TO in nič več... Joooo! Vrjetno ne veš da se razvija za prihodnjost in ne za sedanjost...To so razvili, sedaj bojo boljše. Pa sej neveš kaj pišeš...
NejcZ Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 Najdi svoj post na katerega sem odgovarjal, mal razmisli, potem pa piši kdo ne ve kaj piše :) peace :D
juree Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 ma neda semi več :headbang: :headbang:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se