shark90 Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 OMFG :eek: 600€ u must be shitting... pa power commander za r125 haha to je za temo moto štosi :lol1: ja ker nea tak piše sai je tak za fse isto sao pač...
juree Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 lohk prasam kva je fora powercommanderja? :)
NejcZ Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 Ja lahko po želji nastavljaš razne programe delovanja motorja, preko kompa menda.. neki takiga :D
juree Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 Za vse te dele dam lihk tok k za nov motor skor :D
AKG Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 PC je res brezveze kupovat, ker je res mišlen za lovljenje stotink na pisti. Kar pa dvomm da se boste s tem motorjem lih velik vozil po dirkališču.
shark90 Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 in še nekaj sem našo... http://www.yamaha-motor.co.uk/products/mot...cc/yzf-r125.jsp mislim da so to nove 2009 modeli oz samo druge barve... in še nekaj :D http://cgi.ebay.co.uk/YAMAHA-YZFR125-YZF-R...%3A1|240%3A1318 cena je okoli 5000€
r3ne Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 uuuu te nove barve so res zakon :worship:
Roky Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 PC je res brezveze kupovat, ker je res mišlen za lovljenje stotink na pisti. Kar pa dvomm da se boste s tem motorjem lih velik vozil po dirkališču. Na 125 4T bi se PC kar opazno poznal, seveda v kombinaciji s kakim aftermarket izpuhom. .)
orly Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 (popravljeno) in še nekaj sem našo... http://www.yamaha-motor.co.uk/products/mot...cc/yzf-r125.jsp mislim da so to nove 2009 modeli oz samo druge barve... zelo lepe barve sploh rdeča :worship: Popravljeno November 8, 2008. Popravil mateycek
frk Objavljeno November 9, 2008 Opozori Objavljeno November 9, 2008 in še nekaj sem našo... http://www.yamaha-motor.co.uk/products/mot...cc/yzf-r125.jsp mislim da so to nove 2009 modeli oz samo druge barve... in še nekaj :D http://cgi.ebay.co.uk/YAMAHA-YZFR125-YZF-R...%3A1|240%3A1318 cena je okoli 5000€ ono haga replico bi še jaz mel :D
cesko Objavljeno November 9, 2008 Opozori Objavljeno November 9, 2008 ono haga replico bi še jaz mel :D Sej je lepa sam je malo glupo ko je neki ful rejsing po pa tak ne gre kam. :D Pa če je cena 5000 evrov pa tak dobiš že novo aprilio kdo bo pa za tak keš kupo to yamaho malo polepleno pa z temi plastičnimi dodatki. Mislim da pretiravajo :D
maki99 Objavljeno November 9, 2008 Opozori Objavljeno November 9, 2008 te nove barve so pa res hudeee...še posebej črnaa.....edino modra mi ni všeč....grde felne ma..
kklemn Objavljeno November 10, 2008 Opozori Objavljeno November 10, 2008 črna zmaga :D gdo se je dons skoz center krana furou z rdečebelo yamaho? okol treh +-1 ura :D
juree Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 črna zmaga :D gdo se je dons skoz center krana furou z rdečebelo yamaho? okol treh +-1 ura :D jz ne...zih zaplotnik sam on se je nehal ze ksn mesec - dva nazaj. Kaksn kombinizon? Rumen..poj je on, drgac pa nvm, fak a ga ma seen a kva?
kklemn Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 jz ne...zih zaplotnik sam on se je nehal ze ksn mesec - dva nazaj. Kaksn kombinizon? Rumen..poj je on, drgac pa nvm, fak a ga ma seen a kva? sorry, sam kombinezona se pa ne spounm :D sm preveč v morot padu :D že zanč se je en na kokrici mem mene pelou... pomojem da isti motor... tko da ne vem.. u nasledno se bom fuknu pred motor pa reku nj da za en krog.. pol bom pa prasu ce je na motosvetu :D
juree Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 caki kklemen...a ni si ti ta k ma tut r125 iz mlake ? :)
HyperJack Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 Kdo pa ima eno belo "žverco", k mislim, da sem ga enkrat videl za Vegovo. :whistle:
kklemn Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 caki kklemen...a ni si ti ta k ma tut r125 iz mlake ? :) hm... sm iz mlake... sam mam pa... 150ccm, če bi vse oldtimerje ki jih mam doma skup sešteu... tri 50ccm namreč (fotr zbira, zdj so pa še v fazi kromiranja delov in obnavlanja mašine) ja pa res da se mim mlake ena rdečebela (al pa več enakih) yamahca fura... pa k ustavm enga bo dau za krog :D
pkoco Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 kaj meni prporočate sm velik neki 190 cm malo več rad mam majhno porabo lep glas in dobre pospeške.prosim odgovorite in povejte če bi bil to motor zame, pa še to rad bi da ja lahko dobavljiv avspuh ker ga bom prej kot slej zamenjal,kaj menite :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
tomazin Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 kaj meni prporočate sm velik neki 190 cm malo več rad mam majhno porabo lep glas in dobre pospeške. Damjana Murka :P
pkoco Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 dejte res bi rad da mi odgovorite da znam al naj sploh uzamem v razmišljanje to yamhco :worship: :worship:
NejcZ Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 Absolutno če so ti tudi cestni všeč, če pa bi rad nadaljeval na supermoto ker več da je supermoto trikrat boljši pšotem pa ne :D Hihi :kva1:
pkoco Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 ne sm ki sm dost velik pa mi je en reku da bi mel lahko na njem probleme ta motor pa gledam zato ker yamaha ma itak prbližno isto porabo kot tomos(125)a končno hitrost pa za 40 kmh večjo če so še pospeški enaki sm sigurno za yamaho drgač mi pa baš ni važno al je supermoto al pa ss sm da je udobn za vožnjo
pkoco Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 ne sm ki sm dost velik pa mi je en reku da bi mel lahko na njem probleme ta motor pa gledam zato ker yamaha ma itak prbližno isto porabo kot tomos(125)a končno hitrost pa za 40 kmh večjo če so še pospeški enaki sm sigurno za yamaho drgač mi pa baš ni važno al je supermoto al pa ss sm da je udobn za vožnjo
pkoco Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 pa še to ali ima ta yamaha kakšne blokade notr ki bi jo zavirale,če da kje in kako se bi jih dalo odstranit :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se