ZD€N€ Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 pridem v MB danes, je kdo za kofi ??? :worship:
Vanga Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 pridem v MB danes, je kdo za kofi ??? :worship: Časovno mi danes ne gre zkozi, tak da bomo jutri :beer2:
KeC Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 Ja, zadnja sobota v letu.Al kaj si ti mislil? :whistle: Aja, pa dan ko z Vapotom ne rabima imet denarnic pri sebi. :naughty: Vajina odločitev, sam po moje vaju bo šefe nahlodal :D
CVIČKAR1 Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 (popravljeno) Guten morgen 02... :whistle: Popravljeno December 28, 2007. Popravil CVIČKAR1
mačka27 Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 (popravljeno) Elow vsem sončkom v 03 iz orng merce (04) :whistle: :yea1: Popravljeno December 28, 2007. Popravil mačka27
CVIČKAR1 Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 Mačka...To ti je 02 :whistle:
tati Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 Se lahko jaz javim za rezervo :evilgrin: :evilgrin: ,mam tud ulice v malem prstu, sploh tam proti parku al pa pod Pohorjem kjer je tema :naughty: :naughty: :winkiss: :winkiss: no, no da me ne boš kam drugam zapeljal, ker pri vas se nikoli ne ve........ :naughty: :naughty: :naughty: pozdravček vsem v MB z okolico..... :rolleyes: :rolleyes:
Vanga Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 Vajina odločitev, sam po moje vaju bo šefe nahlodal :D :lol1:
mačka27 Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 (popravljeno) JBG zatipkala.... toj to, če delaš 5 stvari naenkrat :slap: ke butasto! Popravljeno December 28, 2007. Popravil mačka27
RockerMB Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 Vajina odločitev, sam po moje vaju bo šefe nahlodal :D Stari,pravilna domneva :worship: :worship: :worship: , že mam pripravljene šlegere :evilgrin: :naughty: :evilgrin: :naughty:
RockerMB Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 no, no da me ne boš kam drugam zapeljal, ker pri vas se nikoli ne ve........ :naughty: :naughty: :naughty: .. :rolleyes: :rolleyes: Srce, z lahkoto in veseljem te zapeljem :naughty: :winkiss: :winkiss: :naughty: kamor želiš, tud v skušnjavo :whistle:
Vanga Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 Stari,pravilna domneva :worship: :worship: :worship: , že mam pripravljene šlegere :evilgrin: :naughty: :evilgrin: :naughty: Za nama stoji KeC z polno denarnico, zato je midva ne rabima. :naughty:
tati Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 Srce, z lahkoto in veseljem te zapeljem :naughty: :winkiss: :winkiss: :naughty: kamor želiš, tud v skušnjavo :whistle: le s kom imam opravka........presneto :krneki: :krneki: :krneki: me je kar malce strah teh pohotnih mariborčanov, se mi zdi, da je to dokler se ne vidiva, potem pa rep med noge in gasa... :winkiss: :winkiss: :whistle:
motoristek Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 Elow vsem sončkom v 03 iz orng merce (04) :whistle: :yea1: Rajši povej, da samo na mene misliš... :lol1: Dan toteki :yea1: tudi jaz prihajam v toti brez denarnice... :whistle:
Vanga Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 Rajši povej, da samo na mene misliš... :lol1: Dan toteki :yea1: tudi jaz prihajam v toti brez denarnice... :whistle: Gosti ste vljudno vabljeni, da obiščete bankomate preden pridete na Šentiljsko c. nevemkolkože. :P .)
RockerMB Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 Za nama stoji KeC z polno denarnico, zato je midva ne rabima. :naughty: Mislim da je KEC bolj na moji strani, tak celo večnost pijeta na njegov račun :naughty: , gremo v JD room pa bomo vidli kdo bo živ prišel ven :worship: :worship: :worship:
RockerMB Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 le s kom imam opravka........presneto :krneki: :krneki: :krneki: me je kar malce strah teh pohotnih mariborčanov, se mi zdi, da je to dokler se ne vidiva, potem pa rep med noge in gasa... :winkiss: :winkiss: :whistle: Tatika, nič bat, se ne vstrašim tak hitro :naughty: , sicer pa, kdor ne proba ne ve :winkiss: :winkiss: :winkiss:
Vanga Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 Mislim da je KEC bolj na moji strani, tak celo večnost pijeta na njegov račun :naughty: , gremo v JD room pa bomo vidli kdo bo živ prišel ven :worship: :worship: :worship: OK, mislim da so dvojice znane. :whistle: Mogoče bo edino problem, ker moj partner ni navajen na dobro, pa bo raje po travarici sekal. :evilgrin:
motoristek Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 Gosti ste vljudno vabljeni, da obiščete bankomate preden pridete na Šentiljsko c. nevemkolkože. :P .) Tastara mi je vse spraznila in vzela, da ne bi šel v minus... :yea1:
motoristek Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 OK, mislim da so dvojice znane. :whistle: Mogoče bo edino problem, ker moj partner ni navajen na dobro,pa bo raje po travarici sekal. :evilgrin: travarica bo tudi :whistle: si grem denar sposodit.... :lol1:
Vanga Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 (popravljeno) Tastara mi je vse spraznila in vzela, da ne bi šel v minus... :yea1: Pametna ženska, ji takoj prlimam enega :004 Ampak, če si pravi ded, te obstaja tudi kaki črni fond :whistle: Popravljeno December 28, 2007. Popravil Vanga
motoristek Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 Pametna ženska, ji takoj prlimam enega :004 Ampak, če si pravi ded, te obstaja tudi kaki črni fond :whistle: Ne bo cajta, da kateri nastavim... :lol1:
tati Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 Tatika, nič bat, se ne vstrašim tak hitro :naughty: , sicer pa, kdor ne proba ne ve :winkiss: :winkiss: :winkiss: no, no bomo jutri videli kdo bo bolj pogumen.... :winkiss: :winkiss:
RockerMB Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 OK, mislim da so dvojice znane. :whistle: Mogoče bo edino problem, ker moj partner ni navajen na dobro,pa bo raje po travarici sekal. :evilgrin: Kolko sem tvojega partnerja danes videl, mislim da si 1:2 ker se je odločil da ne pije VEČ, sploh NIČ VEČ. :worship: .So ga že klicali z urgence, da rabijo kakega darovalca organov, ker dolgo tak nebo več živel :naughty: :naughty:
RockerMB Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 no, no bomo jutri videli kdo bo bolj pogumen.... :winkiss: :winkiss: Te držim... :love1: , nooooo, za besedo sem mislil :inlove:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se