hotschko Objavljeno Januar 22, 2003 Opozori Objavljeno Januar 22, 2003 Ampak verjami, če bi pri nas bil prodajalec z urejenim statusom ga v tujini ne bi kupil, raje dam nekaj več da se ne ukvarjam z birokrati/cijo. No to je pa bil tudi razlog za ta post, časa je vedno manj vspodbudnih informacij pa tudi :? in glede na odziv je to tema ki zanima širši krog slovenske motoristične srenje. Adidasx, beri en post pred tvojim ...
adidasx Objavljeno Januar 22, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 22, 2003 Ampak verjami, če bi pri nas bil prodajalec z urejenim statusom ga v tujini ne bi kupil, raje dam nekaj več da se ne ukvarjam z birokrati/cijo. No to je pa bil tudi razlog za ta post, časa je vedno manj vspodbudnih informacij pa tudi :? in glede na odziv je to tema ki zanima širši krog slovenske motoristične srenje. beri en post pred tvojim ... Sem že zbrisal bil si prehiter :oops:
hotschko Objavljeno Januar 22, 2003 Opozori Objavljeno Januar 22, 2003 Adidasx, kateri motor te pa zanima ...
Ice Objavljeno Januar 22, 2003 Opozori Objavljeno Januar 22, 2003 motorradklinik torej......aha.ja,fanta sta sposobna (ce sta se stara dva),drugace je glavni za AUT BLM v bruck/mur cca. 100 km severno od graza.
Desmo Objavljeno Januar 22, 2003 Opozori Objavljeno Januar 22, 2003 hotschota za direktorja!! :wink: hotschko brez oklevanja prevzel funkcijo :D :lol: 8)
adidasx Objavljeno Januar 22, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 22, 2003 motorradklinik torej......aha.ja,fanta sta sposobna (ce sta se stara dva),drugace je glavni za AUT BLM v bruck/mur cca. 100 km severno od graza. Za BLM vem, sem bil pri njih lani, ko so imeli testne vožnje (dali brez pene STjko za vozit, 4s seveda), super trgovina, izredno prijazni, da o založenosti niti ne govorim, tako trgovinco bi mogo pri nas naret pa bi šlo (škoda da se ne združi nekaj znamk-distributerjev pa naredijo kaj v tem stilu) Mam pa en čist mali popravek Bruck ni 100km iz Graza ampak okoli 50 :roll: je pa prilično daleč vse skupaj tak za en mali izletek se nabere :D
Ice Objavljeno Januar 22, 2003 Opozori Objavljeno Januar 22, 2003 heh.....saj je 100 - 50 tja in 50 nazaj. :wink:
niet Objavljeno Januar 28, 2003 Opozori Objavljeno Januar 28, 2003 hotschko: koliko stane Monster 1000 ?
hotschko Objavljeno Januar 28, 2003 Opozori Objavljeno Januar 28, 2003 hotschko: koliko stane Monster 1000 ? ti pošljem PM s telefonsko številko
A_je_to Objavljeno Januar 29, 2003 Opozori Objavljeno Januar 29, 2003 hotschko: koliko stane Monster 1000 ? 1000ka baje tolk rula, da verjet ne morš ... ampak jaz znalica bom raje na 620 štartal....
niet Objavljeno Januar 29, 2003 Opozori Objavljeno Januar 29, 2003 ampak jaz znalica bom raje na 620 štartal.... za start je ok, ampak pozneje clovek rabi kaj mocnejsega. Jaz bi rade volje videl kaksnega 1300 ccm ducatija. monstra ali pa kaksnega ST.
A_je_to Objavljeno Januar 29, 2003 Opozori Objavljeno Januar 29, 2003 ampak jaz znalica bom raje na 620 štartal.... za start je ok, ampak pozneje clovek rabi kaj mocnejsega. Jaz bi rade volje videl kaksnega 1300 ccm ducatija. monstra ali pa kaksnega ST. Treba je nekje začeti... za ubit se je tud ta zadosti :)
Noise Objavljeno Januar 29, 2003 Opozori Objavljeno Januar 29, 2003 1000ka baje tolk rula, da verjet ne morš ... ampak jaz znalica bom raje na 620 štartal.... In, kdaj misliš kupit?... Če se ne motim, o motorju govoriš že od... leta 2001?
A_je_to Objavljeno Januar 29, 2003 Opozori Objavljeno Januar 29, 2003 1000ka baje tolk rula, da verjet ne morš ... ampak jaz znalica bom raje na 620 štartal.... In, kdaj misliš kupit?... Če se ne motim, o motorju govoriš že od... leta 2001? Res je ... že od takrat sanjarim o njem ... kupim pa ga aprila letos ... že dogovorjeno z "uvoznikom"...
A_je_to Objavljeno Januar 29, 2003 Opozori Objavljeno Januar 29, 2003 Hehe Noise od kdaj pa ti vodiš evidenco, kolk časa si kater member želi kak motor :twisted: :D :D :D :lol:
SiR Objavljeno Januar 30, 2003 Opozori Objavljeno Januar 30, 2003 Hehe Noise od kdaj pa ti vodiš evidenco, kolk časa si kater member želi kak motor :twisted: :D :D :D :lol: Verjetno vsaj od leta 2001? :)
A_je_to Objavljeno Januar 30, 2003 Opozori Objavljeno Januar 30, 2003 Hehe Noise od kdaj pa ti vodiš evidenco, kolk časa si kater member želi kak motor :twisted: :D :D :D :lol: Verjetno vsaj od leta 2001? :) Good one :D
hotschko Objavljeno Februar 4, 2003 Opozori Objavljeno Februar 4, 2003 Kogar zanima, je še nekaj lanskih in predlanskih modelov na zalogi po znižanih cenah ... za telefon mi pošljite PM. @DESMO: tudi zate je še lanski temno sivi S4 z rdečimi feltnami :) ...
Brrrm Objavljeno Februar 4, 2003 Opozori Objavljeno Februar 4, 2003 tudi zate je še lanski temno sivi S4 z rdečimi feltnami :) ... ... + provizijo Hočko% :P :wink:
Desmo Objavljeno Februar 4, 2003 Opozori Objavljeno Februar 4, 2003 @DESMO: tudi zate je še lanski temno sivi S4 z rdečimi feltnami :) ... Lansko leto ni bilo temno sivih... :cry: :? :wink: Letos pa so. :D 8)
Brrrm Objavljeno Februar 4, 2003 Opozori Objavljeno Februar 4, 2003 Pridi k meni, za 50000 tolarjev boš še ti temno siv. :P 8)
Desmo Objavljeno Februar 4, 2003 Opozori Objavljeno Februar 4, 2003 A ne ne ne. Šteje samo original spaghetti temno siva. :P :D 8)
hotschko Objavljeno Februar 4, 2003 Opozori Objavljeno Februar 4, 2003 @DESMO: tudi zate je še lanski temno sivi S4 z rdečimi feltnami :) ... Lansko leto ni bilo temno sivih... :cry: :? :wink: Letos pa so. :D 8) Sem mislu rečt tolk temno siv, da je že črn :wink: ...
samotrpin Objavljeno Februar 6, 2003 Opozori Objavljeno Februar 6, 2003 Mogoce se od mene ene par informacij zakaj DUCATI pri nas v Sloveniji NE BO VEC!. In za vse tiste ki se sprasujete kdo sem sem tisti Samo, ki je skrbel za prodajo. Poskusil bom dat odgovore na cim vec vasih vprasanj in trditev, ki ste jih napisali. V sloveniji se je letno prodalo cca 50 motorjev DUCATI +- 3 tu niso vsteti se motorji ki so se prodajali na hrvasko in drugod.Sam prodajni rezultat ni slab in pri prekinitvi sodelovanja z DUCATI MOTOR ni imel nekega posebnega vpliva. Cene, ki so bile pri nas so bile zeloo ugodne. Takih ne bo vec ker vam lahko povem da so bile marze slabe in od tega ni bilo zivljenja. Brez servisov in ostalih zadev bi bili pokopani ze veliko prej. DUCATI je v letu 1999_2000 zacel z sistemom STOROV. In jasno v sloveniji so ga tudi zahtevali. Lahko vam povem, da ce bi hoteli zgraditi salon po njihovih zeljah in zahtevah govorimo o znesku 2mio eur. Seveda je tu noter zaloga cunj...itd. Pa mi povejte koliko od vas bi dalo za Leder jakno z napisom DUCATI 1000 EUR? .... Greste v nemcijo in si za 200 EUR kupte jakno pa pol date DUCATI zrezat in gor nalept pa je... Sej vemo kako se to dela. Pac nismo Drzava z 80 mio al pa 45 mio ljudi kot je Nemcija in Italija. Sam to njim ne mores dopovedat in . ! Nabavni in placilni pogoji so postali naravnost absurdni! Cene nabavne so se spet!!! vzdignile.... To so dejstva in to je vodilo v prekinitev sodelovanja. Kdo je prekinil..da vam se na to odgovorim.. Obe strani. Kar se tice Simona.. res je zelo dober mehanik in tu ni oporekati. Dogovor, ki je bil namenjen z njim je pac zal propadel. Razlogov je vec vendar on ni popolnoma "nedolzen" in "nategnjen" kot se govori. Vsaka zgodba ima dve strani in resni tudi ni vedno na sredini. Simon nikoli ni bil avtoriziran mehanik za DUCATI. Delal je servise in uporabljaj naso delersko kodo kko je bila stvar se v razvijanju, se pravi nase medsebojno sodelovanje. V primeru, da bi slo to naprej in bi sodelovali tako kot je bilo zamisljeno bi imel on svojo SUBDELER kodo, ki bi jo dobil od DUCATIJA po usposabljanu....zal se to ni zgodilo. Kar se tice uvoza oziroma zastopinstva za Slovenijo. Vsak, ki si zeli motor ga lako kupi kjerkoli v EVROPI. Zato ni potrebno nobenega posredinka. Vsi dilerji smo imeli oziroma se imajo narejene exportne cene tako da to ni problem. Paziti morate le da dobite EUR 1, COC. Posamicno homologacijo lahko opravi vsak posameznik. Kar se tice garancije..... zal se boste morali obrniti na najblizjega uradnega zastopnika. Originalni rezervni deli.....da kar jih pac imamo se na zalogi so dobavljivi. Servis je pri nas se vedno mogoce narediti. V informacijo vam lahko dam samo to da je knam hodilo na servise zeloo veliko Italjanov in Avstrijcev...razlog NIZJE CENE!!!!!! Se moje misljenje: Zeloooo mi je zal da se ne bom mogel ukvarjati z stvarjo ki jo imam res rad: MOTORJI. Spoznal sem veliko ljudi, ki so sedaj prijatelji in upam da bo tako tudi ostalo. A se to kar se tice stvari da ste nekateri klicali veckrat in me niste dobili...se posebej po novem letu je bilo tako da sem ze delal drug posel v firmi in sem imel s tem veliko dela in sem bil zelo malo v pisarni. Je pa vsak, ki je klical naso stevilko od tajnice lahko dobil moj GSM in me poklical. Vsem skupaj zelim veliko srecnih kilometrov in obilo uzirkov v zivljenu.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se