jami65 Objavljeno December 23, 2012 Opozori Objavljeno December 23, 2012 Boš vidu, k boš moral vračat! In to z obrestmi! Ni panike sam če boš kupu moped, ki ima v znaku propeler.Mislim ,da bojo tudi drugi z veseljem prispevali. Lp
Popularna objava BMWRIDER Objavljeno December 23, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno December 23, 2012 OOO!!! Pozdrav vsem Zmešancem!!! Spet en nepozaben večer!! Hvala vsem za velik zabave in zdravega smeha..V tem norem času človek res to rabi!!..Bi se pa javno opravičla moji ta drugi polovici,ker mu skoz očitam,da je skregan z orientacijo in navigacijo,pa mu na glavo kapam zmeri,ko se mi na furi zgubi in zaluta mal po svoje...KER VČERAJ SEM ZA NAVIGACIJO MELA KAR DVA DOMAČA PATRIOTA,KI STA NAS V 20 MINUTAH NAJMANJ 5KRAT V NAPAČNO SMER ZAPELALA,SE'' FAJN SKREGALA'',KERA SMER JE PRAVA IN NEPRAVA,AL GREMO NARAVNOST,OKOL,DESNO PA LEVO,GOR IN DOL....Z Vesno sva se nasmejali do solz ..Z avtom pretestiral kako se šterca do daske,kako se sred LJ z ročno obrača (da so nas ta modri dobil: ADIJO PLAČA!! )..Prava ''garmin komedija''!! Na koncu le prišli do cilja!! Lušno je blo,da se mi bo še celo leto smejalo!!!!! Lepo je blo spoznat in videt v živo tudi ostale članice in člane,ki sem jih do včeraj le po vzdevkih poznala!!! Kmet2, Kmetica2, Keiko in 9 others 12
bunny000 Objavljeno December 23, 2012 Opozori Objavljeno December 23, 2012 Že drugič si nas falu,čas je da si nabaviš uro in na čeu montiraš garmina v karjol pa prpel še bankomat,sej boš vse za nazaj plaču zajček :lol: vse najdem sam novoletna zabava se je zavlekla......nikakor nismo mogl spelat z primorske pol pa še mal popapat..... in še mal popapat Kmet2, Kmetica2, pik1 in 3 others 6
stuhec Objavljeno December 23, 2012 Opozori Objavljeno December 23, 2012 Zrihtamo kuhanca v Lj-Tacnu Interesentov ?
BelaStrela Objavljeno December 23, 2012 Opozori Objavljeno December 23, 2012 Jst sm ZELO pogrešala: -solorider -krucymucy -Whiskey Prosim, da se popravte, fantje!
Zivnorc Objavljeno December 23, 2012 Opozori Objavljeno December 23, 2012 wiskija ni blo.. smo mel pa jegrmajstra.... anja37, pik1, Kmetica2 in 4 others 7
Zivnorc Objavljeno December 23, 2012 Opozori Objavljeno December 23, 2012 ...ej.. a je kdo vidu en okrogu znak... tak.. bel pa plov pa BMW je gor pisal... na ketni... moram vrnit sosedu, k me je druga soseda vidla ko sem ga iz haube spulu... .. pa ketno tut rabim... k mi zdej sosedov pes na vrt hodi scat..... :glare: Mavti, Kmetica2, trebor in 5 others 8
Sash958 Objavljeno December 23, 2012 Opozori Objavljeno December 23, 2012 wiskija ni blo.. smo mel pa jegrmajstra.... ma..a so bile tudi borovničke..al sem samo sanjal??? Ma ne..dve sem našel v šalu.. Kmetica2 1
BMWRIDER Objavljeno December 23, 2012 Opozori Objavljeno December 23, 2012 ...ej.. a je kdo vidu en okrogu znak... tak.. bel pa plov pa BMW je gor pisal... na ketni... moram vrnit sosedu, k me je druga soseda vidla ko sem ga iz haube spulu... .. pa ketno tut rabim... k mi zdej sosedov pes na vrt hodi scat..... :glare: tale ketna in znak sta dans v enih toplicah bla..vse boš zvedu,vse boš dubu,da bo sosed tih in tvoj vrtiček dišeč.. :P Kmetica2 1
Zivnorc Objavljeno December 23, 2012 Opozori Objavljeno December 23, 2012 hmm... ... kej nej pa jest napišem.... Kmetici sem po nesreč pošlatu popek... BMWrajderko sem kušnu.. pa sem pozabil kakega okusa je...a po jegrmajstru..al borovničkah.... Dami sem naštelal tisti BMW znak med brez da bi se ga dotaknil.... Minca je iz neznanega razloga ušla.... Umetnica je bla ko cvetka marjetka.... Pikove žene se nisem upal ogovort.. k je za glavo večji od mene... Trebor: mejduš maš fejst ženo .... Amča pomaranča..... je bila nekam tiho... najbrž ni prišla do besede ko je Darči raztural... Bela strela.... škoda da nisem mel več kwakcow..... BinaBana... pa še... ..pa še... pa še... ... pa še moja je bila prow fejst volje.... anja37, pik1, BMWRIDER in 2 others 5
igorkr Objavljeno December 23, 2012 Opozori Objavljeno December 23, 2012 Vse vam oprostim, samo da Yamaho z nekim BMW znakom krancljate pa ne. Res ne... Edino to je v opravičilo, da mate še enkrat dokaz kako se BMW na Yamaho vedno in povsod in na vsak način hoče lepit... toliko Kmetica2 in anja37 2
BMWRIDER Objavljeno December 23, 2012 Opozori Objavljeno December 23, 2012 Vse vam oprostim, samo da Yamaho z nekim BMW znakom krancljate pa ne. Res ne... Edino to je v opravičilo, da mate še enkrat dokaz kako se BMW na Yamaho vedno in povsod in na vsak način hoče lepit... toliko Igor,nehi skoz tarnat!!! Sej vemo,da ti je žal k pridet nis mogu!! Iskazal se je,da BMW z Yamaho še kar lepo shaja! Brez nobenih izgredov! (Čeprav so ble granitne kocke prštimane).. igorkr in Kmetica2 2
igorkr Objavljeno December 23, 2012 Opozori Objavljeno December 23, 2012 Igor,nehi skoz tarnat!!! Sej vemo,da ti je žal k pridet nis mogu!! Iskazal se je,da BMW z Yamaho še kar lepo shaja! Brez nobenih izgredov! (Čeprav so ble granitne kocke prštimane).. Več ne bom komentiral Zivnorc, Kmetica2, pik1 in 3 others 6
BMWRIDER Objavljeno December 23, 2012 Opozori Objavljeno December 23, 2012 Več ne bom komentiral Me zanima ker znak so prej polizal??!! No,sej skup ju je kr lepo videt.Sploh pa na taki podlagi!!! igorkr, Zivnorc in Kmetica2 3
Popularna objava umetnica51 Objavljeno December 23, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno December 23, 2012 Zaradi včerajšnih pobožnih želja, da naj naredim čudež...in vsaj enkrat v 3 letih objavim fotke iz mojega fotoaparata iz včerajšne fešte...... sem z razlogom odpovedala nocoj vse....in božičku dovolila, da mi pomaga naštelat gor te fotke Po enem letu z anči končno narediva eno resno.... fuk teme sva zamrznili in debatirali o hladnokrvnih slovenskih konjih...a bila bi lepša fotka,če mene ne bi nekdo skor prijel za rit... z anči iz vljudnosti tudi juncem ala gasper (35-) dovoliva da se slika zraven naju... blažen stuhec in več kot šarmantni thrumper trump se poslavlja... tuki pa ni treba komentirat je vse jasno ko beli dan... evo tuki se je pa stricu zivnorcu že začelo svitat.... družinska od anči in ink-a kmet vsem zna lezt v rit....sam men si ne upa hvalabogu... še dve družinski... Velecenjeni šarmantni Robertjur mi je končno poziral...a prosil naj ne posredujem prijatelju JustinuBiberju.. Kaj naredi ženska moškemu je jasno vsakemu...vse je takoj črno-belo malo čudno poziranje ob markII-u je nastalo zaradi fotografa Robertjura... Edin trebor ob najdražji ostane preverjeno tak kot če je ni v bližini Kodrolaska Damy v svoji mladosti ...in U51 v letih.... a niso fletni... zivnorc je končno prišel na svoj račun....a anči se je lahko samo smejalo... ups...matr tuki pa je anči prišla do končnih ugotovitev ali je zivnorc močen na jezik al na tiču... samo umetnica51 lahko kao prekosi na jeziku kraljico kmetico in primorsko lejdi anjo37-anči... :lol: poljubčke delita vsem,ki jih ni bilo....minca,mimaza,keiko,črna strela,bayki,nxyz,maja91,prebacevka.... šopek izbranih...ki jih je sm in tja skazil gasperx in kmet s svojo ritjo... zivnorc ljubi svojo zeloooo ....sem se prepričala stopostov... in kmet na yamahi....hvala vama kmet in kmetica za vse... anja37, BMWRIDER, trebor in 14 others 17
igorkr Objavljeno December 23, 2012 Opozori Objavljeno December 23, 2012 Me zanima ker znak so prej polizal??!! No,sej skup ju je kr lepo videt.Sploh pa na taki podlagi!!! BMW ja smo prej uničli, se smo bli sami Yamaharji Zivnorc 1
BMWRIDER Objavljeno December 23, 2012 Opozori Objavljeno December 23, 2012 BMW ja smo prej uničli, se smo bli sami Yamaharji Seveda,kar je dobr,prej zmanka!! In U51 ,LEPE SLIKCE!!! Kmetica2 in igorkr 2
igorkr Objavljeno December 23, 2012 Opozori Objavljeno December 23, 2012 in kmet na yamahi....hvala vama kmet in kmetica za vse... Kmet ti pa bolje na BMW-ju ostaneš, ka Yamahe še peljat ne znaš ... Čist narobe si postavljen. Motor usmerjen za zavoj v desno, ti se pa na levo držiš Kmetica2 in anja37 2
gasperX Objavljeno December 23, 2012 Opozori Objavljeno December 23, 2012 U51 jest si nemorm pomagat če pa se rad k puncam stiskam če pa pokvarim sliko pa nemorm pomagat mati narava se je poigrala zmano potem pa pride takale stvar vn kot sem jaz hahahahahahahahaha anja37, umetnica51 in Kmetica2 3
Kmet2 Objavljeno December 23, 2012 Avtor Opozori Objavljeno December 23, 2012 Uf,uf mal rehabilitacije pa nastane za knjigo strani,pa kaj nimate nobenga posla al kaj banda zmešana anja37, pik1, igorkr in 2 others 5
gasperX Objavljeno December 23, 2012 Opozori Objavljeno December 23, 2012 Seveda,kar je dobr,prej zmanka!! In U51 ,LEPE SLIKCE!!! Kako pa sem se tebi nasmejal ko nisi me nisi prepoznala hahahahaha no sej nisi bila edina SIMPLE MEN, anja37, Kmetica2 in 2 others 5
TakeALookAround Objavljeno December 24, 2012 Opozori Objavljeno December 24, 2012 Vidm da ste se mel luštn. Jst sem na žalost v petek ornk preveč spiu . včeri sem bil cel dan mrtu . Še dons se sestavlam. Kurc pa drugič ne? Bi mogu sam nadaljevat.... :grim umetnica51 1
Kmetica2 Objavljeno December 24, 2012 Opozori Objavljeno December 24, 2012 SIMPLE zmotu si se. Živim na štajerskem...drugač sm original gorenka...da se ne boš slučajn trudu po štajersko zavijat k nima smisla :unsure: :004 še ena zmešana Gorenka SIMPLE MEN, Kmet2, igorkr in 2 others 5
Kmetica2 Objavljeno December 24, 2012 Opozori Objavljeno December 24, 2012 Banda hvala za obisk upam da so ble pice vredu da jih je blo dosti.. da je bil vinček vredu..upam da ste vsi vse dubil kar ste naročil... Prov fino vas je blo vidt na kupu..bili ste večk kot odlični... za tiste ko pa ste mislili da sem bil tudi jaz pijan.. nenene v službi se ne pije, sem spil z vami 2 kozarčka... po službi... hm.... Mah zakon ste!!!!!! Pice so ble odlične , res (še mene so streznle - torej bile čarobne) :grim Vino - pojma nimam men si soka nosu kadar sem ti namignla - hvala rešil si me (res ne vem kaj so v tiste kuhančke nalival tam na kongresnem) tebe tut blo fino gledat, sam predpasnik si mel preveč gasperX, igorkr in anja37 3
Kmetica2 Objavljeno December 24, 2012 Opozori Objavljeno December 24, 2012 Vse vam oprostim, samo da Yamaho z nekim BMW znakom krancljate pa ne. Res ne... Edino to je v opravičilo, da mate še enkrat dokaz kako se BMW na Yamaho vedno in povsod in na vsak način hoče lepit... toliko šššššš sej bi ti tut če bi se zmešančkov nalezu šššššš igorkr 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se