Windsurf Objavljeno Junij 6, 2003 Opozori Objavljeno Junij 6, 2003 Obljubim, da ne bo poper... vedno uporabim sol, je bolj pekoče! :ph34r: al pa Vegeto........ :P To pa je že bolj El Barto-va domena... :D
elbarto Objavljeno Junij 6, 2003 Opozori Objavljeno Junij 6, 2003 Ti, ko bi mi rad pomagal, daj mi roko, bom fajn navegetal, dal v pac, pa čez dober teden ko sem nazaj, specemo na laganoj vatri. MMmmmmmmm.....sigurno bi bilo dobro, dokler nebi povedal, kaj jemo... ;) ;) Hvala vseeno, bo KV osebje MB servisa to naredilo.. Mene ni do naslednje nedelje, šimfajte, klevetajte, obirajte & stuff kolkor hočete, ko pridem, odpišem. LP, El Barto
Alka Objavljeno Junij 6, 2003 Opozori Objavljeno Junij 6, 2003 Lap po elbartu.... :P Če dobim ob torkih kak prevoz, vas pridem pogledat. Če pa ne, pač uživajte nekaj časa brez mene. Na mojem koncu ste pa vedno dobrodošli in bom vsakega vesela!
uti Objavljeno Junij 8, 2003 Opozori Objavljeno Junij 8, 2003 Lap po elbartu.... :P Če dobim ob torkih kak prevoz, vas pridem pogledat. Če pa ne, pač uživajte nekaj časa brez mene. Na mojem koncu ste pa vedno dobrodošli in bom vsakega vesela! ti samo imej jagode na zalogi :P
Windsurf Objavljeno Junij 8, 2003 Opozori Objavljeno Junij 8, 2003 Medtem ko mi tu gagamo v tej vročini, nekateri veselo pljuc-pljuc uživajo na morju. Naj jim bo morje mirno, veter prizanesljiv in ribe milostne! LP Windsurf p.s.: klikni: Barto&Duška
johan Objavljeno Junij 8, 2003 Opozori Objavljeno Junij 8, 2003 Enim je res lepo medtem ko se mi ...............No pa vseeno UŽIVAJTE .
Rocky Objavljeno Junij 10, 2003 Opozori Objavljeno Junij 10, 2003 Medtem ko mi tu gagamo v tej vročini, nekateri veselo pljuc-pljuc uživajo na morju. Naj jim bo morje mirno, veter prizanesljiv in ribe milostne! LP Windsurf p.s.: klikni: Barto&Duška Čuj, če sta že na jadranju, mora bit tudi pravi veter, da lahko tudi na barki polagaš. Res jima pa ne želim kakšne burje ali pa juga spljoh ne, če ga pičiš kontra. Ker, če stvar traja predolgo, človek postaja nekako bledo zelenkast in z želodčkom natanejo prave težave :blink: :wacko: Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY!
Pervy Objavljeno Junij 10, 2003 Opozori Objavljeno Junij 10, 2003 kaj je za danes? velja ob 20.00 al boste kje drugje vedrili?
Ice Objavljeno Junij 10, 2003 Opozori Objavljeno Junij 10, 2003 pridem.......... upam.........ce bo cas. ma mora biti. B)
uti Objavljeno Junij 10, 2003 Opozori Objavljeno Junij 10, 2003 kaj je za danes? velja ob 20.00 al boste kje drugje vedrili? Bomo kar pri Lipi :)
Pervy Objavljeno Junij 10, 2003 Opozori Objavljeno Junij 10, 2003 pridem.......... upam.........ce bo cas. ma mora biti. B) če boš prej se lahko javiš, jaz sem v MB.
bauca Objavljeno Junij 10, 2003 Opozori Objavljeno Junij 10, 2003 pridem.......... upam.........ce bo cas. ma mora biti. B) Ti le pridi da te za uhe !! :P :D :lol: sebomamalopomenlapress
dave the wave Objavljeno Junij 10, 2003 Opozori Objavljeno Junij 10, 2003 pridem.......... upam.........ce bo cas. ma mora biti. B) Ti le pridi da te za uhe !! :P :D :lol: sebomamalopomenlapress Ce bos ti Ice-a za uhe, pol bom jaz marelo oblezeno s stoli in robniki plocnika pozrl :P :P :P :P
bauca Objavljeno Junij 10, 2003 Opozori Objavljeno Junij 10, 2003 pridem.......... upam.........ce bo cas. ma mora biti. B) Ti le pridi da te za uhe !! :P :D :lol: sebomamalopomenlapress Ce bos ti Ice-a za uhe, pol bom jaz marelo oblezeno s stoli in robniki plocnika pozrl :P :P :P :P Ti pa res maš želodec .... B) :lol:
Ice Objavljeno Junij 10, 2003 Opozori Objavljeno Junij 10, 2003 bauca................. sem ze tuuuuuuuuuu :P :D :ph34r: :D :ph34r: :D :ph34r: se malo in se vidimo. B)
Ice Objavljeno Junij 11, 2003 Opozori Objavljeno Junij 11, 2003 sem razocaran........ :( bauca nic vlekla za uhe in DTW je sel lacen domov. :P :D
Furioso Objavljeno Junij 11, 2003 Opozori Objavljeno Junij 11, 2003 sem razocaran........ :( bauca nic vlekla za uhe in DTW je sel lacen domov. :P :D Thja, če pa nas nisi prišu pogledat... :(
Windsurf Objavljeno Junij 11, 2003 Opozori Objavljeno Junij 11, 2003 (popravljeno) Če ni bil tisto ICE, pa je gotovo poslal svojega brata dvojčka... saj se mi je zdelo, da je nekako boljše izgledal in bil nenavadno dobre volje (indagajeladymanjmedrebratolklakotsicer;-). Tako da ICE: drugi teden spet njega pošlji!!! :lol: :lol: :lol: LP Windsurf Popravljeno Junij 11, 2003. Popravil Windsurf
bauca Objavljeno Junij 11, 2003 Opozori Objavljeno Junij 11, 2003 (popravljeno) sem razocaran........ :( bauca nic vlekla za uhe in DTW je sel lacen domov. :P :D Sem se zadržala .... :lol: B) Popravljeno Junij 11, 2003. Popravil bauca
Ice Objavljeno Junij 12, 2003 Opozori Objavljeno Junij 12, 2003 sem razocaran........ :( bauca nic vlekla za uhe in DTW je sel lacen domov. :P :D Sem se zadržala .... :lol: B) aha........ sem videl ike-a,kako je s tezavo zadrzeval :D na obrazu. ;) :lol:
Windsurf Objavljeno Junij 12, 2003 Opozori Objavljeno Junij 12, 2003 Vsem interesiranim... Naš Dave the Wave je bil včeraj operiran na kolenu in trenutno okreva v Lubljani na stari travmi, oddelek E, soba 109. Gotovo bo vsak obisk pregnal že takoj na vratih, z nikomer se ne bo hotel pogovarjati, pravtako pa zavrača vsako obliko sadja in pijače! Šala... Gotovo bo vesel vsakega obiska! LP Windsurf
Windsurf Objavljeno Junij 12, 2003 Opozori Objavljeno Junij 12, 2003 Več o tem v topicu Dave TW. LP Windsurf
elbarto Objavljeno Junij 15, 2003 Opozori Objavljeno Junij 15, 2003 In kot vsaka star, ima tudi dopust svoj konec. Bilanca: kakih 600-700 slik (no joke), sledi selekcija in objava na HP, rekordne temperature morja - 27stopinj!!! in lufta, fasal vnetje ušesa (desnega, slišim samo mono, pa cvili mi vseskozi, pa boli ko prasica), rekord v vožnji na relaciji MB- Sukošan (od 0330 do 1300 :blink: :blink: :blink: ) Videli smo tudi gastarbajterja, ki vas vse lepo pozdravlja. Skratka, ni nam bilo lahko... LP, EL Barto
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se