Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno
jah sam te pa še zmeri čebelica dol pokne :whistle:

r125 je bl za šparovne ljudi(gorence :P )

rs125(čebelca) je pa stroj :worship: za dirkače ali vaške racerje

Preber si še enkrt. Nism reku da je rs čebelica. Sicer smo pa v offtopicu.

Objavljeno
en z čebelico

A lahko definiraš čebelico? Bila bi čebelica če bi imel Yamaho pobarvano na Kenny Roberts sr. shemo :rolleyes: Druge čebelice ne poznam

(ko smo ravno v 125r temi)

Vaški racerji? That is all me :krneki:

Ruff Ryders :worship: (čeprou furajo bolj stunt, so pa edini k majo svoje RAP komade) :music2:

Objavljeno
Ruff Ryders :worship: (čeprou furajo bolj stunt, so pa edini k majo svoje RAP komade) :music2:

oja :yea1: kolko meni znano je to label. ka če bike tui furajo? :doze:

Objavljeno

Brejker če bi prebrav je tip vprašo za yamaho yzf r125 končno hitrost ne pa za tvojo zlato aprilio...Bilo kaka tema je se ti oglašaš z svojo aprilio...predlagam ti da se spustiš na nivo ostalih uporabnikov motosveta ne pa zej če si nabiv 500 postov si pa kr administrator....

Objavljeno

a zdj ce greš pa čez vas 140 si pa kr vaški dirkač....žalostno..

No saj na nagrobniku upam da ti bo pisalo...bil je vaški dirkač

pa brez zamere

Objavljeno

Jst sem prebral na grobniku.

Sej je vseen al gre 115 al gre 120, tista je pa najbolša, kolk gre v brezveterju :D. Tolk k gre gre, za prvi motor je čist vredu. Pol pa ko si starej kupiš kej močnejšega ali pa avto, pa ti bo tistih 5kmh vseeno.

Objavljeno (popravljeno)
men na števcu kaze 134 končna...počakaj do marca da se začnem vozit pa ti lahko snemam...vrjetno tistemu ki gre 115 pozabi na 6 prestavo ker meni pelje 117 z 5 :)

a ti boš kar do marca gledal motor v garaži :lol1: . pa to se zdaj enkrat pelaš se pač malo bol oblečeš pa zimske rokavice gor. jaz mopeda 2 tedna ne bi mogel gledati v garaži :grrr

Popravljeno . Popravil 666
Objavljeno
kolko meni znano je to label.

label?

nerazumem :blink:

a zdj ce greš pa čez vas 140 si pa kr vaški dirkač...

...bil je vaški dirkač

Tam kjer ga čez Podgorje lahko 140 nažgem imenujem obvoznica mimo vasi (imamo 2 cesti). Čez vas vas so pa sami ovinki, tako da max speed nima pomena.

Vsi že vejo, da sem "najhitrejši na vasi" .)

Ni zamer :grrr :OK:

pa ti bo tistih 5kmh vseeno.

Sej mi je. Le hotu sm pripombo dat, da me zima ne ustavi :P

p.s. Za administratorja? Mogoče kasneje, ko bom imel motor "enakovreden" nazivu. Še par let počaki, to so prvi sigurni koraki (Murat & Jose)

Objavljeno
label?

nerazumem :blink:

Tam kjer ga čez Podgorje lahko 140 nažgem imenujem obvoznica mimo vasi (imamo 2 cesti). Čez vas vas so pa sami ovinki, tako da max speed nima pomena.

Vsi že vejo, da sem "najhitrejši na vasi" .)

Ni zamer :grrr :OK:

Sej mi je. Le hotu sm pripombo dat, da me zima ne ustavi :P

p.s. Za administratorja? Mogoče kasneje, ko bom imel motor "enakovreden" nazivu. Še par let počaki, to so prvi sigurni koraki (Murat & Jose)

tudi mene zima ne ustavi :worship: . pač se malo bol oblečeš pa je :whistle:

Objavljeno

Pelte se..nebranim nobenga, zato nočem da nihče ne govori meni...Enostavno motor ni pozimi za na cesto in pika :)

Sicer pa je za nabijanje je že tema..da nebo roki jezn :D (aja a bos kej v solo prsu?? )

Objavljeno
Sicer pa je za nabijanje je že tema..

Poglej si RS temo :rolleyes:

Še vedno ne poznam nobene "čebelice" :blink:

Objavljeno
Brejker če bi prebrav je tip vprašo za yamaho yzf r125 končno hitrost ne pa za tvojo zlato aprilio...Bilo kaka tema je se ti oglašaš z svojo aprilio...predlagam ti da se spustiš na nivo ostalih uporabnikov motosveta ne pa zej če si nabiv 500 postov si pa kr administrator....

Ti pa neveš kaj je administrator ane? To ni nek nabijač, ki piše v vsaki temi, ampak je to skrbnik foruma, ki ureja predvsem tehnične zadeve (updejti, urejanje kategorij itd...)

Pelte se..nebranim nobenga, zato nočem da nihče ne govori meni...Enostavno motor ni pozimi za na cesto in pika :)

Sicer pa je za nabijanje je že tema..da nebo roki jezn :D (aja a bos kej v solo prsu?? )

Evo, v ponedeljek vas pa res pridem mal pogledat...po dolgem času, da vidm, če ste vsi še živi in zdravi ;) Zdej me pa res že kak mesec ni blo :o

Objavljeno

Se strinjam da motor ni za na cesto pozimi. Če ne druzga gume ne primejo na tem mrzlem asfaltu... pa še mrz je. Mogoče sm 3 motoriste dele vidu čez zimo tko da ne bit živčni... počakte pomlad pol pa na pouno.

Objavljeno
Poglej si RS temo :rolleyes:

Še vedno ne poznam nobene "čebelice" :blink:

ma kaj me briga če je RS tema zaspamana...Najdi mi več kot 5 prispevkov mojih tam....Poj mi pa govori...Mislim da sploh 1nega neboš vidu..

roky, kdaj maš v pondelk? popoune?

Objavljeno
Kaj ti pomaga če ti gre v 5 120 ko te pa en pol z čebelico na ovinkih poči.

Kje je zdei ta "legenda" cesko, da mi razloži kje je on čebelico vidu?! :headbang: Ma 3dni že čekiram temo Yamaha 125 sam zarad tega, da zvem koi k*r*c je ta čebelica? Mogoče kkšna motosvetova Maja?

nimam blage :wacko:

Objavljeno
Kje je zdei ta "legenda" cesko, da mi razloži kje je on čebelico vidu?! :headbang: Ma 3dni že čekiram temo Yamaha 125 sam zarad tega, da zvem koi k*r*c je ta čebelica? Mogoče kkšna motosvetova Maja?

nimam blage :wacko:

Z čebelico sm imeu v mislih tomos automatika. Si zadovoljn zdej?

Objavljeno
Z čebelico sm imeu v mislih tomos automatika. Si zadovoljn zdej?

hehe. lepa :grupni: . po ravnici si vsak upa hitr vozit :whistle:

Objavljeno
. po ravnici si vsak upa hitr vozit :whistle:

Max speed me ne gane. Hitrost v ovinku, je druga zgodba.

Lahko je hitro peljati, težje se je hitro ustaviti :winkiss:

Objavljeno

lp..js mam tole yamahco pa je praw fina :D zay bi pa izpuh menjal..a we kdo ker bi najbolš biw?? :worship:

hwala za odgowore.. :trance_33_sleep:

Objavljeno

Jaz sm razmišljal bom vrjetno Arrow auspuh gor dal .....

Objavljeno
lp..js mam tole yamahco pa je praw fina :D zay bi pa izpuh menjal..a we kdo ker bi najbolš biw?? :worship:

hwala za odgowore.. :trance_33_sleep:

Je fina ja :SS (ŠALA)

Ali ti je pomembna razlika met TZRko in YZF R125 ?

Drugače pa: Dobrodošel na forumu (malo ga še preglej) :rolleyes:

Objavljeno
Jaz sm razmišljal bom vrjetno Arrow auspuh gor dal .....

Kulk pa pride kej arrow?

Objavljeno
Kulk pa pride kej arrow?

..........................Dost :whistle: oz. preveč za tto žveglco

Objavljeno

PA DEJ TI SMETEJ PO SVOJI RS TEMI NO....Pa kaj a si mentalno zaostal al kaj?

Objavljeno

če maš na tzr-ki 80 kit pa high end aspuh ti še lahko gre več kot r-125

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!