Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno
OMFG :eek: 600€ u must be shitting...

pa power commander za r125 haha to je za temo moto štosi :lol1:

ja ker nea tak piše sai je tak za fse isto sao pač...

Objavljeno

Ja lahko po želji nastavljaš razne programe delovanja motorja, preko kompa menda.. neki takiga :D

Objavljeno

PC je res brezveze kupovat, ker je res mišlen za lovljenje stotink na pisti. Kar pa dvomm da se boste s tem motorjem lih velik vozil po dirkališču.

Objavljeno
PC je res brezveze kupovat, ker je res mišlen za lovljenje stotink na pisti. Kar pa dvomm da se boste s tem motorjem lih velik vozil po dirkališču.

Na 125 4T bi se PC kar opazno poznal, seveda v kombinaciji s kakim aftermarket izpuhom. .)

Objavljeno
ono haga replico bi še jaz mel :D

Sej je lepa sam je malo glupo ko je neki ful rejsing po pa tak ne gre kam. :D Pa če je cena 5000 evrov pa tak dobiš že novo aprilio kdo bo pa za tak keš kupo to yamaho malo polepleno pa z temi plastičnimi dodatki. Mislim da pretiravajo :D

Objavljeno

te nove barve so pa res hudeee...še posebej črnaa.....edino modra mi ni všeč....grde felne ma..

Objavljeno

črna zmaga :D

gdo se je dons skoz center krana furou z rdečebelo yamaho? okol treh +-1 ura :D

Objavljeno
črna zmaga :D

gdo se je dons skoz center krana furou z rdečebelo yamaho? okol treh +-1 ura :D

jz ne...zih zaplotnik sam on se je nehal ze ksn mesec - dva nazaj. Kaksn kombinizon? Rumen..poj je on, drgac pa nvm, fak a ga ma seen a kva?

Objavljeno
jz ne...zih zaplotnik sam on se je nehal ze ksn mesec - dva nazaj. Kaksn kombinizon? Rumen..poj je on, drgac pa nvm, fak a ga ma seen a kva?

sorry, sam kombinezona se pa ne spounm :D sm preveč v morot padu :D

že zanč se je en na kokrici mem mene pelou... pomojem da isti motor... tko da ne vem.. u nasledno se bom fuknu pred motor pa reku nj da za en krog.. pol bom pa prasu ce je na motosvetu :D

Objavljeno

Kdo pa ima eno belo "žverco", k mislim, da sem ga enkrat videl za Vegovo. :whistle:

Objavljeno
caki kklemen...a ni si ti ta k ma tut r125 iz mlake ? :)

hm... sm iz mlake... sam mam pa... 150ccm, če bi vse oldtimerje ki jih mam doma skup sešteu... tri 50ccm namreč (fotr zbira, zdj so pa še v fazi kromiranja delov in obnavlanja mašine)

ja pa res da se mim mlake ena rdečebela (al pa več enakih) yamahca fura... pa k ustavm enga bo dau za krog :D

Objavljeno

kaj meni prporočate sm velik neki 190 cm malo več rad mam majhno porabo lep glas in dobre pospeške.prosim odgovorite in povejte če bi bil to motor zame, pa še to rad bi da ja lahko dobavljiv avspuh ker ga bom prej kot slej zamenjal,kaj menite :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Objavljeno
kaj meni prporočate sm velik neki 190 cm malo več rad mam majhno porabo lep glas in dobre pospeške.

Damjana Murka :P

Objavljeno

dejte res bi rad da mi odgovorite da znam al naj sploh uzamem v razmišljanje to yamhco :worship: :worship:

Objavljeno

Absolutno če so ti tudi cestni všeč, če pa bi rad nadaljeval na supermoto ker več da je supermoto trikrat boljši pšotem pa ne :D Hihi :kva1:

Objavljeno

ne sm ki sm dost velik pa mi je en reku da bi mel lahko na njem probleme

ta motor pa gledam zato ker yamaha ma itak prbližno isto porabo kot tomos(125)a končno hitrost pa za 40 kmh večjo če so še pospeški enaki sm sigurno za yamaho drgač mi pa baš ni važno al je supermoto al pa ss sm da je udobn za vožnjo

Objavljeno

ne sm ki sm dost velik pa mi je en reku da bi mel lahko na njem probleme

ta motor pa gledam zato ker yamaha ma itak prbližno isto porabo kot tomos(125)a končno hitrost pa za 40 kmh večjo če so še pospeški enaki sm sigurno za yamaho drgač mi pa baš ni važno al je supermoto al pa ss sm da je udobn za vožnjo

Objavljeno

pa še to ali ima ta yamaha kakšne blokade notr ki bi jo zavirale,če da kje in kako se bi jih dalo odstranit :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!