JeRn3j Objavljeno November 14, 2008 Opozori Objavljeno November 14, 2008 a kdo upa dat to gor: KLIK ufufu tole bi jst meu na ninji :D sam kurc ko bi te polcaji pol lovil tko da bi poslušal... sploh jim nebi mogu se izmuznt :D
AJ Objavljeno November 16, 2008 Opozori Objavljeno November 16, 2008 Danes sem srečal eno modro na cesti od Makol proti Poljčanam, je bil kdo iz foruma? LP
Hamilton Objavljeno November 16, 2008 Opozori Objavljeno November 16, 2008 Ja to sem biu pa jaz......ti si biu tisti z Hondo pa belim kombinezonom?
Hamilton Objavljeno November 16, 2008 Opozori Objavljeno November 16, 2008 pa danes je blo prav lepo vreme....... sam malo bol se oblečeš
juree Objavljeno November 16, 2008 Opozori Objavljeno November 16, 2008 8 stopinj..malo premalo :) saj zame ^^
AJ Objavljeno November 16, 2008 Opozori Objavljeno November 16, 2008 Ja to sem biu pa jaz......ti si biu tisti z Hondo pa belim kombinezonom? Ja, rdeče beli kombinezon mam, pred mano je pa bil kolega z RS125. Drugače pa dokler ni minus še gre kamot :D :P
juree Objavljeno November 17, 2008 Opozori Objavljeno November 17, 2008 ze tko sm biu pr 12 stopinjah napravlen ko hmmmmm boh ve kaj pa me je zeblo. fertik za letos saj zame...Zej sam se cakam fotra da prnese dam ze ta kurcev vap da spucam motor:D
k0ci Objavljeno November 17, 2008 Opozori Objavljeno November 17, 2008 vap, štrajfiks, kirher, visokotlačni čistilec,... sam drgač pa motorja ni dobr z vapom pucat, en znanec je svečko zalil z vodo pa mu je potem sam po treh laufal, je moral nato vse sveče menjat.....je splošno odsvetovano pucanje motorja z vapom, ti samo z cevjo pa potem gobo pa mal več šampona pa bo
juree Objavljeno November 17, 2008 Opozori Objavljeno November 17, 2008 vap, štrajfiks, kirher, visokotlačni čistilec,... sam drgač pa motorja ni dobr z vapom pucat, en znanec je svečko zalil z vodo pa mu je potem sam po treh laufal, je moral nato vse sveče menjat.....je splošno odsvetovano pucanje motorja z vapom, ti samo z cevjo pa potem gobo pa mal več šampona pa bo Slovensko? :D ne nemislim zaljivo samo ne razumem Sej un vap sploh ni tok močn, tok na izi po plastikah pošpricam ker mam pomoje kr luknce od teh muh :D pol pa z gobo pa šampon pa spet z vapom pa z viledo obrisat pa na sončku dokonca posušit:D Sam kurc k sploh nau vec sonca:D
tomazin Objavljeno November 17, 2008 Opozori Objavljeno November 17, 2008 Pazit moraš okoli mašine, pa tam kjer maš filtr, nevem kje je to, drugače pa ni neke sile.. :) Pa izpuh zamašiš da ne teče ravno notri. //NejcZ
k0ci Objavljeno November 17, 2008 Opozori Objavljeno November 17, 2008 aja vidiš, vglavnem imajo ti ki jih poznam že vsi 500cc plus, to, da je po treh laufal pomani da mu je en cilinder crknil, torej ostanejo še trije ne :)
tomazin Objavljeno November 17, 2008 Opozori Objavljeno November 17, 2008 Ja al pa neki natakneš notr.. pa po kakem števcu verjetno pa tak ni treba lih špricat prevč.. sej veš :) //NejcZ
juree Objavljeno November 17, 2008 Opozori Objavljeno November 17, 2008 Sej sem že pucal z vapom :) Pa ni bilo problemov, malo pazljivosti ne da bi mel nevem kaj v roki pa gre ;) Sam nardis pa se vecjo packarijo ce samo skropis gor pa nic z zajfo...Poj tiste umazane sledi..pfuj :D
buco9110 Objavljeno November 17, 2008 Opozori Objavljeno November 17, 2008 jaq ne... jaz sem cistu 3 dni nazaj motor ... z visokotlacnim... in ki je elektroniko slurlo ki mi je nardilo stik v konektoru .. pi****** :angry:
tomazin Objavljeno November 17, 2008 Opozori Objavljeno November 17, 2008 js vedn mojga perem z wapom, kr na najmočnejši curek da gre sploh vse dol.. spucam plastike, mašino, tut števc.. pa nikjer nč ne pazim da ne bi zmoču kej pa je vedn vse vredo :D
tomazin Objavljeno November 17, 2008 Opozori Objavljeno November 17, 2008 Dej enkrat za hec filtr vn pa ga ožem haha :D //NejcZ
tomazin Objavljeno November 17, 2008 Opozori Objavljeno November 17, 2008 eh za to morš 4 inbuse odšraufat, se mi ne lub :P
LooLekSLO Objavljeno November 17, 2008 Opozori Objavljeno November 17, 2008 (popravljeno) Pazite le na nalepke! Jaz sem pral malce preblizu in mi je odtrgalo delec nalepke, nova pa je zelo draga (85€). Govorim za stransko nalepku pri tanku za XT660. Popravljeno November 17, 2008. Popravil LooLekSLO
anzer Objavljeno November 18, 2008 Opozori Objavljeno November 18, 2008 aja štrajfiks vi mislte....:D......sj sm ga ze prav drgac....sam če buse pucam z nemu bom pa en motor tud an..
juree Objavljeno November 22, 2008 Opozori Objavljeno November 22, 2008 ej a ma kdo se podoben problem naj proba. Vglavnem da ga ene 2 tedna že ni laufal, pa naj ga zdej enkat prižge pa pove če fejst smrdi (bolj ko ponavadi) iz auspuha po nevem čem:D
biker666999 Objavljeno November 22, 2008 Opozori Objavljeno November 22, 2008 Nč ni mel posebnga duha, mogoč en mal bol poudarjen vonj po 4t :D
k0ci Objavljeno November 22, 2008 Opozori Objavljeno November 22, 2008 to se ti prah nabere v loncu potem pa vročina vse skp zapali ko se greš pelat pa smrdi potem
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se