Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Ne res mislim Vapo no ... pizda , da se nebo komu kaj zgodilo ...

Se podpišem pod tole.

Pamet v roke.

:evilgrin:

Objavljeno
No, naj vas še enkrat spomnim in povabim na našo predstavo danes in jutri klik

Ludeki, jaz bi šla jutri! Ful bi šla, a se zmenimo?

Vangec, gospa Varaderova, Vuk, ... vsi ostali ... a jutri čoporativno napademo prizorišče zločina?

:worship:

Objavljeno

Kolko te rabim postov, da nebom več vajenec? Na živce mi gre to :whistle:

Al si naj grem po kakega Kitajca da bo bolše ? :naughty:

Objavljeno
No, naj vas še enkrat spomnim in povabim na našo predstavo danes in jutri klik

Mačica, jaz bi prišla jutri, pa še Lobota bom zraven prvlekla, pa še Vangec je zadnjič nekaj rekel, da bi onadva tudi šla ... kako pa je kaj z vstopnicami, a je treba vnaprej rezervirat? Ali jih lahko kupimo uro pred predstavo?

:D

Objavljeno
Mačica, jaz bi prišla jutri, pa še Lobota bom zraven prvlekla, pa še Vangec je zadnjič nekaj rekel, da bi onadva tudi šla ... kako pa je kaj z vstopnicami, a je treba vnaprej rezervirat? Ali jih lahko kupimo uro pred predstavo?

:D

če se lahko smejim tam, te bi jaz mogoče tut prišel ... samo še spremeljevalko si morem zrihtat eno

Objavljeno
Kot predsednik uprave MB sekcije, si to lahko privoščim. B)

Ti mi pa hitro skoči po en sendvič pa pir. Gremo gremo....hop hop hop.... :P

Kak se pa to dela??? :?

1. Kaj mi imamo kako upravo?

2. Predsednik da si? Samooklicani morti, ja. Kot Idi Amin, bemtiš! :evilgrin:

Vidi photo ... jauuč, kje je te dobu tote šuhe ?!? :unsure:

post-16688-1200040223_thumb.jpg

Objavljeno
če se lahko smejim tam, te bi jaz mogoče tut prišel ... samo še spremeljevalko si morem zrihtat eno

Daj nehaj ... najbolje se smejiš z nami. Kaka spremljevalka. Lahko se pelješ z nama z Lobotom.

Vozim jaz. Torej ... lahko se ga nakresata, potem pa vaju dol skipam v Selnici, pa bo. Neom vsakega nekam posebej vozla. :rolleyes:

Objavljeno
Daj nehaj ... najbolje se smejiš z nami. Kaka spremljevalka. Lahko se pelješ z nama z Lobotom.

Vozim jaz. Torej ... lahko se ga nakresata, potem pa vaju dol skipam v Selnici, pa bo. Neom vsakega nekam posebej vozla. :rolleyes:

Ti bi me že zdaj zadi vozla :worship: ja može, pil pa nebom :unsure: ker pol mi je vse smešno :headbang:

kak se bomo torej zmenli?

Objavljeno
Ne res mislim Vapo no ... pizda , da se nebo komu kaj zgodilo ...

Mene si prepričal. Ne grem...........................................ker nimam cajta. :D

Objavljeno
Mene si prepričal. Ne grem...........................................ker nimam cajta. :D

:lol1: vidiš, to pa je moč prepričanja...sam si se na mojo pobudo prepričal, da imaš neke druge opravke :slap:

Pir pijem, če te že zanima :P

Objavljeno
1. Kaj mi imamo kako upravo?

Seveda, kaj pa misliš, da gre to kuj tak po domače? Ampak če želiš postat njen član, moraš bit "legenda"... :P

Objavljeno
Pir pijem, če te že zanima :P

Jaz tudi ej!!! :eek: Ne moreš verjet, ko brata... :P

Objavljeno
Jaz tudi ej!!! :eek: Ne moreš verjet, ko brata... :P

vidiš, zaj ko je mrzlo se mormo ob nečem sporazumevat ... pa magari to bil pir :worship:

Objavljeno

Jaz sem jutri povabljen na praznovanje r. dne, zato greva danes. Komedija zna bit super, zaradi pravih "naturščikof"! Gremo danes čoporativno???

Objavljeno
Seveda, kaj pa misliš, da gre to kuj tak po domače? Ampak če želiš postat njen član, moraš bit "legenda"... :P

Nea hantlof išči !!! :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno
Jaz sem jutri povabljen na praznovanje r. dne, zato greva danes. Komedija zna bit super, zaradi pravih "naturščikof"! Gremo danes čoporativno???

Jaz ne morem danes, žal.

No, zmenite se. Upam, da bomo oba dneva dostojno zastopali našo sekcijo!

:winkiss:

Ti bi me že zdaj zadi vozla :worship: ja može, pil pa nebom :unsure: ker pol mi je vse smešno :headbang:

kak se bomo torej zmenli?

Ja, pokliči me, ne?

Objavljeno
Ja, pokliči me, ne?

Sorry, mam samo od tvoje hčere telefonsko :whistle: lahko njej sporočim, da ti javi, da tak vem ki si doma, pa da bom pred vhodom, ko boš objavla uro odhoda?

ne saj nimam telefonse od tvoje hčere ... samo hecal sem se .. ne me zaj kurcat prosim :worship:

Objavljeno
Sorry, mam samo od tvoje hčere telefonsko :whistle: lahko njej sporočim, da ti javi, da tak vem ki si doma, pa da bom pred vhodom, ko boš objavla uro odhoda?

ne saj nimam telefonse od tvoje hčere ... samo hecal sem se .. ne me zaj kurcat prosim :worship:

Čuj, kaj si še živ? :?

Objavljeno
Nea hantlof išči !!! :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Oprosti, ne bom več. :( Sam ne nardit z mano isto ko z NGregorjem......prosim ne!!!!

Objavljeno

Pihhh, ... nič ne bom rekla, a tisto, kar si mislim, je grozno.

Objavljeno
Oprosti, ne bom več. :( Sam ne nardit z mano isto ko z NGregorjem......prosim ne!!!!

S teboj pa mam itak neporavnane račune, zato se kar prdevaj v to Kiblo, da mi čaj kupiš!

Objavljeno
S teboj pa mam itak neporavnane račune, zato se kar prdevaj v to Kiblo, da mi čaj kupiš!

A lahko tudi jaz pridem???? Nimam dela :whistle: in kje je to? :beer2:

Objavljeno

Oj, seveda, cool!

Kibla? Pri nas v stavbi.

Objavljeno

Če si upaš. Kafič pod narodnim domom, danes ob 11h.

Objavljeno
Kot predsednik uprave MB sekcije, si to lahko privoščim. B)

Kaj si te ti dans pil :evilgrin:

da te je tak v glavo tresnlo :headbang:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!