Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno
uf to nisem pomislil...MOgoce pa res :) :D

K sm ga jest po parih tednih pržgou se je kr kadil iz auspuha :rolleyes:

Objavljeno
K sm ga jest po parih tednih pržgou se je kr kadil iz auspuha :rolleyes:

ResiteV? Vozite se z motorjm vsak dan.

Objavljeno

to verjetno ni nič narobe če mal smrdi...se nekaj v izpuhu nabere noter in se potem smodi...

lp

Objavljeno
ej a ma kdo se podoben problem naj proba. Vglavnem da ga ene 2 tedna že ni laufal, pa naj ga zdej enkat prižge pa pove če fejst smrdi (bolj ko ponavadi) iz auspuha po nevem čem:D

jas sn ga tud p 14 dneh malo zakurblo pa se sao belo kadi vun :P ko dam malo gasa ampak ko se segreje je vredi

Objavljeno
k je kej razlike med modeloma 08 pa 09 razn barve

k jo kdu prodaja

Ni nobene razlike

Objavljeno
Bo po mojem razlika v ceni xD

Me je klicu iz HMC pa je reku da cene ne bojo spreminjal. yamaha wr125x pa bo okol 4000 al pa mn.

zvedu danes ob 11.00

Objavljeno

mene bi tud to zanimal ki sm neki 188 pa še do nakuPA BOJO KAKŠNI 2 CM PRŠLI :evilgrin:

Objavljeno (popravljeno)
mene bi tud to zanimal ki sm neki 188 pa še do nakuPA BOJO KAKŠNI 2 CM PRŠLI :evilgrin:

jaja 1 metr bos zrasu do nakupa :headbang:

Popravljeno . Popravil juree
Objavljeno
jaja 1 metr bos zrasu do nakupa :headbang:

188+2=190

190-188=2 kje si ti dubu 1 meter :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Objavljeno

Rofl. Ne dojemas... :worship: se mij zdel ja da se bo ksn najdu

Velik je 188, do nakupa bo pa kr 2cm se zrasu, pizda a pri taki velicini na pol leta rastete po 2cm...? :naughty:

Objavljeno
Rofl. Ne dojemas... :worship: se mij zdel ja da se bo ksn najdu

Velik je 188, do nakupa bo pa kr 2cm se zrasu, pizda a pri taki velicini na pol leta rastete po 2cm...? :naughty:

pač zajebu :blush:

kuk si ti visok sej jo mas ne?

Objavljeno

ja itak, daj si gnoj v čevlje pa boš rasel ko konoplja, čez pol leta pa guinnessa poklič da rekord rušiš...................pri tej višini bolj paše SM kot SS, ampak če ti je všeč, zakaj pa ne

Objavljeno

175 sm velk ^^ sam bom do naslednje sezone zih 10cm zrastu :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Objavljeno

dobr no jst sm bil dve ure nazaj 184 zdej sm gojzdarje obu pa šu u blatu skakat pa sm že 195 do jutra bom glih 200 :naughty: :naughty:

ne res kaku je kej glede višine ceprov bom veretn wr125x uzel :krneki:

Objavljeno

r125 je ena izmed višjih 125 cestakov..tko da ti kaj drugega ne pride v poštev

najbolje če se usedeš pa boš videl :)

Objavljeno

no mene pa samo odgovor na vprašanje zanima drgač pa prbližn 2 cm na pol leta res zrastem :winkiss: :winkiss: :winkiss: ni kaj kar je res je res nem lagal

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Kako dolgo naj bi zdržale gume na yamahi. Je že kdo menjal zadnjo gumo? Kolk km sploh zdržijo gume na 125 ccm mašinah?

Objavljeno

čisto odvisno katero gumo imaš ne.. bol mehko ali bolj trdo.. ;)

Objavljeno
čisto odvisno katero gumo imaš ne.. bol mehko ali bolj trdo.. ;)

Ja pač rečmo recimo tko nekje približno. Na youtube sem zasledil da naj bi en naredu 9800 km. Je to neka realna cifra?

Objavljeno

js sm naredo z metzeler rennsport 13000km, ki spada med zelo mehke gume.. sam je pa res da nimam več niti mal profila.. na 125ccm ne pobira neki vlik gume kr ni nobene moči skor ne ;)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!