mjemec Objavljeno Oktober 21, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2003 Ja valda da bom ;) Ej kerga ditecha maš ti (gp1, sbk, tuono, spider)?
beno Objavljeno Oktober 21, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2003 ??? kaj mislis s temu povedat? Da je bol mrs kej drugga prej zamenat k pa avspuh...kukr naprimer 70 pa frgazr pa prestavn razmerje ...
Petzl Objavljeno Oktober 21, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2003 ja, sam ce mas recmo nov skutr je brezzveze blokado zagat, k nikol neves kdaj ti prov pride. sicer pa z navadnmu auspuhm ne gre nevem kam..
beno Objavljeno Oktober 21, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2003 ja, sam ce mas recmo nov skutr je brezzveze blokado zagat, k nikol neves kdaj ti prov pride. sicer pa z navadnmu auspuhm ne gre nevem kam.. Jes sm reku da ni glih ql za masino ... gre pa itak bl z sportnmu kukr pa z navadnmu, to je jasno :)
GP ditech Objavljeno Oktober 21, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2003 Ja valda da bom ;) Ej kerga ditecha maš ti (gp1, sbk, tuono, spider)? jst mam GP-1 sicer mi je lepša zdej spajder al pa tuono :P
GP ditech Objavljeno Oktober 22, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2003 s bi kdo vedu zdej ko se pelm 80 kr neki cukne tko kot da bi mi zmankal bencina :unsure: to se mi nardi tko enkrat na mesec a bi kdo vedu kaj je to pa še to enkrat sm se mal pelu brez filtra :angry: je mogoče kšna smet not prletela........
_Roba_ Objavljeno Oktober 22, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2003 pa še to enkrat sm se mal pelu brez filtra :angry: je mogoče kšna smet not prletela........ Mozno mozno
M|t3k Objavljeno Oktober 22, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2003 GP ditech: Meni je to tut delalo.. pol sem pa začel redno tankat 95 benz, pa je ql zdaj
Ciko Objavljeno Oktober 22, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2003 mogoče pa maš tistih enkrat na mesec prazn tank :)
GP ditech Objavljeno Oktober 23, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2003 a že kdo kej ve o novem leovince RR a je že v slo al pa kdaj bo pršu :huh:
jure318 Objavljeno Oktober 23, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2003 a že kdo kej ve o novem leovince RR a je že v slo al pa kdaj bo pršu :huh: ce je ze u sloveniji ne vem!! pejd na to stran ce hocs kj vec izvedt glede njega!! vec o leovince RR :D LP :P
jure318 Objavljeno Oktober 23, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2003 a že kdo kej ve o novem leovince RR a je že v slo al pa kdaj bo pršu :huh: lahk pa uzams tud leovince S k je narejen za aprilia gp (al neki tazga :) :D ) no uglaunm tle mas sliko pa si ga oglej kako zgleda na gp-ju :P http://www.leovince.com/scoot/img/tabelle/moto/S1a.jpg[/img ] :OK:
Jebediah Objavljeno Oktober 23, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2003 heh...točno tole ima / me..ne auspuff ampak tak skuter :wub:
Jebediah Objavljeno Oktober 23, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2003 Leo Vince HM RR je v proizvodnji, kar pomeni, da ga dobimo z naslednjo pošiljko. Cena je SIT 33.500. Razlike v zmogljivosti ni. Gre za izpuh, ki se od ZX razlikuje le v obliki dušilca, ki je ovalen, karbonski in ima večji volumen kot prejšnji. Pozdrav Igor lej, danes dobimo pošiljko, v kateri še ni RR. tako, da bo tam nekje v začetku novembra to so odgovori, ki sem jih dobil, ko sem pisal na lindempa
mjemec Objavljeno Oktober 23, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2003 Men se zdi da ditechu od vseh teh auspuhov še najbl paše zx!! Kva pa vi mislte?
GP ditech Objavljeno Oktober 23, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2003 če bi zberu med ZX in RR bi uzel RR ker ma lepši dušilc ZX-sa ma že skor vsak......... :D
GP ditech Objavljeno Oktober 23, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2003 Leo Vince HM RR je v proizvodnji, kar pomeni, da ga dobimo z naslednjo pošiljko. Cena je SIT 33.500. Razlike v zmogljivosti ni. Gre za izpuh, ki se od ZX razlikuje le v obliki dušilca, ki je ovalen, karbonski in ima večji volumen kot prejšnji. Pozdrav Igor lej, danes dobimo pošiljko, v kateri še ni RR. tako, da bo tam nekje v začetku novembra to so odgovori, ki sem jih dobil, ko sem pisal na lindempa ka pa ta S neki grd je prebrov pa sm da zna bit clo bolši od ZX-sa :hmm: :? @jebediah a kej veš kdaj dobijo S-a sam S pomoje nima glih kšnga zvoka :lol:
aerox Objavljeno Oktober 23, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2003 da vam predtavim... ...to je di-tech z polini auspuhom :) a ni kul?
GP ditech Objavljeno Oktober 23, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2003 :blink: hudo a maš kšne podatke o skutu :)
aerox Objavljeno Oktober 23, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2003 :blink: hudo a maš kšne podatke o skutu :) to sn najšo na sr50.de forume tak da idi pod www.sr50.de pa idi na comunity pol pa na user pics, pol pa tam neka 2 al 3ja stran pa piše mein ditech mit polini super race :)
_Roba_ Objavljeno Oktober 23, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2003 Mono da ma oni komplet Funnky+Kit :) Ker avspuh je ze Funnkyu podobn
mjemec Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 Mene pa neki zlo zanima!! Mam namreč en problem!! Enkrat (kakšen mesc nazaj) sem se pelu do trgovine pa sm opazu da mi zadna bremza ful mal prime. Mogu sm jo skor do konca stisnt da je prjela. No pol sem se pa pelu naprej pa se to ni več ponavlal pa sem mislu ah sej to se je men sam zdel. Nasledn dan k sem se pa spet pelu se mi je pa to spet nardil. In to se mi še zdej kdaj zgodi (po enmu mescu odkar se mi je to prvič nardil). Men se zdi to res ful čudn zato k so men te bremze drugač dost uredu pa ful dobr primejo (niso pa glih na ful mehko naštelane)! A bi bil lahk vzrok za to žlajfanje zato k kdaj k se mi zapaše kr mal žlajfam pa polagam (recimo no :D :D ) pa take fore?
GP ditech Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 js si pogledu ole za bremze :D
bOnZy Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 Mene pa neki zlo zanima!! Mam namreč en problem!! Enkrat (kakšen mesc nazaj) sem se pelu do trgovine pa sm opazu da mi zadna bremza ful mal prime. Mogu sm jo skor do konca stisnt da je prjela. No pol sem se pa pelu naprej pa se to ni več ponavlal pa sem mislu ah sej to se je men sam zdel. Nasledn dan k sem se pa spet pelu se mi je pa to spet nardil. In to se mi še zdej kdaj zgodi (po enmu mescu odkar se mi je to prvič nardil). Men se zdi to res ful čudn zato k so men te bremze drugač dost uredu pa ful dobr primejo (niso pa glih na ful mehko naštelane)! A bi bil lahk vzrok za to žlajfanje zato k kdaj k se mi zapaše kr mal žlajfam pa polagam (recimo no :D :D ) pa take fore? možno da ti ole zavre zarat bremzana in pol je kurac! morš mal počakat da je dobr! sam nism pa 100% :unsure:
GP ditech Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 mogoče pa maš zrak v bremzah
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se