maus Objavljeno Marec 19, 2015 Deli Objavljeno Marec 19, 2015 kdo ... a js ... .. sj si pridem samo številke provid zapisat Scarlett, ukica, bobi1001 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Marec 19, 2015 Deli Objavljeno Marec 19, 2015 Ce naujo stozci prevec skup, pridem sprobat bobi1001 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Marec 19, 2015 Deli Objavljeno Marec 19, 2015 Danes je gospoda dovolila malo pomisliti in domisliti. Datuma sta določena in sicer 18.04. za Koper in 25.04. za Postojno. Bom še kaj napisal, ko bom še kaj zvedel, saj me čaka veliko telefoniranja, dogovarjanja, ... Sem si že na koledar napisal. Pridem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motocaster Objavljeno Marec 19, 2015 Deli Objavljeno Marec 19, 2015 Jaz tudi mogoče Postojna, mogoče Koper,...ali pa oboje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Marec 20, 2015 Deli Objavljeno Marec 20, 2015 kdo ... a js ... .. sj si pridem samo številke provid zapisat Dej ,če me glih nov tam prpopi številke sem not,pa maš u dobrem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MarkoR Objavljeno Marec 22, 2015 Deli Objavljeno Marec 22, 2015 Je že kdo za Vransko kakšne termine kje zasledil? Od Triglava lani je blo super, pa od policajev tudi..samo Triglav nam je še južno plačal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 22, 2015 Deli Objavljeno Marec 22, 2015 Je že kdo za Vransko kakšne termine kje zasledil? Od Triglava lani je blo super, pa od policajev tudi..samo Triglav nam je še južno plačal. 11.4.2015 18.4.2015 27.4.2015 http://cvv.amzs.si/?podrocje=38 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Marec 23, 2015 Deli Objavljeno Marec 23, 2015 11.4.2015 18.4.2015 27.4.2015 http://cvv.amzs.si/?podrocje=38 Mislil je zastonj dogodke, kot predstavitev tecajev, dan odprtih vrat. Lani je bilo dvakrat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 23, 2015 Deli Objavljeno Marec 23, 2015 Ni napisal, da ga zanimajo brezplačni dogodki.. Vseeno, menda je prejšnji teden nekaj pisalo v Žurnalu, da bo nek dan odprtih vrat. Mi je sosed v petek omenil, da je bral. Jaz čakam na termin od Honde, če si pri njih kupil motor, te častijo, ko imajo zakupljeno. En dan imajo spomladi, drugega jeseni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Marec 23, 2015 Deli Objavljeno Marec 23, 2015 Dogodka od Triglava in policije sta bila brezplacna. Po tem sem sklepala. builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MarkoR Objavljeno Marec 24, 2015 Deli Objavljeno Marec 24, 2015 (popravljeno) Hvala obema. Da, v mislih sem imel dogodek od PU Celje in dogodek, ki ga sponzorira Triglav. Oba sta bila lani brezplačna in precej dobra. Nekaj vaj z inštruktorji, nekaj prikazov, predavanja... Sploh Triglav se je zelo potrudil, vsi udeleženci smo dobili moto rutice, brezplačno kosilo in še neke stvari..če bo letos ponovno, bom tam. Popravljeno Marec 24, 2015. Popravil MarkoR sayo in Scarlett 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Marec 24, 2015 Deli Objavljeno Marec 24, 2015 Na tem od Triglava sem bla tud jaz, res je blo fajn. Tolk fajn, da sm šla pol še na celodnevni tečaj. Tist je blo pa ne sam fajn, ampak noro dobr moravčan in Fantocci 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moravčan Objavljeno Marec 24, 2015 Deli Objavljeno Marec 24, 2015 Tolk fajn, da sm šla pol še na celodnevni tečaj. Tist je blo pa ne sam fajn, ampak noro dobr jaz sem letos opravil celodnevni tečaj prvotno sem bil malo v dvomih kajti motor ki ga vozim je precej velik na oko neroden ampak sem vse vaje opravil brez problema tako da tudi najbolj zaviti deli poligona niso nepremagljivi in mi ni žav niti centa ki sem ga dal za to marsikatri frajer ki misli da noro dobro vozi bi si lahko omislil tak tečaj potem bi videl da nima pojma o vožnji marko MarkoR, Kmet2, Lokos in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 24, 2015 Deli Objavljeno Marec 24, 2015 Kdaj si letos opravil tečaj, saj jih sploh še niso imeli? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moravčan Objavljeno Marec 24, 2015 Deli Objavljeno Marec 24, 2015 Kdaj si letos opravil tečaj, saj jih sploh še niso imeli? prvi termin je bil 22-3-15 ob 9 uri zaradi napovedi slabega vremena prestavljen na 21-3-15 ob 9 uri udeleženi trije motoristi in ena motoristka inštruktor vojko Safran marko Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 24, 2015 Deli Objavljeno Marec 24, 2015 Potem so pa levi, ker meni so v začetku marca rekli, da do aprila ni terminov. Mogoče se bojijo navala:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Marec 24, 2015 Deli Objavljeno Marec 24, 2015 prvi termin je bil 22-3-15 ob 9 uri zaradi napovedi slabega vremena prestavljen na 21-3-15 ob 9 uri udeleženi trije motoristi in ena motoristka inštruktor vojko Safran marko top instruktor! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 24, 2015 Deli Objavljeno Marec 24, 2015 top instruktor! Će ženska reče, da ima dober top, bo najbrž držalo. builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Marec 24, 2015 Deli Objavljeno Marec 24, 2015 Će ženska reče, da ima dober top, bo najbrž držalo. ma glej, bom po nadaljevalnem tecaju povedala builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 24, 2015 Deli Objavljeno Marec 24, 2015 Hec mora biti... Moj tečaj bo 9.5. Honda vabi, ker sem priden pukec, pardon kupec. Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Borutt Objavljeno Marec 26, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Ker je preveč enostavno življenje dolgočasno, so ga tudi meni nekoliko popestrili. Hvala jim za današnji hitrejši utrip in njihov nov dogovor. Torej, zadeva je sledeča in naslednja. Organizirali bomo dve preventivni akciji za motoriste in sicer dne 25.04. (sobota) med 09.00 in 17.00 uro v Kopru na parkirišču pri Bonifiki in dne 26.04. (nedelja) med 09.00 in 17.00 uro v Postojni na parkirišču pred PTC Primorka (ob cesti Ljubljana - Koper, nasproti ZD Postojna in nasproti avtobusne postaje). Datuma naj bi bila sedaj dokončna in seveda odvisna od vremenskih razmer. Pričakujemo toplo in sončno vreme. Recimo. Glede ure je tako, da je odvisna od obiska in od vremena. Kaj se bo dogajalo. Več ali manj podiranje stožcev z vaše strani in pobiranje z moje strani. Ampak namen tega je učenje in vse naučeno prenesti na cesto za varnejši trenutek v motorizmu. Vaje so nekakšna simulacija vožnje po cesti, saj je ravno tako potrebno uporabiti pravilno tehniko vožnje, obvladovanje motornega kolesa, pravilno gledanje v smer vožnje oziroma v smer rešitve, izogib oviri, ... Saj vem, da se hitro naveličate motorja in raje sedite ob kavi, zato bodo poleg tudi druge službe in sicer reševalci, kateri vam bodo osvežili spomin pri dajanju prve pomoči, mogoče koga stresli z defibrilatorjem, gasilci, da boste spoznali gasilne aparate in ostalo opremo, mestno redarstvo, kjer vam bodo pokazali vašo najljubšo stvar in pojasnili svoja pooblastila, cestninski nadzorniki vam bodo pokazali daljnogled, ... Ne bo tako dolgčas, saj bodo tudi nekatera podjetja in posamezniki z moto opremo in motorji, starodobniki, ... Sedaj je pa na vas, da se v čim večjem številu pripeljete s svojimi motorji. Jaz se bom. Vsaj načrt je takšen. Karkoli novega oziroma vsako spremembo bom tukaj napisal. Mogoče bo vojaški pasulj in mogoče bo zavarovalnica nudila dodatne popuste. V teh časih je vse mogoče. Scarlett, moto rider, gradbenik in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Pohvaljen za trud! Škoda le, da je to v času počitnic. TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Marec 28, 2015 Deli Objavljeno Marec 28, 2015 Je že kdo za Vransko kakšne termine kje zasledil? Od Triglava lani je blo super, pa od policajev tudi..samo Triglav nam je še južno plačal. danes izvedela, da se letos zaenkrat ni se nobena zavarovalnica niti policija pofockala za kak tak dogodek. Konec aprila naj bi AMZS tam organiziral bazar, vendar bodo le prikazi vozenj, in naj ne bi bilo mozno, da bi vozili tudi obiskovalci. MarkoR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MarkoR Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 danes izvedela, da se letos zaenkrat ni se nobena zavarovalnica niti policija pofockala za kak tak dogodek. Konec aprila naj bi AMZS tam organiziral bazar, vendar bodo le prikazi vozenj, in naj ne bi bilo mozno, da bi vozili tudi obiskovalci. Hvala! Če bo vse po sreči, v aprilu tako ali tako ne bom imel časa, ker bom nekje daaaaaleč z mojim mopedom. Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 Hvala! Če bo vse po sreči, v aprilu tako ali tako ne bom imel časa, ker bom nekje daaaaaleč z mojim mopedom. srečno pot in lepo vreme Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se