KeC Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 Danes sem se zbudil, prepričan, da je sveti večer..... Pa kaj si ja nor.... Mogoče pa sem res :D
šokac Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 (popravljeno) Pozdravljeni,prihajam iz Šentiljske, kjer sem v prijetni družbi preživel lep večer. :worship: Kaj toti govori. Kako v prijetni družbi, če mene in Lumpe ni bilo? :whistle: :whistle: Diž se vojsko.... :lol1: jutro vam želim in lep dan... :yea1: Mutiki pa še en :winkiss: Razumem g. poveljnik. Sem se že vstal. Jutro tudi vsem vam. :rolleyes: Danes sem se zbudil, sveto prepričan, da je večer..... Pa kaj si ja nor.... Sveto prepričan, da je še vedno sveti večer. :D Popravljeno December 27, 2007. Popravil šokac
NGregor Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 Jutro :naughty: and it is a good one :naughty: ammmm torej ... v soboto se bomo veselili konec leta in se spomnili vseh padcev ki smo jih imeli? slike zravn prineste, za vsako sliko pijemo :whistle: živeli Kitajci ... keri peder si je zmislo da morn dans delat, da bi mu vse kure pocrkale :headbang:
vapotek Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 keri peder si je zmislo da morn dans delat Nea se kurči, pa raje delaj malo! Pa ne pozabi v soboto obiskat bankomata.... ;)
NGregor Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 Nea se kurči, pa raje delaj malo! Pa ne pozabi v soboto obiskat bankomata.... ;) jebeš soboto...dans grem rajši...če čakam na zadnji trenutek te ziher nebo noben bankomat delal :whistle: ti še vedno nične plačaš ko si Legenda pa to? Vi legende ziher ne delate danes :lol1:
ataIBA Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 Pa ne pozabi v soboto obiskat bankomata.... ;) Jaz sem bil prej pri njem in se je na ekranu pokazalo :grrr , jaz pa :cry: . Klinc, če so vsi gor pooblaščeni za dvig :hmm: , bom moral z mojo :wub: , vdarit resno debato :nono: .
Mutika Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 Jutro :naughty: and it is a good one :naughty: ammmm torej ... v soboto se bomo veselili konec leta in se spomnili vseh padcev ki smo jih imeli? slike zravn prineste, za vsako sliko pijemo :whistle: živeli Kitajci ... keri peder si je zmislo da morn dans delat, da bi mu vse kure pocrkale :headbang: ... in pes jajca zneso! :whistle: Jutroooo, toteki! :blush: Ja, v soboto pa bo. Ne pozabite, vsak naj prinese kakšno simbolično darilce ... eni se bomo bolj potrudili, drugi manj, ampak, hec pa bo. Ja, za tombolo. :winkiss: Aja, pa še :winkiss: motoristeku.
RockerMB Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 Danes sem se zbudil, sveto prepričan, da je večer..... Pa kaj si ja nor.... Maš srečo, da sn te samo jaz videl danes zjutraj ko si se zvečer zbudil :evilgrin: . Da te mama vidi :headbang:
Pips Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 Seos Šokac,prepričan sem,da bi se imeli še boljše,če bi bil prisoten in zgledali bi mnogo lepše, če bi bila zraven še Lumpa :winkiss: V upanju, da bosta to verzel v soboto zapolnila vaju lepo pozdravljam. .)
Pips Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 Odštevamo :D Pa treniramo :D Pazi,da ne fašeš skripca v zapestju ali pa teniški komolec ,sobota je praktično tu. :) lp
KeC Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 Nope bom pa pridno delal na šankkomolcu :D P.S. Spomnil sem se, da sem v torek zgasnil ven in pozabil plačati dve pivi :cry: . Se posipam s pepelom in se globoko pardoniram. :cry: Če je kdo posebej plačal naj mi pove pa mu vrnem, če pa se ne ve, pa se bom v soboto odkupil vsem skupaj s kakšnim litrom ali dvema borovničk. :blush:
tati Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 dober večer banda MB......vidim, da ste še kar precej živahni, čeprav je za nami že nekja prazničnih dni........ :naughty: :naughty: :naughty: Nope bom pa pridno delal na šankkomolcu :D P.S. Spomnil sem se, da sem v torek zgasnil ven in pozabil plačati dve pivi :cry: . Se posipam s pepelom in se globoko pardoniram. :cry: Če je kdo posebej plačal naj mi pove pa mu vrnem, če pa se ne ve, pa se bom v soboto odkupil vsem skupaj s kakšnim litrom ali dvema borovničk. :blush: upam, da kakšen šljuk ostane še zame, pa vedi, da boš moj vodič, da najdeva pravo ulico in pravi naslov za žur........ :winkiss: :winkiss: :winkiss:
Vanga Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 Dober večer, vsem skupaj in vsakemu posebaj, ali če sem bolj natančen vsaki posebaj. :naughty: :evilgrin: :whistle: :winkiss:
RockerMB Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 upam, da kakšen šljuk ostane še zame, pa vedi, da boš moj vodič, da najdeva pravo ulico in pravi naslov za žur........ :winkiss: :winkiss: :winkiss: Se lahko jaz javim za rezervo :evilgrin: :evilgrin: ,mam tud ulice v malem prstu, sploh tam proti parku al pa pod Pohorjem kjer je tema :naughty: :naughty: :winkiss: :winkiss:
RockerMB Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 P.S. Spomnil sem se, da sem v torek zgasnil ven in pozabil plačati dve pivi :cry: . Se posipam s pepelom in se globoko pardoniram. :cry: Če je kdo posebej plačal naj mi pove pa mu vrnem, če pa se ne ve, pa se bom v soboto odkupil vsem skupaj s kakšnim litrom ali dvema borovničk. :blush: Glej, jaz pa študiram od kot taki minusi v blagajni, ja, ja taki ste ja :naughty: :whistle: :naughty: , samo meni se z borovničkami ne moreš odkupit, grema rajši v JD kotiček :worship: :worship: :worship: :worship: , pa še kaki flek nazaj dobiš.
Mutika Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 Glej, jaz pa študiram od kot taki minusi v blagajni, ja, ja taki ste ja :naughty: :whistle: :naughty: , samo meni se z borovničkami ne moreš odkupit, grema rajši v JD kotiček :worship: :worship: :worship: :worship: , pa še kaki flek nazaj dobiš. Hm, gruntam, da bi mirno lahko spremenili ime ... kaj menite na, recimo, "Zadovoljne spužve"? :whistle:
RockerMB Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 Hm, gruntam, da bi mirno lahko spremenili ime ... kaj menite na, recimo, "Zadovoljne spužve"? :whistle: ZADOVOLJENE :evilgrin: :evilgrin: , to pa že :naughty:
motoristek Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 (popravljeno) Kaj je zdaj totiji? Dajte se že enkrat dvignit iz postelj :yea1: Popravljeno December 28, 2007. Popravil motoristek
Vanga Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 Ja, morgen nula trijeki! :worship: Kaj pa jutri? :whistle:
KeC Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 Ja, morgen nula trijeki! :worship: Kaj pa jutri? :whistle: Kaj jutri? :whistle:
Vanga Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 Kaj jutri? :whistle: Ja, zadnja sobota v letu.Al kaj si ti mislil? :whistle: Aja, pa dan ko z Vapotom ne rabima imet denarnic pri sebi. :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se