Jebediah Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 Erm, silly but...ko so meni gumo menjavali, komplet cel skuter je bil pri serviserju so mi premalo prišgaufali gumo, posledica tega je blo to, da ko sem to pogruntal sem lahk to odšraufal z roko, in pa to, da mi je bremza prijela enkrat dobro drugič pa eno figo vredno..preveri to..(na zadnji gumi, btw ;D) je pa to oni ta velk šrauf, v bistvu tut edini ;)
GP ditech Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 a bi se dal tako mrežco narest :? a kdo ve
GP ditech Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 ne vem a ma žmigovce v zadnih lučeh vem da se to da naresrt da maš v unih dveh krogcih žmigavce štop lampo pozicijske a bi kdo vedu a se da to narsst u SLO :devil:
firefox f-15 Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 Sam neki, glede na to da si tri poste nabou naenkrat, se neda vse naenkrat napisat?? Glede žmigovcev, tale jih ma tko k ROBA, se jih vidi ma uni beli plastiki so taki avtomobilski (beli). Itak da se da to narest in mrežco tut!!
GP ditech Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 upssss mal sm ga pihnu ne znam 2 slike na en post gor nalimat :huh:
_Roba_ Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 (popravljeno) a bi se dal tako mrežco narest :? a kdo ve Jaz mam te mrezice pri kileru ob straneh.....Pero jo ma odcpredaj pri kileru,matej jo ma,lino jo am,uros jo ma...... :) :) Popravljeno Oktober 24, 2003. Popravil _Roba_
mjemec Objavljeno Oktober 25, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2003 (popravljeno) Erm, silly but...ko so meni gumo menjavali, komplet cel skuter je bil pri serviserju so mi premalo prišgaufali gumo, posledica tega je blo to, da ko sem to pogruntal sem lahk to odšraufal z roko, in pa to, da mi je bremza prijela enkrat dobro drugič pa eno figo vredno..preveri to..(na zadnji gumi, btw ;D) je pa to oni ta velk šrauf, v bistvu tut edini ;) Ej a ti je slučajn k si mel še odšraufano gumo pa k si pržgov motor kej vibriral uzadi. Zato k jest k mam pržgan motor pa k ni na tacah se kr neki trese uzadi pol k pa daš motor na tace al pa stisneš zadno bremzo pa to neha delat!! Pa sem preveru zadn disk pa se nč ne ruka tko da je možn da bi bla guma odšraufana!! Sam problem je k men sploh še niso nč gum menal :huh: <_< <_< :unsure: !! Popravljeno Oktober 25, 2003. Popravil mjemec
mjemec Objavljeno Oktober 25, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2003 @Jebediah ej najlepša ti hvala. Zdele sem šov u garažo pa porukal gumo pa ma prostga hoda vsaj ene par milimetrov. Pi*ka mu materna serviserju :angry: :angry: :BUA: k ni preveru če je z motorjem vse uredu takrat k sm ga kupu zato k jest se še spomnu nism tega!! Sam čudn se mi zdi da se to ni že od začetka pol dogajal. Možn da se je zarad vožnje pa zarad obremenitev šrauf odvil!! Ej jest bom tega serviserja tok :fight2: da bo sam gledu!! Teb pa res še enkrat najlepša hvala!! ;)
Jebediah Objavljeno Oktober 25, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2003 erm, ni panike, sm jz tut zdej raje mal pogledam vsake tolk cajta z mojo gumico, pa pritegnem redno sm ne vem to, kak to nisem opazu, k pr men je mela hoda nekje pol milimetrov, ampak sem vse ovinke normalno zvovu kot prej :hmm:
k&4 Objavljeno Oktober 25, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2003 men je pa na servisu model zamenu zavorne ploščice in zdej ful slabš primejo :angry: sploh mokre :BUA: pa me zanima kere zavorne ploščice dobr primejo tud mokre :? te k jih mam zdej mi je pa zaračunu 4500sit
bOnZy Objavljeno Oktober 25, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2003 men je pa na servisu model zamenu zavorne ploščice in zdej ful slabš primejo :angry: sploh mokre :BUA: pa me zanima kere zavorne ploščice dobr primejo tud mokre :? te k jih mam zdej mi je pa zaračunu 4500sit pejt do tistiga kateri ti je menjal zavorne ploščice pa nared reklamacijo!
mjemec Objavljeno Oktober 28, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2003 Še neki me zanima kva naj jst nardim s to mojo spredno lučjo. Jest mam tak občutek da to komi kej svet (aprilija pač :P -sej pravjo da je to pr vseh ditechih tko :doze: )!! A se sploh kej da nardit? :unsure:
bOnZy Objavljeno Oktober 28, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2003 Še neki me zanima kva naj jst nardim s to mojo spredno lučjo. Jest mam tak občutek da to komi kej svet (aprilija pač :P -sej pravjo da je to pr vseh ditechih tko :doze: )!! A se sploh kej da nardit? :unsure: močnejšo žarnico :)
mc m Objavljeno Oktober 28, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2003 Še neki me zanima kva naj jst nardim s to mojo spredno lučjo. Jest mam tak občutek da to komi kej svet (aprilija pač :P -sej pravjo da je to pr vseh ditechih tko :doze: )!! A se sploh kej da nardit? :unsure: pr nrg-ju tud ful slabo luci svetjo- pa še to je beda k ma sam kratke :BUA: tko d bo kr treba mocnejš žarnce not dt pa bo :OK:
GP ditech Objavljeno Oktober 28, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2003 jst bi pa uprašu a se da xenonske žarnce notr (modra močnejša svetloba) pa kolk stanejo :hmm:
SeLoTeJp Objavljeno Oktober 28, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2003 jst bi pa uprašu a se da xenonske žarnce notr (modra močnejša svetloba) pa kolk stanejo :hmm: definitivno, preveč :wacko: :lol1: :)
mc m Objavljeno Oktober 28, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2003 jst bi pa uprašu a se da xenonske žarnce notr (modra močnejša svetloba) pa kolk stanejo :hmm: mislm d bi se dalu sm pa te dost stane k morš še poleg žarnc še neki menat-tko sm jst slišu :)
manjak Objavljeno Oktober 28, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2003 Xenonke so čist predrage. Če hočeš močnejšo svetlobo si pač daš močnejšo luč in to je to. Nekje 30W bo čist ql, jst "mam" notr 40W in je malo premočna, se pregreva itd.
M|t3k Objavljeno Oktober 28, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2003 ja valda da se da naret mrezica not :) :) Jaz jo mam.. žmigavce v zadne luči tut gre.. samo bi mel pol dost problemov glede škifov pa tut varnost bi bla bol slaba.. ker nebi ljudje vidli žmigavca od strani odzadaj. Luči slabo svetijo, ampak če si jih prav nastaviš ( tam nad lučmi maš šrauf) svetijo kr zadovoljivo... drugač pa pač močnejše žarnice not.
Jebediah Objavljeno Oktober 29, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2003 avto triglav v lj pokličte....majo xenonke za ditecha, sm če daš pa original žarnce sm da so močnejše, ti pa plastiko stopijo, tolk kot so men :unsure:
mjemec Objavljeno Oktober 29, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2003 A pa se pol če maš ksenonke notr ful pozna pr moči svetlobe? Pa še zanima me če je kdo že slučajn vprašu tam na avto triglav kok bi to kej men dnara stran vzel?
GP ditech Objavljeno Oktober 30, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2003 (popravljeno) @mjemec a si že kupu ZX-a jst ga bom u ponedelk ubistvu bom kupu '' RR'' če ga majo :) cena pa je 132 evrov zx pa..... 122 evrov neki tazga :) Popravljeno Oktober 30, 2003. Popravil GP ditech
poggy Objavljeno Oktober 30, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2003 a na runnerco bi se dal ksenonke montirat
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se