Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno
Nasvet:
Ko boste kupval večji motor boste veseli za vsak € ki ga niste porabili za 125-ko (oz. kaj manjšega)! Ne preseravite se z nekimi auspuhi ker se bo poznal edino na vaši denarnici!
Objavljeno
Nasvet:

Ko boste kupval večji motor boste veseli za vsak € ki ga niste porabili za 125-ko (oz. kaj manjšega)! Ne preseravite se z nekimi auspuhi ker se bo poznal edino na vaši denarnici!

To leti samo na nov avspuff al na splošno 125?

Objavljeno
To leti samo na nov avspuff al na splošno 125?

Splosno i guess.

Sicer pa ... zkai je prevtzer potem dajal na svojega WSMa Akrapota?

Objavljeno
Splosno i guess.

Sicer pa ... zkai je prevtzer potem dajal na svojega WSMa Akrapota?

Nalepko :naughty:

Objavljeno
Nalepko :naughty:

In to je že bla gor k sm ga dubu. Če bi jst zapravu 50€ več za 125-ko zdej u garaži nebi meu motorja, vsaj zelene Ninje ne.

Objavljeno
PA DEJ TI SMETEJ PO SVOJI RS TEMI NO....Pa kaj a si mentalno zaostal al kaj?

če maš na tzr-ki 80 kit pa high end aspuh ti še lahko gre več kot r-125

Ja madona fantje. Ne razumete heca? Hec mora bit, če ne ni nč. :rolleyes: Sei sm napisu, da se Šalim, al nism?!

@666: Če je moped, naj bo "domačega" tuninga, če ni

me ne zanima.

Objavljeno
Ja madona fantje. Ne razumete heca? Hec mora bit, če ne ni nč. :rolleyes: Sei sm napisu, da se Šalim, al nism?!

@666: Če je moped, naj bo "domačega" tuninga, če ni

me ne zanima.

pa kaj kr neke bluziš pa tečnariš? če nimaš nič za povedet ne nabijaj... :headbang:

Objavljeno
Nasvet:

Mater lepo vprašam informativno kulk pride avspuh, pa kr usi neki eksplodirate pa ste glasn. Jst ne mislim nč devat na motor ko je škoda dnarja.

Tist ko pa misli dat kej gor bo pa dal, pa je to čist njegov problem!

Objavljeno
Leovince je 400 :unsure: :unsure:

€? :krneki:

Nevem ... ce pogledas, da je za Aprilio RS 125 Giannelli okoli 360EVR niti ni neke strasne razlike v ceni. S tem, da ima Arrow normalno vecje cene.

Zdej edino ... kaj pridobis s tem izpuhom. :whistle: kar pa mislim, da v sloveniji nemore zaenkrat nihce povedat. Ali se motim?

Objavljeno
Nevem ... ce pogledas, da je za Aprilio RS 125 Giannelli okoli 360EVR

Zdej edino ... kaj pridobis s tem izpuhom. :whistle:

Sam tale Leovince je huuud :rolleyes:

:worship: unmu k ga ma :worship:

Sam kko je lahko Giannelli cnej kot kot Leovince? Giannelli ma RESONANCO v katero je vloženo več tehnologije in truda kot pa v "dušilc" za 4T?! Vsaj men se tko zdi :unsure:

Objavljeno (popravljeno)

uh prijaznost pa taka :naughty:

bomo pa se kaki dan več med počitnicami delal pa bomo tam :blush:

Popravljeno . Popravil mateycek
Objavljeno

iz 3550€ na 3800€ ...........250€ dražje..... :headbang:

Objavljeno (popravljeno)

nekak sem se že navado na te cene SMjev. pozabim včasih da bi za ta dnar lahko obnovil moj CELI AVTO in to ne tak da bi delal, tako bi bil zrihtan da bi trgal asfalt z ceste z tistimi 1.6litri!

sj so kul tile supermotoji, res si želim enga met samo ko vidim da se prodaja kak strupen mito za 1500€ me ma da bi celo sm kategorijo poslal tja kamor sonce nikoli ne posije...

vseeno bom kupil enga, čakam na to že več kot pol leta :) samo 1x se živi hehe

Popravljeno . Popravil impulz
Objavljeno (popravljeno)

eh jebote zluftal temo :slap:

yzfr je kul ja

Popravljeno . Popravil impulz
Objavljeno (popravljeno)
nekak sem se že navado na te cene SMjev. pozabim včasih da bi za ta dnar lahko obnovil moj CELI AVTO in to ne tak da bi delal, tako bi bil zrihtan da bi trgal asfalt z ceste z tistimi 1.6litri!

sj so kul tile supermotoji, res si želim enga met samo ko vidim da se prodaja kak strupen mito za 1500€ me ma da bi celo sm kategorijo poslal tja kamor sonce nikoli ne posije...

vseeno bom kupil enga, čakam na to že več kot pol leta :) samo 1x se živi hehe

res je ja sicer sem gledu pri motocenter ptuj da imajo pol zdaj pol čez 1 leto vsaj zame če se bom odločil da si ga bom kupu je ta opcija zame res zlo uredu ker za mladoletno osebo je veliko lažje če si mora motor sam kupiti :worship:

še eno uprašanje sm gledu da je motor težk 136 kg nekaj takega prejšni so bili težki 126 kg se lahko to kej pozna na končni al kaj

Objavljeno

to je najbrž suha/mokra teža... ne more bit 10kg razlike v enem letu :)

Objavljeno

Mislim da je samo v barvi razlika...

Objavljeno
res je ja sicer sem gledu pri motocenter ptuj da imajo pol zdaj pol čez 1 leto vsaj zame če se bom odločil da si ga bom kupu je ta opcija zame res zlo uredu ker za mladoletno osebo je veliko lažje če si mora motor sam kupiti :worship:

še eno uprašanje sm gledu da je motor težk 136 kg nekaj takega prejšni so bili težki 126 kg se lahko to kej pozna na končni al kaj

tole pol zdaj pol čez eno leto pa mislim da tebi ne bojo dal, ker nimaš rednih dohodkov pa še mladoleten si

Objavljeno

če si mladoletn bi ti ga dali edino na keš... pa še to vprašanje. kredita pa zhir neboš dobo! se čem boš te garantiral da maš dovol keša? z tomosom pa računalnikom?

Objavljeno (popravljeno)

se ne razumemo točno saj tastari bi zrihtali vse to

samo € bi pa jst mogu tastarim dat ker oni pač nočejo motorja pri nas in sta seveda proti :rolleyes:

Objavljeno

r 125 letnik 2008 ma 136kg..vsaj tako piše v prometni;)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!