Prevtzer Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 Nasvet: Ko boste kupval večji motor boste veseli za vsak € ki ga niste porabili za 125-ko (oz. kaj manjšega)! Ne preseravite se z nekimi auspuhi ker se bo poznal edino na vaši denarnici!
Brejker Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 Nasvet: Ko boste kupval večji motor boste veseli za vsak € ki ga niste porabili za 125-ko (oz. kaj manjšega)! Ne preseravite se z nekimi auspuhi ker se bo poznal edino na vaši denarnici! To leti samo na nov avspuff al na splošno 125?
budacki Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 To leti samo na nov avspuff al na splošno 125? Splosno i guess. Sicer pa ... zkai je prevtzer potem dajal na svojega WSMa Akrapota?
Tomyboy Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 Splosno i guess. Sicer pa ... zkai je prevtzer potem dajal na svojega WSMa Akrapota? Nalepko :naughty:
Prevtzer Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 Nalepko :naughty: In to je že bla gor k sm ga dubu. Če bi jst zapravu 50€ več za 125-ko zdej u garaži nebi meu motorja, vsaj zelene Ninje ne.
Brejker Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 PA DEJ TI SMETEJ PO SVOJI RS TEMI NO....Pa kaj a si mentalno zaostal al kaj? če maš na tzr-ki 80 kit pa high end aspuh ti še lahko gre več kot r-125 Ja madona fantje. Ne razumete heca? Hec mora bit, če ne ni nč. :rolleyes: Sei sm napisu, da se Šalim, al nism?! @666: Če je moped, naj bo "domačega" tuninga, če ni me ne zanima.
shark90 Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 Ja madona fantje. Ne razumete heca? Hec mora bit, če ne ni nč. :rolleyes: Sei sm napisu, da se Šalim, al nism?!@666: Če je moped, naj bo "domačega" tuninga, če ni me ne zanima. pa kaj kr neke bluziš pa tečnariš? če nimaš nič za povedet ne nabijaj... :headbang:
biker666999 Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 Nasvet: Ko boste kupval večji motor boste veseli za vsak € ki ga niste porabili za 125-ko (oz. kaj manjšega)! Ne preseravite se z nekimi auspuhi ker se bo poznal edino na vaši denarnici! Mater lepo vprašam informativno kulk pride avspuh, pa kr usi neki eksplodirate pa ste glasn. Jst ne mislim nč devat na motor ko je škoda dnarja. Tist ko pa misli dat kej gor bo pa dal, pa je to čist njegov problem!
juree Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 Leovince je 400 :unsure: :unsure:
budacki Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 Leovince je 400 :unsure: :unsure: €? :krneki: Nevem ... ce pogledas, da je za Aprilio RS 125 Giannelli okoli 360EVR niti ni neke strasne razlike v ceni. S tem, da ima Arrow normalno vecje cene. Zdej edino ... kaj pridobis s tem izpuhom. :whistle: kar pa mislim, da v sloveniji nemore zaenkrat nihce povedat. Ali se motim?
juree Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 jop € http://www.motocenterlaba.com/index.php?pa...=66&lang=si
Brejker Objavljeno Januar 18, 2009 Opozori Objavljeno Januar 18, 2009 Nevem ... ce pogledas, da je za Aprilio RS 125 Giannelli okoli 360EVR Zdej edino ... kaj pridobis s tem izpuhom. :whistle: Sam tale Leovince je huuud :rolleyes: :worship: unmu k ga ma :worship: Sam kko je lahko Giannelli cnej kot kot Leovince? Giannelli ma RESONANCO v katero je vloženo več tehnologije in truda kot pa v "dušilc" za 4T?! Vsaj men se tko zdi :unsure:
orly Objavljeno Januar 21, 2009 Opozori Objavljeno Januar 21, 2009 http://www.motocenterlaba.com/index.php?pa...d=1&lang=si pa saj ni res po neki recesiji sm pričakoval za kaki € ceneje od lani ne pa podražitev :headbang: :headbang:
Jasmin125 Objavljeno Januar 21, 2009 Opozori Objavljeno Januar 21, 2009 http://www.motocenterlaba.com/index.php?pa...d=1&lang=sipa saj ni res po neki recesiji sm pričakoval za kaki € ceneje od lani ne pa podražitev :headbang: :headbang: To ja :D nej se dvignejo na 5000 zarad mne :D Bol se bojo dvignali več bom js dobo za svojga :D
orly Objavljeno Januar 21, 2009 Opozori Objavljeno Januar 21, 2009 (popravljeno) uh prijaznost pa taka :naughty: bomo pa se kaki dan več med počitnicami delal pa bomo tam :blush: Popravljeno Januar 21, 2009. Popravil mateycek
BloodyShadow Objavljeno Januar 21, 2009 Opozori Objavljeno Januar 21, 2009 iz 3550€ na 3800€ ...........250€ dražje..... :headbang:
impulz Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 (popravljeno) nekak sem se že navado na te cene SMjev. pozabim včasih da bi za ta dnar lahko obnovil moj CELI AVTO in to ne tak da bi delal, tako bi bil zrihtan da bi trgal asfalt z ceste z tistimi 1.6litri! sj so kul tile supermotoji, res si želim enga met samo ko vidim da se prodaja kak strupen mito za 1500€ me ma da bi celo sm kategorijo poslal tja kamor sonce nikoli ne posije... vseeno bom kupil enga, čakam na to že več kot pol leta :) samo 1x se živi hehe Popravljeno Januar 22, 2009. Popravil impulz
impulz Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 (popravljeno) eh jebote zluftal temo :slap: yzfr je kul ja Popravljeno Januar 22, 2009. Popravil impulz
orly Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 (popravljeno) nekak sem se že navado na te cene SMjev. pozabim včasih da bi za ta dnar lahko obnovil moj CELI AVTO in to ne tak da bi delal, tako bi bil zrihtan da bi trgal asfalt z ceste z tistimi 1.6litri!sj so kul tile supermotoji, res si želim enga met samo ko vidim da se prodaja kak strupen mito za 1500€ me ma da bi celo sm kategorijo poslal tja kamor sonce nikoli ne posije... vseeno bom kupil enga, čakam na to že več kot pol leta :) samo 1x se živi hehe res je ja sicer sem gledu pri motocenter ptuj da imajo pol zdaj pol čez 1 leto vsaj zame če se bom odločil da si ga bom kupu je ta opcija zame res zlo uredu ker za mladoletno osebo je veliko lažje če si mora motor sam kupiti :worship: še eno uprašanje sm gledu da je motor težk 136 kg nekaj takega prejšni so bili težki 126 kg se lahko to kej pozna na končni al kaj Popravljeno Januar 22, 2009. Popravil mateycek
JeRn3j Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 to je najbrž suha/mokra teža... ne more bit 10kg razlike v enem letu :)
Jasmin125 Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 Mislim da je samo v barvi razlika...
_LuX_ Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 res je ja sicer sem gledu pri motocenter ptuj da imajo pol zdaj pol čez 1 leto vsaj zame če se bom odločil da si ga bom kupu je ta opcija zame res zlo uredu ker za mladoletno osebo je veliko lažje če si mora motor sam kupiti :worship: še eno uprašanje sm gledu da je motor težk 136 kg nekaj takega prejšni so bili težki 126 kg se lahko to kej pozna na končni al kaj tole pol zdaj pol čez eno leto pa mislim da tebi ne bojo dal, ker nimaš rednih dohodkov pa še mladoleten si
oranzni Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 če si mladoletn bi ti ga dali edino na keš... pa še to vprašanje. kredita pa zhir neboš dobo! se čem boš te garantiral da maš dovol keša? z tomosom pa računalnikom?
orly Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 (popravljeno) se ne razumemo točno saj tastari bi zrihtali vse to samo € bi pa jst mogu tastarim dat ker oni pač nočejo motorja pri nas in sta seveda proti :rolleyes: Popravljeno Januar 22, 2009. Popravil mateycek
r3ne Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 res je ja sicer sem gledu pri motocenter ptuj da imajo pol zdaj pol čez 1 leto vsaj zame če se bom odločil da si ga bom kupu je ta opcija zame res zlo uredu ker za mladoletno osebo je veliko lažje če si mora motor sam kupiti :worship: še eno uprašanje sm gledu da je motor težk 136 kg nekaj takega prejšni so bili težki 126 kg se lahko to kej pozna na končni al kaj r 125 letnik 2008 ma 136kg..vsaj tako piše v prometni;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se