Skoči na vsebino

UKRADENI MOTORJI

Priporočene objave

Objavljeno
:lol: :lol: :lol:

MOTOSVET = SHERLOCK HOLMES

naslednji nivo:

MOTOSVET = PODIVJANA HORDA MASCEVALCEV

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Objavljeno

naslednji nivo:

MOTOSVET = PODIVJANA HORDA MASCEVALCEV

in? kaj te moti pri temu? ce se motorjev ne bo vec kradlo,suits me.

Objavljeno
Podivjana horda maščevalcev

A se je komu kaj zgodilo?

Me pa zanima kako bi kaj ti reagiral če bi ti tvojo 7-ko ukradli? Vse prizadete več kot razumem, država itak nič ne naredi za nas, moramo pa sami pravico poiskat.

Objavljeno

Ne glede na vse kar pisete sem vesel, da vse skupaj obstaja. Tole je sicer moje drugo javljanje v forum in imam z njim nemalo tezav. Ker "Kavarnica" ne dela sem se odlocil tukaj povedati, da odkar vidim kako vse skupaj deluje nimam vec strahu pred odtujitvijo mojega beloplauga propelarja. Kljucavnice, alarmi, psi cuvaji so za adijo ... naj zivijo "motoristi na mestu" ( v to sta seveda vsteta oba spola, da ne bo pomote ). Jutri odhajam na dopust in strah me je, ker vas motosvetovcev ni tudi v Italiji, pa Svici in Avstriji ter Nemciji in Liechtensteinu. Torej bom alarm obdrzal in kljucavnico tudi.

Bravo vsem!

lp 2AE

Objavljeno

HALOOOOOO!!!!!!!!! :x

malo ste narobe razumeli, jaz sem ZA podivjano hordo, treba je vse nalomit pa se kakega nedolznega za preventivo :D !!!!!!!

mater kaj se to pravi motorje krast postenim motoristom. naj si med sabo crne kante (mercedeze) kradejo!!!!

he he noise kaj mislis kako bi reagiral ce bi mi motor ukradli :evil: ?

Objavljeno
HALOOOOOO!!!!!!!!! :x  

malo ste narobe razumeli, jaz sem ZA podivjano hordo, treba je vse nalomit pa se kakega nedolznega za preventivo :D !!!!!!!

mater kaj se to pravi motorje krast postenim motoristom. naj si med sabo crne kante (mercedeze) kradejo!!!!

he he noise kaj mislis kako bi reagiral ce bi mi motor ukradli :evil: ?

...........mogoče bi najprej podivjano hordo motosvetovcev obvestil...........

Objavljeno

Danes ponoči ukradena CBR 600 črno rdeče barve v Ljubljani.neregistrirana.

Oči na peclje.

Kdo ve kaj več!

Objavljeno

Par dni nazaj sem šek iz Podutika in na obvoznico (smer Celovška) je zapelju Kawasaki modro-belo-rdeče barve, brez registracije, na njem pa dva modela v kratkih hlačah in majicah, brez čelade. Kdo pogreša tak motor???

Objavljeno

kakšen teden nazaj vidu mulčka brez opreme na zelenem ZXR.... 90-95 letnik nekje... sem sam rit vidu

LP

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

BMW mi je sporočil, da je ukradena Yamaha Tenere zopet pri svojem lastniku. Da ne bo kdo lastnika prebutal :)

BMW, povej kaj več!

Objavljeno
BMW mi je sporočil, da je ukradena Yamaha Tenere zopet pri svojem lastniku. Da ne bo kdo lastnika prebutal :)

BMW, povej kaj več!

Odlično!

Še FZR... :D

LP

Objavljeno

Evo,kot sem obljubil Noisu poročilo o najdeni tenerejki........

Lastnika so danes popoldne poklicali policaji,da so baje našli njegov motor v Dol-u pri Ljubljani (lastnik je bil takrat ravno na mačkovi,ko je hotel odjavit motor).Normalno se je takoj vsedel v avto in gasa na mesto zločina (vmes je še mene poklical,da mi je sporočil veselo novico).Policijo je poklical nek kmet,da leži nek motor ob cesti,200 metrov stran od bencinske postaje in naši vrli fantje v modrem so si šli to čudo tehnike seveda ogledat.Ko je lastnik prišel na prizorišče dogajanja je ugotovil, da je to res njegov motor,vendar malo "predelan" (beri sesut) in s praznim tankom.Po uvodnem spoznavanju z možmi v modrem (beri preverjanju papirjev in ostalih stvari),so se ti le pobrali in lastnik se je vsedel v avto in hajd na bencinsko postajo po bencin.Natoči bencin,plača in gremo nazaj do motorja,a glej ga zlomka,dva mulca že točita bencin v njegov motor???!!!!!

Lastnik motorja se ustavi,sezuje natikače, pospravi očala,se oboroži s nasmehom in dalje je potekalo takole:

Lastnik:halo fanta,kaj pa počneta s tako lepim motorjem?

Mulca:ah,malo bencina je zmanjkalo kolegu,pa naju je prosil,da mu ga natočiva,ker je on moral nujno drugam.......

Lastnik:aha,u redu...........pa vidva imata papirje za ta motor?...kako je ime vajinemu kolegu,da ga pokličemo,če rabi pomoč......

Mulca:ne,ne, ne rabi,samo bencina mu je zmanjkalo...

Lastnik:NE SERJITA...TO JE MOJ MOTOR!!!!!!!!!!!!!

smrkavcema je v trenutku padel motor na tla.........

glede na "mil in nežen" pogled lastnika sta se raje odločila,da počakata na policaje,ki jih je lastnik ponovno poklical..........in spet so prišli......

smrkavce so popisali in jih pritisnili,da so povedali ime in ostale podatke tega njihovega prijatelja,ki mu je zmanjkalo bencina na ukradenem motorju........

baje je njihov prijatelj kupil ukrade motor od tipa v Ljubljani za borih 40.000 SIT.........še vedno iščejo ime lopova........

drugače je motor kar veliko prestal.......narejenih je bilo 400km,tank je udrt iz obeh strani,kovčka ni, prtljažnik je polomljen,sprednja feltna kriva (in upam,da ni križ),ročka sprednje bremze skrivljena,bočne plastike odtrgane,hladilnik "prekrivljen"........

relativno kar zdelan.............pa vendar je lastnik presrečen,da ga je dobil nazaj..........

Objavljeno

Jesss, krasno, da je dobil motor nazaj! :D Je bila pa sreča. Še minutko praviš, pa bi se naprej odpeljali!

Sam, da so mu ga pa tako zdelali, to je pa šmorn! :cry: Ma mulce je treba zdelat ko kante, pa peneze iz njih izcedit. Povej kdaj in kam gremo!! :evil: :evil: :evil:

Objavljeno

:evil: veste motosvetovci, sem s štajerskega konca in bog ne daj, da bi tu srečali čefurje, ki so nam kradli motorje. Zanimivo, da se pri vas v LJ vse dogaja okoli Fužin in bližine. Ali se ne morete organizirat in tistim, ki jih najdete - dobite pri krajah, pokažete nekaj baseboljskih stvari.

Objavljeno

...raje hokejske rekvizite, daljši vzvod, pa še pritisk na enoto površine lahko kontroliraš.

Kdaj že sem predlagal, da bi morali ostalim za "vzgled in opomin" eno-dve sliki v časopise poslat...disko oka pa prepih med zobi bi marsikoga odvrnila od naklepnega dejanja...

Jaz sem takoj za, pa rekvizite mam tudi. Čas bi bil, da nekaj storimo... :snipersmile: :2gunfire: :2gunfire: :2gunfire:

LP, El B

Vsekakor čestitke za nazaj dobljeno ljubico pa za pameten pristop k situaciji.

Objavljeno

Ma .. ves kako je to, ti bi jim pokazal ful dober kij za baseball, oni pa tebi skoraj novega kalasnikova .... Se pa strinjam da je treba vse skp lepo za Savo ... (Stari Faker to tko lepo pove ... :lol: :lol: )

Objavljeno
...raje hokejske rekvizite, daljši vzvod

Mi je še vedno bolj všeč tista varianta z bezbolskim kijem, saj ima večjo maso.Mislim, da bi to bolj bolelo.Nisem pa še nikol v kakem ameriškem filmu vidu, da bi koga na ulici pretepal z hokejsko palico.Američani že vejo kako grejo te stvari :twisted: .No ampak le da so našli motor, samo je pa škoda da je tok poškodovan.No pa veselo nabiranje kilometrov še naprej. :D

Objavljeno

Mislim da se v okolici Dola pri LJ. nahajajo druge fužine. Sicer so precej manjše od Ljubljanskih so pa zato precej bolj korajžni od ljubljanskih.

Meni so v seredni šoli ukradli avtoradio 10m stran od varnostnika.

Objavljeno

drugače je motor kar veliko prestal.......narejenih je bilo 400km,tank je udrt iz obeh strani,kovčka ni, prtljažnik je polomljen,sprednja feltna kriva (in upam,da ni križ),ročka sprednje bremze skrivljena,bočne plastike odtrgane,hladilnik "prekrivljen"........

Najt tatu, mu udrt mal glavo iz obeh strani, mu spulit jajta dol, roke polomt, noge skrivit, križ polomt, ušesa potrgat pa nos prekrivit... pa če se ne skešira v 48 urah za škodo, ponovi vajo...

:twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :!: :twisted: :evil:

LP

Objavljeno

nene, dead man, se vidi da si še novinec...si kdaj dobu z hokejsko palco po kepi? al pa po nogi z ozkim delom? al pa čez rebra? z 1.7 m dolgo palco, težko 1.5 kg? res je lahka, lahko pa zato tolko bolj močno zamahneš...

Si predstavljaš? Probaj...je pa primerna predvsem zato, ker lahko z ozkim ali širokim delom mahneš tarčo, odvisno od željenega efekta.

Pa američani tega ne poznajo, zato pa toljko bolj kanadčani.

Saj sem že nehal..

Objavljeno

Če bojo res potekale "učne ure" za take kradislave-spizdiće, pridem pa tut js!!

... in to ne sam, ampak z eno gajbo pira :onfire: !

Objavljeno

....prinesem rostilj.....velikost po izbiri.

Objavljeno

OK, folk, resno...

v salomoncu:

amortizer, zadnja vilica, kolesni obroči, luči, elektronika, za yamaha FZR 1000, l. 92.

agregat, in ostali deli za yamaha FZR 1000

uplinjač, zadnje kolo, nihalka, amortizer, rezervoar, za yamaha FZR 1000

deli , za yamaha FZR 1000, agregat, zadnje kolo in ostali deli

uplinjač, zaganjač, alternator, akrapovič izpuh in drugi deli, za yamaha FZR 1000, l. 91-94.

Dejte it mal pogledat, ane... men se kle ne izpišejo tel. zraven...

BTW: Baje je nekdo v okolici Police (pri kranju) razsul tako FZRo pa nuca dele... lahko da je kej na tem, sam dvomim skor...

LP

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!