Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno

Večji je samo Tomos... najprej se odloči kaj hočeš, al SM al SS... Od SS 4t sigurno tole Yamaho in NIČ drugega.

Objavljeno

Če misliš da je višji zic, potem imaš zih še kakšen supermoto, naj bi mel višje zice ja.... Cestaki pa dvomim :)

Objavljeno

pa kaj je res da če si malo večji maš probleme zt ki ja sm neki 185 cm malo več

Objavljeno

Nimaš problemov, sam čudn zgleda, pa pol si prevelk za tak motor

Objavljeno

a nimajo drugač KTMi najvišje sedeže? mislim predvsem za MX in SM ne za RC8 da ne bi kdo pomislu nanj :krneki:

Objavljeno (popravljeno)
a nimajo drugač KTMi najvišje sedeže? mislim predvsem za MX in SM ne za RC8 da ne bi kdo pomislu nanj :krneki:

Supermotardi majo itq najvisje sedeze. Potem za njimi pride kak enduro ali kaj podobnega, cross pa itq ni za na cesto.

Tomos ma 880, Husqvarna sm 125 ma 870in moja Honda ima okrog...1000 mogoce celo vec. Res veliko visja od ostalih 125ccm SMov. Ker tut nemorm normalno stat z obema nogama pa sem velk 185 lol :worship: :worship:

Seveda pa tudi odvisno od proizvajalca in modela.

SSi pa morjo bit nizki pa dolgi, da lahk na njemu lezis.

Tudi sam priporocam R125. Sicer pa nekako me tist megelli privlaci. Res fletna zadevica. Bi ga prav rad enkrat videl.

Popravljeno . Popravil budacki
Objavljeno

Zanimivo je to da ima laba leovincija :D Sem že pisal na labo in so mi odgovorili da ga imajo na zalogi :D

Objavljeno
Zanimivo je to da ima laba leovincija :D Sem že pisal na labo in so mi odgovorili da ga imajo na zalogi :D

Ce bo kdo kupil ,naj sproci, kak se mu vidi ;D

Objavljeno (popravljeno)

Cena je 400€, če pa naročiš prek uvoznika pa 480€. Me je kr zamikal.

Klik

Popravljeno . Popravil biker666999
Objavljeno
Preveč dnarja :unsure:

Vem sam usejen :whistle:

Objavljeno

Pomoje da se splača... itk boš verjetno motor še neki cajta meu pa uzem ta kamin na obroke pa bo kul. Zvok bo pa fuul bolši čeprou je to cestn motor in mu ne paše tako prdenje sam usen bolš kokr pa da je čist tih... saj ljudje vejo da se za tabo en pele :naughty:

Objavljeno

Ma js si ga bom pa verjetno kupo... Da bo sej malo boljši zvok :D ne pa ko traktor :D

Objavljeno
Ma js si ga bom pa verjetno kupo... Da bo sej malo boljši zvok :D ne pa ko traktor :D

Mene je za zvok bol ko ne vsejen, sam moč me zanima :D

Objavljeno (popravljeno)

Motor mislm met itak sam se drugo sezono pa pol naslednje cez 1 leto... ;)

Moč mislim da se ne poveča, al pa če imaš za 0,001sekundo preh 100? :)

Popravljeno . Popravil juree
Objavljeno

Ja js tud mislim met pač še nasledno sezono samo mislim da se splača kupit avspuh... Konec koncov bi nasledno leto vseeno mogel dobit ene 150 € pomoje za njega pač vsak ma svoje mišlenje...

Objavljeno

Eno lukno zvrtat v tt avspuh pa bo :D

Objavljeno

jas sem :worship: . ni težko...samo mi gre samo z mesta. samo se pa nisem tako kot se je ta :whistle: bi pa probu če bi bil v stanju kot je juretov :naughty: ... dej probi no :winkiss: ( hec da neboš zameru pa reku da te v kaj prepričujem..res...sdamo hec!!! )

Objavljeno

Ce bi mel razbito se kaksno plastiko bi se najdu na kakem parkirišču, zaenkat pa ni tok škoda, upam da je tut nebo :) Z mesta je tudi mene potegnilo nehote na zadnjo tiste par metrou pa par cm od tal - sam to ni to...Pa se s sopotnico sm bil :unsure:

Objavljeno
:kva1: svaka čast temu mudelu:

90000 obratu pa sklopko spust pa bos tud ti :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!