NejcZ Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 (popravljeno) 40km/h višjo končno? Recimo da ima Yamaha maksimalno končno 135 potem vseka blokada, na Tomosu pa imaš 110 isto dobrih pogojih če si sklonjen.. Pri Tomosu govorim o realni hitrosti, za Yamahco pa nevem koliko če kaj lažejo števci. Tako da recimo 20km/h razlike maksimalno. Če bi rad udobno vozil, kupi Varadero. To pa je bomba :) Popravljeno November 12, 2008. Popravil NejcZ
shark90 Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 40km/h višjo končno? Recimo da ima Yamaha maksimalno končno 135 potem vseka blokada, na Tomosu pa imaš 110 isto dobrih pogojih če si sklonjen.. Pri Tomosu govorim o realni hitrosti, za Yamahco pa nevem koliko če kaj lažejo števci. Tako da recimo 20km/h razlike maksimalno. Če bi rad udobno vozil, kupi Varadero. To pa je bomba :) am prei sn meu varaderota zai mam toto jamaho pa vem razlike... glede hitrosti in pospeškov je yamaha bolša glede udobja pa kai nai rečem z obema sn šo od mb-ja do umaga. in pri varaderotu me je začela rama bolet ko skozi veter v mene pa upor, z yamaho pa sn biu sklonjen pa sao vrat. glede mestne vožnje, prehitevanja, obvladanja motorja itd pa 100% yamaha bolša ker je ožja, manjša in lažja pa se lahko igraš z njo :D kar pa z varaderotom nisi mogo...
cesko Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 Danes sem tko za foro malo klical na delta team servisni oddelek pa vprašal če se da kaj to porihtat da bi bolj šlo. Tak kot je izjavila yamaha da se da z manjšim posegom v elektroniko dobit 20KM je uni rekel da o tem nič nevejo in da se na tej yamahi žal ne da naredit čisto nič razen da zamenjaš izpuh kar pa se skoraj nič ne pozna na moči. Edina rešitev je tako 170 kit.
NejcZ Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 Tako kot vam že precej časa govorimo mi... :whistle:
alenn46 Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 pa saj to zdej že ptički čivkajo... :D
Jasmin125 Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 Na to bi prej mislili :D Mni čist paše tko je zej :D Sicer na trenutke pomislim kaj bi blo če bi mi šlo toliko več ampak to so le sanje :D
kklemn Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 pa sej če sam namečeš za motor skup.. pol maš tud za polnija ;)
biker666999 Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 Na to bi prej mislili :D Mni čist paše tko je zej :D Sicer na trenutke pomislim kaj bi blo če bi mi šlo toliko več ampak to so le sanje :D Eno sezono še bomo že potrpel :D
sharka Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 Ko že mislte da je najslabše pomislte na une k morajo vozit 45kmh in vožnja bi vam morala postati večji užitek :friend2: -_-
juree Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 Mja, sej ko se furam s kšnmu skutrjam k gre 50..kšn nafrizieran 90, mi poj res na svojmu teli pospeski trgajo, sam kaj k je to sam 10 min..psiha se navad hitrosti Aja pol pa sori kklemen...Drgac pa tist iz mlake je krumpi, moja je pospravljena (caka na pucanje) od tistga z nakla je pa tut pospraulena ze kaksen mesec:)
kklemn Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 Mja, sej ko se furam s kšnmu skutrjam k gre 50..kšn nafrizieran 90, mi poj res na svojmu teli pospeski trgajo, sam kaj k je to sam 10 min..psiha se navad hitrosti Aja pol pa sori kklemen...Drgac pa tist iz mlake je krumpi, moja je pospravljena (caka na pucanje) od tistga z nakla je pa tut pospraulena ze kaksen mesec:) krumpestar???
pkoco Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 kaj ondej ma ta motor kakšne blokade al ne :naughty: :naughty: :naughty:
kklemn Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 kaj ondej ma ta motor kakšne blokade al ne :naughty: :naughty: :naughty: nima :D ma sam neko zadevo ki max. obrate omejuje elektronsko ampak to je notr sam zarad zdravja morotja... pa en mit je da naj bi se dal na 20km dat... neki z menjavo elektronke... beri: MIT da se samo kit notr dat.. če maš preveč keša... torej povzetek: blokada je keš.. če ga maš kup kit :D
pkoco Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 (popravljeno) kaj menita na tega akrapoviča mislim da ga je tip dal od r6 nism pa sigurn kak mislite da bi se to dalo zrihtat gor :naughty: :naughty: :naughty: :worship: :worship: :worship: klik Popravljeno November 13, 2008. Popravil apriliaš
juree Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 IMO je to devil pa od akrapovica nalepka... http://www.youtube.com/watch?v=ZDuXdx2Exgc
pkoco Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 dej še enkrat ki neče odprit :winkiss: :winkiss:
k0ci Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 seveda neče, med avto in net daj piko namesto tistih dveh podčrtajev
pkoco Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 uuuuuuu hot tega bi pa rad izprobal sm bi ga jako težko gor nataknu predpotstavljam
maki99 Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 a bi motor šel slabše če bi imel tega akrapoviča gor?????
Prevtzer Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 a bi motor šel slabše če bi imel tega akrapoviča gor????? Joj kok ste usi ene budale, bi dajal gor ene akrapoviče pa power commanderje pa ne vem kva še use hkrati pa pravte da boste motor mel sam še eno sezono pa da boste že "potrpel". Če ne uživate v vožnji zdej s tem motorjem pol pač nikol ne boste, ker vsake moči se navadš in ni use u tem kok ti stegne pa kakšne pospeške ma. Pa sploh ne razmišlite o kšnih neumnih predelavah pa ne vem kva še use ker boste samo dnar starn zmetal, k boste kupval 600-ko vm bo vsak € prou pršu, pol se boste pa sekeral 3 mesce zakaj ste kupl en auspuh za 300€. 3 mesce pa zato ker aprila še ne boste mel dost dnara za motor, delat boste pa loh šli šele junija (počitnce) LP
maki99 Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 jaz ne mislim nič predelat in tudi ne bom..vse kar je bilo predelano na motorju je nosilec za tablico..
Kvasko Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 Joj kok ste usi ene budale, bi dajal gor ene akrapoviče pa power commanderje pa ne vem kva še use hkrati pa pravte da boste motor mel sam še eno sezono pa da boste že "potrpel". Če ne uživate v vožnji zdej s tem motorjem pol pač nikol ne boste, ker vsake moči se navadš in ni use u tem kok ti stegne pa kakšne pospeške ma. Pa sploh ne razmišlite o kšnih neumnih predelavah pa ne vem kva še use ker boste samo dnar starn zmetal, k boste kupval 600-ko vm bo vsak € prou pršu, pol se boste pa sekeral 3 mesce zakaj ste kupl en auspuh za 300€. 3 mesce pa zato ker aprila še ne boste mel dost dnara za motor, delat boste pa loh šli šele junija (počitnce) LP Sam pomoje se splača dt drug avspuh gor, no saj men se je ma kr lep zvok zdj. Aja pa tvoja bivša husqvarna ma tut akrapota zdj gor pa kr lepo prdi :D
biker666999 Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 Joj kok ste usi ene budale, bi dajal gor ene akrapoviče pa power commanderje pa ne vem kva še use hkrati pa pravte da boste motor mel sam še eno sezono pa da boste že "potrpel". Če ne uživate v vožnji zdej s tem motorjem pol pač nikol ne boste, ker vsake moči se navadš in ni use u tem kok ti stegne pa kakšne pospeške ma. Pa sploh ne razmišlite o kšnih neumnih predelavah pa ne vem kva še use ker boste samo dnar starn zmetal, k boste kupval 600-ko vm bo vsak € prou pršu, pol se boste pa sekeral 3 mesce zakaj ste kupl en auspuh za 300€. 3 mesce pa zato ker aprila še ne boste mel dost dnara za motor, delat boste pa loh šli šele junija (počitnce) LP Ne bom nc predelu, motor bom pa res mel še sam eno sezono pa bom že potrpel jaz ne mislim nič predelat in tudi ne bom..vse kar je bilo predelano na motorju je nosilec za tablico.. :grim :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se