Motorist76 Objavljeno December 19, 2011 Opozori Objavljeno December 19, 2011 Motorist76 se nič ne oglasi. Zgleda, da bomo ostali brez trdicionalnih k.rezin? Hm.... pa res bemtiš.... da razmislim.... Jutri delam cel dan... pa bom videl kaj se da naredit, v sredo.... pa spet delam... pa bom videl kaj se da naredit.... Pa saj ja niso te kremšnite edini razlog zakaj bi mogo prit a ne? Hm... Mogoče pa nikoli se ne ve Lep dan D.
Snečer Objavljeno December 20, 2011 Opozori Objavljeno December 20, 2011 Tudi za odsotne je poskrbljeno.
gody01 Objavljeno December 20, 2011 Opozori Objavljeno December 20, 2011 Hm.... pa res bemtiš.... da razmislim.... Jutri delam cel dan... pa bom videl kaj se da naredit, v sredo.... pa spet delam... pa bom videl kaj se da naredit.... Pa saj ja niso te kremšnite edini razlog zakaj bi mogo prit a ne? Hm... Mogoče pa nikoli se ne ve Lep dan D. Pridi kar brez kremšnit. Bomo spomine obujali pa bo enako sladko ataIBA 1
Marvin2 Objavljeno December 20, 2011 Opozori Objavljeno December 20, 2011 Zanima me, kaj ima Husqvarna opraviti z neznanjem posameznika v tem članku? http://www.motosvet.com/misel-pot-nekega-motorista.html
Snečer Objavljeno December 20, 2011 Opozori Objavljeno December 20, 2011 Takrat še ni vedel, da jo bo bmw nekoč kupil.
Marvin2 Objavljeno December 20, 2011 Opozori Objavljeno December 20, 2011 Takrat še ni vedel, da jo bo bmw nekoč kupil. hja, oni so kupili Husqvarno, jaz pa BMW, pa Husqvarno prodajam! Kupiš? :glare:
Motorist76 Objavljeno December 20, 2011 Opozori Objavljeno December 20, 2011 Pridi kar brez kremšnit. Bomo spomine obujali pa bo enako sladko Hja sedaj pa tako če ne bom popolnoma zakuhal bom jutri vas prišo malo pogledat pa kremšnite se že pripravljajo, popravek se že hladijo Jutri enkrat po 7? Lep pozdrav D. P.s. če bom zakuhal bom klical AtaIBO da pride po kremšnite
ataIBA Objavljeno December 21, 2011 Opozori Objavljeno December 21, 2011 (popravljeno) .............. P.s. če bom zakuhal bom klical AtaIBO da pride po kremšnite Sranje! V ponedeljek zjutraj je moja čebelica na službenem henklovem parkirišču stopila na led skrit pod sveže nametan sneg. Spodrsnilo se ji je tak, da ima kompliciran zlom desnega ramena. Parkirišče ni bilo posipano!!!!! Diagnoza: neprijeten zlom, kjer je operacija izredno komplicirana! Če se bodo zanjo odločili, jo bodo poklicali v bolnico. Kontrola konec meseca. Tak da je danes z mano bolj kilavo..... Res je sranje!!! Popravljeno December 21, 2011. Popravil ataIBA
hilton Objavljeno December 21, 2011 Opozori Objavljeno December 21, 2011 pridem. upam da se kdo drugi tudi da mi kako pivo placa
STAR Objavljeno December 21, 2011 Opozori Objavljeno December 21, 2011 kdaj danes? Zdaj! Takoj! In da mi ne prideš brez keksov!
Motorist76 Objavljeno December 21, 2011 Opozori Objavljeno December 21, 2011 Sranje! V ponedeljek zjutraj je moja čebelica na službenem henklovem parkirišču stopila na led skrit pod sveže nametan sneg. Spodrsnilo se ji je tak, da ima kompliciran zlom desnega ramena. Parkirišče ni bilo posipano!!!!! Diagnoza: neprijeten zlom, kjer je operacija izredno komplicirana! Če se bodo zanjo odločili, jo bodo poklicali v bolnico. Kontrola konec meseca. Tak da je danes z mano bolj kilavo..... Res je sranje!!! Pi**arija, pa tak vstop v novo leto. Naj se res čimprej pozdravi. Evo pa še brez kremšnit si ostal. Drugače pa lepo blo srečat klapo po doooooolgem času. Naš mali korenjak pa se kar dobro držal, še na poti domov ni imel miru Lep pozdrav D.
danci1973 Objavljeno December 21, 2011 Opozori Objavljeno December 21, 2011 (popravljeno) Audio kasete... Ni bogve kaka izbira, se pa še dobijo. D. Popravljeno December 21, 2011. Popravil danci1973
Mohorko Objavljeno December 23, 2011 Opozori Objavljeno December 23, 2011 Lepe praznike in vsem veliko zdravja in sreče v 2012 !
bmwslo Objavljeno December 23, 2011 Opozori Objavljeno December 23, 2011 (popravljeno) Popravljeno December 23, 2011. Popravil bmwslo BMWRIDER 1
umetnica51 Objavljeno December 23, 2011 Opozori Objavljeno December 23, 2011 Čuj! Predlagam Ali danes, pol se pa zmenimo tam še za jutri ......Bom tam ob 20 h. ataIBA kdaj bom spila tist liter, da bom na štajerskem končno zasluženo naredila izspit....? ataIBA 1
Vanga Objavljeno December 24, 2011 Opozori Objavljeno December 24, 2011 Vesele praznike in srečno 2012!
STAR Objavljeno December 27, 2011 Opozori Objavljeno December 27, 2011 Jutri, 28.12.2011 ob 20.uri, bo nekaj motosvetovcev v Pizzeriji ČRNI BARON v Malečniku. Pridi tudi ti, bo še bolj zanimivo in ... Tisti, ki vas prejšnji teden ni bilo, imate jutri zadnjo priložnost, da še letos ...! http://www.crnibaron.com/ http://maps.google.com/maps?q=158+Male%C4%8Dnik,+Maribor,+Slovenija&hl=sl&ie=UTF8&sll=46.556883,15.689836&sspn=0.022959,0.038581&vpsrc=0&hnear=Male%C4%8Dnik+158,+2229+Maribor,+Slovenija&t=m&z=16 .
ataIBA Objavljeno December 28, 2011 Opozori Objavljeno December 28, 2011 ataIBA kdaj bom spila tist liter, da bom na štajerskem končno zasluženo naredila izspit....? Samo pridi ! No, celega litra ne boš rabla sama spit, ker tu to radi pomagamo O:-) - umetnica51 in trebor 2
hilton Objavljeno December 28, 2011 Opozori Objavljeno December 28, 2011 Jutri, 28.12.2011 ob 20.uri, bo nekaj motosvetovcev v Pizzeriji ČRNI BARON v Malečniku. Pridi tudi ti, bo še bolj zanimivo in ... Tisti, ki vas prejšnji teden ni bilo, imate jutri zadnjo priložnost, da še letos ...! http://www.crnibaron.com/ http://maps.google.c...venija&t=m&z=16 . ce pride sokac pridem jaz :grim da mu pir placam :grim
STAR Objavljeno December 28, 2011 Opozori Objavljeno December 28, 2011 Jutri, 28.12.2011 ob 20.uri, bo nekaj motosvetovcev v Pizzeriji ČRNI BARON v Malečniku. Pridi tudi ti, bo še bolj zanimivo in ... Tisti, ki vas prejšnji teden ni bilo, imate jutri zadnjo priložnost, da še letos dobite od mene lupčka! Ena danes pride, upam da ne samo zaradi lupčka ;-) . ce pride sokac pridem jaz :grim da mu pir placam :grim A ti še ne boš nehal s temi piri? Zdaj je IN Jeger... hilton 1
umetnica51 Objavljeno December 28, 2011 Opozori Objavljeno December 28, 2011 Samo pridi ! No, celega litra ne boš rabla sama spit, ker tu to radi pomagamo O:-) - Včeraj še enega pivička (pr nas na gorenskem rečemo pir) nisem mogla spit do konca.... pa sem bila že malo omotična ...jaooooo... ataIBA ko se enkrat srečava, si bova liter delila tako...da boš ti spil skor cel liter, zame bo pa deci čist zadost za vstop na štajersko... p.s.:ne pozabi da za gorenke držijo mau drugačna pravila...:-))) ataIBA 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se