Gregs Objavljeno Maj 31, 2003 Opozori Objavljeno Maj 31, 2003 Jao Gregs - tvoj "FBI" pa res dobro deluje - pa ti že prej ko mi veš, kak smo se meli. Bistvo dobrega informacijskega sistem je tocna informacija... ups, jebemo, a je tole zvenelo strokovno?! :P
Gregs Objavljeno Maj 31, 2003 Opozori Objavljeno Maj 31, 2003 Zdaj ko sem shraklal skoraj za en mali pir žnodra (ima još odkud dođe :blink: ), sem komaj ugotovil, kako mi je to manjkalo. Jaz tudi vsak dan za dve vedri naznodram... prekleti prehlad.. me je spet en virus ujel... letos placujem davke za dobro zdravje za 10 let nazaj... :(
dave the wave Objavljeno Junij 2, 2003 Opozori Objavljeno Junij 2, 2003 Ke pa bomo jutri delali???? Ce ni nic kaj posebnega na programu lahko gremo k meni vrt stihat :P lp DTW
Pervy Objavljeno Junij 2, 2003 Opozori Objavljeno Junij 2, 2003 Ke pa bomo jutri delali???? Ce ni nic kaj posebnega na programu lahko gremo k meni vrt stihat :P lp DTW he he nice try ;) :P sicer pa po mojih izkušnjah prijatelji pri delu več spijejo in pojejo kot če najameš profije! ti lepo plačaj nekumu pa pridi na pivo v ML. bo cenejše ;) :P :D :blink:
Furioso Objavljeno Junij 2, 2003 Opozori Objavljeno Junij 2, 2003 Khmmm.. A vas lohka tut jst pridm pohledat? :rolleyes: :) :ph34r:
dave the wave Objavljeno Junij 2, 2003 Opozori Objavljeno Junij 2, 2003 Khmmm.. A vas lohka tut jst pridm pohledat? :rolleyes: :) :ph34r: Moras, obvezno, takoj,...... ne jutri <_< :) lp DTW B)
Ice Objavljeno Junij 2, 2003 Opozori Objavljeno Junij 2, 2003 Khmmm.. A vas lohka tut jst pridm pohledat? :rolleyes: :) :ph34r: ne.....sam povohat. :P :D
dave the wave Objavljeno Junij 2, 2003 Opozori Objavljeno Junij 2, 2003 Ke pa bomo jutri delali???? Ce ni nic kaj posebnega na programu lahko gremo k meni vrt stihat :P lp DTW he he nice try ;) :P sicer pa po mojih izkušnjah prijatelji pri delu več spijejo in pojejo kot če najameš profije! ti lepo plačaj nekumu pa pridi na pivo v ML. bo cenejše ;) :P :D :blink: :huh: ......... eh pa no, saj nimam vecjega vrta kot dva tejgla gerber. Rumene in pegaste. lp DTW :rolleyes:
Lindau Objavljeno Junij 2, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 2, 2003 Khmmm.. A vas lohka tut jst pridm pohledat? :rolleyes: :) :ph34r: UUUU .....mater! Fury najavi obisk, mene pa ne bo, da bi mu stisnil roko. No, mocno upam da se vidimo cez teden dni! "Pogresamtotikrozekpress"
Gregs Objavljeno Junij 2, 2003 Opozori Objavljeno Junij 2, 2003 UUUU .....mater! Fury najavi obisk, mene pa ne bo, da bi mu stisnil roko. No, mocno upam da se vidimo cez teden dni! "Pogresamtotikrozekpress" Nea smirkaj.... tebe se lep cas ne bo... se kaksnih 14 dni, ce se ne motim... kaksen teden! Ceprav ti privoscim cimprej priti nazaj, jasno... B)
niet Objavljeno Junij 3, 2003 Opozori Objavljeno Junij 3, 2003 upraviceno odsoten. razlog - Queens of the stone age bodo igrali v Krizankah. lepo se imejte
Furioso Objavljeno Junij 3, 2003 Opozori Objavljeno Junij 3, 2003 Khmmm.. A vas lohka tut jst pridm pohledat? :rolleyes: :) :ph34r: ne.....sam povohat. :P :D Mam nahod... :( :( :ph34r:
Ice Objavljeno Junij 3, 2003 Opozori Objavljeno Junij 3, 2003 Khmmm.. A vas lohka tut jst pridm pohledat? :rolleyes: :) :ph34r: ne.....sam povohat. :P :D Mam nahod... :( :( :ph34r: lucky you. :D BTW........ ceeeeeeee pod kaksnim pogojem mogoce znese,da bi lahko bil malce prej gotov z opravki bi se tudi jaz uspel narisati pod lipo mlado. :)
dave the wave Objavljeno Junij 3, 2003 Opozori Objavljeno Junij 3, 2003 Khmmm.. A vas lohka tut jst pridm pohledat? :rolleyes: :) :ph34r: ne.....sam povohat. :P :D Mam nahod... :( :( :ph34r: lucky you. :D BTW........ ceeeeeeee pod kaksnim pogojem mogoce znese,da bi lahko bil malce prej gotov z opravki bi se tudi jaz uspel narisati pod lipo mlado. :) A lepo rises <_< ? Ce se bos tako narisal: , pol fukni barvice bek, pa se raje pripelji ;) Furci, bomo ti robcke zrihtali :rolleyes: lp DTW :)
Pervy Objavljeno Junij 3, 2003 Opozori Objavljeno Junij 3, 2003 upraviceno odsoten. razlog - Queens of the stone age bodo igrali v Krizankah. lepo se imejte AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A NISO JUTRI?????????? :angry: :blink: :angry: :blink: :angry: :angry: :angry: :angry: no jaz pa pridem v ML ker sem očitno zajeb.. datum :(
uti Objavljeno Junij 3, 2003 Opozori Objavljeno Junij 3, 2003 upraviceno odsoten. razlog - Queens of the stone age bodo igrali v Krizankah. lepo se imejte AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A NISO JUTRI?????????? :angry: :blink: :angry: :blink: :angry: :angry: :angry: :angry: no jaz pa pridem v ML ker sem očitno zajeb.. datum :( Pa tak se ti je danes mudilo iz LJ ;)
elbarto Objavljeno Junij 3, 2003 Opozori Objavljeno Junij 3, 2003 Midva prideva, samo malo nah, grema malo hama hama k kinezom...
niet Objavljeno Junij 4, 2003 Opozori Objavljeno Junij 4, 2003 Queens of the stone age a ti lahko povem kako je bilo ? :rolleyes: :rolleyes: B)
Pervy Objavljeno Junij 4, 2003 Opozori Objavljeno Junij 4, 2003 Queens of the stone age a ti lahko povem kako je bilo ? :rolleyes: :rolleyes: B) vem - BREZVEZE
Windsurf Objavljeno Junij 4, 2003 Opozori Objavljeno Junij 4, 2003 Bil v službi do 01:30.... :( :( :( Jaz pa za tebe robčke nosil... razumem, da nekdo hlini bolezen, da bi se izognil službi, ne pa da se izogne družbi... <_< :P LP Windsurf
Furioso Objavljeno Junij 4, 2003 Opozori Objavljeno Junij 4, 2003 Bil v službi do 01:30.... :( :( :( Jaz pa za tebe robčke nosil... razumem, da nekdo hlini bolezen, da bi se izognil službi, ne pa da se izogne družbi... <_< :P LP Windsurf Šmrc; pa ne no sipat popra na odprte rane... :( ;) :ph34r:
Windsurf Objavljeno Junij 4, 2003 Opozori Objavljeno Junij 4, 2003 Šmrc; pa ne no sipat popra na odprte rane... :( ;) :ph34r: Obljubim, da ne bo poper... vedno uporabim sol, je bolj pekoče! :ph34r: (kje so zaj tisti hudičevi smajliji, ko bi človek enega z užitkom zraven pripopal...) LP Windsurf
dave the wave Objavljeno Junij 5, 2003 Opozori Objavljeno Junij 5, 2003 Obljubim, da ne bo poper... vedno uporabim sol, je bolj pekoče! :ph34r: al pa Vegeto........ :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se