Kiki Objavljeno Junij 16, 2003 Opozori Objavljeno Junij 16, 2003 In kot vsaka star, ima tudi dopust svoj konec. Bilanca: kakih 600-700 slik (no joke), sledi selekcija in objava na HP, rekordne temperature morja - 27stopinj!!! in lufta, fasal vnetje ušesa (desnega, slišim samo mono, pa cvili mi vseskozi, pa boli ko prasica), rekord v vožnji na relaciji MB- Sukošan (od 0330 do 1300 :blink: :blink: :blink: ) Videli smo tudi gastarbajterja, ki vas vse lepo pozdravlja. Skratka, ni nam bilo lahko... LP, EL Barto Pa dobr no... ta kerič sta bla že letos na morju.... :P Am... a bo kaka kartica prišla na najin naslov... :D :P ;) Pozdravi mi svojo ta boljš polovico.... :)
Windsurf Objavljeno Junij 16, 2003 Opozori Objavljeno Junij 16, 2003 Enim se pač godi, kaj češ... Vseeno: good to have you back B) LP Windsurf
elbarto Objavljeno Junij 16, 2003 Opozori Objavljeno Junij 16, 2003 Kaj je, kaj bi radi??? Navegetano-vpacpoloženo roko ali kaj??? Bila sva drugič, vsaj 2x še imava namen iti. Je pa res, da ko greva, greva za samo en teden, ne pa tak kot eni, ko vas ni 3-4 tedne skupaj. Godi se tudi drugim, ne samo nama... BTW, slik je 1042....sledi selekcija, pol pa link nba webu. Kiki, tam ko smo bili, ni pošte...je pa vode, kolikor ti oka seže... Sva pa res pozabila na vaju, ko smo mail poslali kot nadomestek razglednice (hranimo naravo) Lp, El b.
elbarto Objavljeno Junij 16, 2003 Opozori Objavljeno Junij 16, 2003 Ah, že drugič sem pozabil... Srečali smo tudi gastarbajterja, ki je imel kolone turistov (predvsem čeških) do nule pod oblastjo B) B)
elbarto Objavljeno Junij 16, 2003 Opozori Objavljeno Junij 16, 2003 slike..tule...dosti časa si vzamite in kazae in eosle izklopite... http://213.161.23.43:2121/14/page_01.htm Lp, El b.
uti Objavljeno Junij 16, 2003 Opozori Objavljeno Junij 16, 2003 (popravljeno) danes bila pri Dave TW-ju na obisku....dobro zgleda, v petek pa šiba direkcion med zlatoroge v Laško ;) Popravljeno Junij 16, 2003. Popravil uti
IKE Objavljeno Junij 17, 2003 Opozori Objavljeno Junij 17, 2003 ZLATOROG ... zlato zdravilo ... :D :D :P ;) ... Dave vse naj naj ...
dave the wave Objavljeno Junij 18, 2003 Opozori Objavljeno Junij 18, 2003 (popravljeno) Hvala,ni frke, zmeraj vse naj naj ;) ;) Vsem kronicnim kroznikom pa lepe pozdrave :D Popravljeno Junij 18, 2003. Popravil dave the wave
uti Objavljeno Junij 19, 2003 Opozori Objavljeno Junij 19, 2003 A bi šel kdo jutri (torej v petek) z mano k Alki? :) štartam okrog šestih popoldan....z avtom :P
Alla Objavljeno Junij 19, 2003 Opozori Objavljeno Junij 19, 2003 A bi šel kdo jutri (torej v petek) z mano k Alki? :) štartam okrog šestih popoldan....z avtom :P A ne bi šla rajš v soboto, pa še jaz pridem? :rolleyes: K v petek res nimam časa...... Alla B)
otog Objavljeno Junij 20, 2003 Opozori Objavljeno Junij 20, 2003 A bi šel kdo jutri (torej v petek) z mano k Alki? :) štartam okrog šestih popoldan....z avtom :P A ne bi šla rajš v soboto, pa še jaz pridem? :rolleyes: K v petek res nimam časa...... Alla B) pa kar obe pridita v soboto, ko imamo panoramsko vožnjo in potem piknik. :D
otog Objavljeno Junij 20, 2003 Opozori Objavljeno Junij 20, 2003 Kaki piknik,kdaj, kje ...... :D Poglej vabilo za srečanje pod Koroška sekcija Motosveta. Piknik in srečanje je jutri v Radljah. :P
YZFgeorge Objavljeno Junij 20, 2003 Opozori Objavljeno Junij 20, 2003 Bi se morda prišel kaj naokrog pogledat.......samo.......Cres kliče. B)
uti Objavljeno Junij 20, 2003 Opozori Objavljeno Junij 20, 2003 A bi šel kdo jutri (torej v petek) z mano k Alki? :) štartam okrog šestih popoldan....z avtom :P A ne bi šla rajš v soboto, pa še jaz pridem? :rolleyes: K v petek res nimam časa...... Alla B) pa kar obe pridita v soboto, ko imamo panoramsko vožnjo in potem piknik. :D Jaz pa jutri delam cel daaaaaaaaaaaan :( pa tud danes ne bom mela glih cajta :(
otog Objavljeno Junij 20, 2003 Opozori Objavljeno Junij 20, 2003 motoklub Fenix Radlje organizira v soboto panoramsko vožnjo v čast ustanovitve in potlej žur z jed.. in pij... Zbirališče pred bistrojem Zanzibar v Radljah med 11. in 12. uro v soboto 21.06. Polj pa sem pridite vi iz Mariborske nižine in se spoznajte z nami, kolikor se še ne poznamo. :D prosimo za vaše cenjene prijave na PM, ki jih zbira ALKA . :lol:
SiR Objavljeno Junij 20, 2003 Opozori Objavljeno Junij 20, 2003 Torej, tisti, ki ste hodili na II. gimnazijo v MAriboru - na plano :) Vem, da smo med njimi jaz, Niet, Teya, Urbi, badfreek, bambi, pa še kdo se najde mogoče :)
Teya Objavljeno Junij 21, 2003 Opozori Objavljeno Junij 21, 2003 To bo zanimivo!!! Sym, še vedno ne morem verjet, da si tisto bil ti... ;) . Kaj delajo leta... :P .
SiR Objavljeno Junij 21, 2003 Opozori Objavljeno Junij 21, 2003 A tretja pa ni zadost dobra? :lol: B) Saj vsi vedo, da ne :)
Teya Objavljeno Junij 22, 2003 Opozori Objavljeno Junij 22, 2003 Zgleda da smo mi trije edini entiligentni štajerci na motosvetu.... B) ... Ne, ne, ne!!! Zdaj sem se spomnla! PERVY je tudi en entiligentnež... Je bil moj sosošolec... Se se mu vidi... :P LP, Teya
urbi Objavljeno Junij 22, 2003 Opozori Objavljeno Junij 22, 2003 Evo, Urbi se javlja! :D (zlata) generacija 1991 - 1995 II.gimnazije, uspeh na maturi: odličen B) (mat:5, biol:5, kem:5, ang:4, slo:4) Urbi-the-smart-ass
urbi Objavljeno Junij 22, 2003 Opozori Objavljeno Junij 22, 2003 A tretja pa ni zadost dobra? :lol: B) Saj vsi vedo, da ne :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se