bauca Objavljeno April 5, 2003 Opozori Objavljeno April 5, 2003 Bauca je pol še papala tople sendvičke, ki jih je z odliko pripravljala Uti. Zrasla si ja, samo na kaj? :roll: :roll: Pa najlepša si tudi naenkrat postala, ne samo lepa... mmmmmm so bli dobri .... :) :) ja kak na kaj sem zrasla .... ?! hvala ...... :oops: :roll:
dave the wave Objavljeno April 7, 2003 Opozori Objavljeno April 7, 2003 če sta pri fuzbalu 2 ekipi z istimi točkami na vrhu lestvice, je boljša tista, ki ima boljšo razliko v golih. Tako smo imeli ljudje podrtih več kegljev kot ve ženske. Tak. Rekel sem. Ne ne ne, to pa ni cisto tako. Ce je bil rezultat neodlocen bi morali enajstmetrovke po kegljiscu brcat. Zmaga tisti, ki si pozneje noge spolomi. :twisted: :twisted: Jutri pa Biljard v ML, zbiralisce kot obicajno, cistih tenis copat ne rabite. :roll: lp DTW 8)
Motorex Objavljeno April 9, 2003 Opozori Objavljeno April 9, 2003 Blo je fajn.. se vidimo naslednjič Motorex/Saša RIDE THE QUEEN :lol:
Lindau Objavljeno April 12, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 12, 2003 Nekaj MS-ovcev iz Maribora nas gre jutri na dirko: http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.php?t=4514 Ce bi kdo sel zraven naj se javi!
Ice Objavljeno April 12, 2003 Opozori Objavljeno April 12, 2003 Nekaj MS-ovcev iz Maribora nas gre jutri na dirko: http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.php?t=4514 Ce bi kdo sel zraven naj se javi! ce bo vreme (ajde,tolerantno vreme za motor :wink: ) se mogoce slisimo.
Lindau Objavljeno April 13, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 13, 2003 Nekaj MS-ovcev iz Maribora nas gre jutri na dirko: http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.php?t=4514 Ce bi kdo sel zraven naj se javi! ce bo vreme (ajde,tolerantno vreme za motor :wink: ) se mogoce slisimo. Oki doki..... :wink: :oops:
Ice Objavljeno April 13, 2003 Opozori Objavljeno April 13, 2003 Le pridi Ice, da ti uhe navijem ! pruaAHAHAHAHAHAHAHA........ sezes tako visoko?! :twisted: @ lindo: danes ob 15:00 na lentu; sym je rekel,da moram biti tam. :oops: :lol:
bauca Objavljeno April 13, 2003 Opozori Objavljeno April 13, 2003 Le pridi Ice' date=' da ti uhe navijem ![/quote'] pruaAHAHAHAHAHAHAHA........ sezes tako visoko?! :twisted: Ja bomo vidli ......... ko te vidim ......... :roll:
dave the wave Objavljeno April 13, 2003 Opozori Objavljeno April 13, 2003 Le pridi Ice' date=' da ti uhe navijem ![/quote'] pruaAHAHAHAHAHAHAHA........ sezes tako visoko?! :twisted: Ja bomo vidli ......... ko te vidim ......... :roll: Ko bos ga vidla bos rekla: Buuuuaaaa :puppydogeyes: , IKE, stric Ice je gora od cloveka :cry: :cry: lp DTW :twisted:
elbarto Objavljeno April 13, 2003 Opozori Objavljeno April 13, 2003 Le pridi Ice, da ti uhe navijem ! pruaAHAHAHAHAHAHAHA........ sezes tako visoko?! :twisted: @ lindo: danes ob 15:00 na lentu; sym je rekel,da moram biti tam. :oops: :lol: Hmmm....ce bi ti napisal to prej, nebi sli na pito in gledat kako uspevajo (nastajajo) sunke http://213.161.23.43:2121/cunke/page_01.htm Ni frke, sezona se komaj zacenja. LP, El b
johan Objavljeno April 13, 2003 Opozori Objavljeno April 13, 2003 elbarto zgleda ,da so te nastajajoče šunke čist prevzele(kolk slikic)
pupa Objavljeno April 13, 2003 Opozori Objavljeno April 13, 2003 Ej, mene pa zdej tale MB sekcija že prav matra.... torej, če gre kdo iz LJ sekcije k MB sekciji na obisk se javim, da grem zraven...........
dave the wave Objavljeno April 13, 2003 Opozori Objavljeno April 13, 2003 :D :D :D Barto, kje si prasce nasel????
dave the wave Objavljeno April 13, 2003 Opozori Objavljeno April 13, 2003 Pri meni! (by Petra) Ej, jaz tudi na ekskurzijo v ........ raj, njam :D :D
uti Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 V torek gremo kegljat! Ne pozabite na čiste teniske, dobimo se po sedmi uri (zvečer) pri Mladi Lipi, pa štartamo najkasneje do osmih proti Lovrencu!
Rocky Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 V torek nekateri NE gremo kegljat v Lovrenc ampak pridemo samo na pijačo in na cigaret Filter 57 k Mladi lipi seveda. Še pa ne vem ali z čistimi ali umazanimi teniskami. Nogavice in gate zagotovo čiste, če ne pa obrnjene. :wink: Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY 8)
bauca Objavljeno April 14, 2003 Opozori Objavljeno April 14, 2003 V torek gremo kegljat! Ne pozabite na ..... sedmi uri (zvečer) ...... Dobro da si napisala zvečer ker sem si že misla ful zgodaj uro naret :P :wink: :roll:
CrashOver Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 it's me! no dans sem biu v ML z vami... za vse tiste ki ste ze pozabli (-matej, gilera - coguar125 (z lučko od spodaj ;)), iz lenarta itd itd... ) no te pa se še kaj vidimo pa kaj... kdo od vas gre vse na varno vožnjo pa na BMW-jeve testne fure??.. v soboto??? užiovajte - po pameti seveda ;)
johan Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 Na bmw testne fure grem sigurno,če bo lepo vreme.
Windsurf Objavljeno April 16, 2003 Opozori Objavljeno April 16, 2003 CrashOver, dobrodošel med nami! Tvoja Gilerca je res biserček, sem že dosti slišal o njih, nisem pa vedel, da so tak lušne (edino speljevanja bi se moral na njej ponovno naučiti :oops: ). Kar se pa tiče testnih voženj, pa sem malo skeptičen, ker je ob lepem vremenu baje blazna gužva... :x Bomo pač upali na dež :twisted: LP Windsurf
AREA Objavljeno April 16, 2003 Opozori Objavljeno April 16, 2003 Najprej testna fura z 1150GS pol pa trening varne voznje pred dvorano tabor...upam da bo lepo vreme 8)
Hanzi Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Hvala vsem totim štajercem in štajerkam ki ste me včeraj obiskali. 8) Ste mi polepšali turoben dan :roll:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se