Janezs Objavljeno April 24, 2015 Deli Objavljeno April 24, 2015 Torej v Nedeljo ob 9h, v Postojni? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno April 24, 2015 Deli Objavljeno April 24, 2015 Alora te jutri u kopru nebo al slabo predvidevam Ja nc ce bo lepo pridem anka do postojne en krog Alora pridem v Koper in vam nastavim stožce. Pa da vas vidim, heroje. Tudi v Postojni bom sitnaril s stožci. Torej v Nedeljo ob 9h, v Postojni? Točno tako. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno April 26, 2015 Deli Objavljeno April 26, 2015 Nekateri ste se odzvali vabilu in veselo podirali stožce v Kopru in v Postojni. Upam, da je bilo koristno. Hvala za obisk in drugič še. JONI 46, maus, Bear in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno April 26, 2015 Deli Objavljeno April 26, 2015 Za nedeljo je šef naročil lepo vreme, zato ste vsi vabljeni med stožce ali kar tako na srečanje. Moram napisati kam ? V Postojno. Le še sneg je manjkal danes v Postojni ! Niti vojaški pasulj me ne bi rešil pred ozeblinami, zato sem raje odbrzela soncu naproti, na odtaljevanje v Piran ! Sicer se nisem odločila, da bom podirala stožce, sem pa budno spremljala dogajanje v Kopru in Postojni. Tudi to nekaj velja ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno April 26, 2015 Deli Objavljeno April 26, 2015 (popravljeno) Kljub temu, da smo na vse naleteli naključno je bila šola kot vedno koristna in prijetna popestritev današnji furi. Pasulj je bil odlično okrepčilo pred telovadbo med stožci. Hvala možem v modrem in ostalim sodelujočim! Popravljeno April 26, 2015. Popravil raza KARMEN1 in notranc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno April 27, 2015 Deli Objavljeno April 27, 2015 Hvala vsem, ki ste v Postojni pobirali storžce za nami in seveda hvala za koristne informacije ter nasvete. Pasulj je pa tudi pasal. Se vidimo naslednje leto. Lp,notranc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JONI 46 Objavljeno April 27, 2015 Deli Objavljeno April 27, 2015 Pozabil sem kako se podira stozce .. hvala vsem, borutt dobis za kavo v priliki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sebar Objavljeno April 27, 2015 Deli Objavljeno April 27, 2015 (popravljeno) Ma žal je lahko vsem ki niso pršli, Pasulj je bil prva klasa, Piaggio je dal mp3-ja in vespo za en krog, Borutt je kazal kako je močen in lahko dvigne XTZ1200, na koncu je pa še en policaj gospodu, ki osmice ni mogu osvojit s svojim 950 advenčurjem pokazal kako se stvar zvozi...v četrto Karakterjev za pogovor je pa malo morje kjerkoli so motorji Popravljeno April 27, 2015. Popravil sebar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gaso65 Objavljeno April 27, 2015 Deli Objavljeno April 27, 2015 Men je blo fajn. Bom še prišel. Fajn je, ker ti Borut gleda pod prste in ti da dobre nasvete, kako sfurat kej. Upam, da ga kdaj srečam kje, kjer se mu bom lahko kakorkoli oddolžil. Žal mi je blo samo, ker me je vrhovna domača inštanca pozvala k takojšni vrnitvi domov... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 28, 2015 Deli Objavljeno April 28, 2015 ma škoda k je začelo kaplati .. tako da sem spizdil na Zbiljsko jezero na kavo .. pol pa še skok na Marijo Reko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OldSchool Kawi Objavljeno April 28, 2015 Deli Objavljeno April 28, 2015 (popravljeno) Vsem toplo priporočam ogled tega moto videoposnetka, ki je poučen, hkrati pa zelo zanimiv. Posnetek je sicer star 25 let, ampak so ga posneli v sodelovanju s strokovnjaki za vožnjo in izkušenimi dirkači, ki naj bi vedeli kako se pelje https://www.youtube.com/watch?v=AtG6MRIVtZg Popravljeno April 28, 2015. Popravil Blaž Cigale StaraFeltna 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bostjan L Objavljeno Maj 5, 2015 Deli Objavljeno Maj 5, 2015 Ali se je treba prijaviti za brezplačno varno 9.5.15 vožnji na Vranskem AMZS??? Na internetni strani (http://www.triglav.si/motoristi) piše da je že vse zasedeno. Kako je bilo lansko leto? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Maj 5, 2015 Deli Objavljeno Maj 5, 2015 Ali se je treba prijaviti za brezplačno varno 9.5.15 vožnji na Vranskem AMZS??? Na internetni strani (http://www.triglav.si/motoristi) piše da je že vse zasedeno. Kako je bilo lansko leto? Screen Shot 2015-05-05 at 08.38.32.png Lahko greš namest mene, če ti je vseen, da rečeš, da si punca Sam v primeru dežja bo odpadlo.. Super je blo lani. thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Maj 5, 2015 Deli Objavljeno Maj 5, 2015 (popravljeno) Menda bo dež... pridem vseeno če ne bo naliv že dopoldan, če vseeno odpade pa magla nazaj pred tuširanjem. Čene drugo bo pa fajn vožnja. Popravljeno Maj 5, 2015. Popravil StaraFeltna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 5, 2015 Deli Objavljeno Maj 5, 2015 pa kaj pol, če je dež .. sj se po džju tut mormo peljat in to je zadnje čase vse bolj pogosto :glare: ob vsakem vremenu bi se moral izvajat :angry: :krneki: Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Maj 5, 2015 Deli Objavljeno Maj 5, 2015 pa kaj pol, če je dež .. sj se po džju tut mormo peljat in to je zadnje čase vse bolj pogosto :glare: ob vsakem vremenu bi se moral izvajat :angry: :krneki: se strinjam, samo tako pač piše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 5, 2015 Deli Objavljeno Maj 5, 2015 ja pač, so inštruktorji preveč komot ... sj jih razumem, ampak ... js tut ne bi šu v službo k dž pada lajbn 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Maj 5, 2015 Deli Objavljeno Maj 5, 2015 Js pa ne bi šla u službo, kadar je sonce thumper, Bmflar, Fantocci in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Maj 5, 2015 Deli Objavljeno Maj 5, 2015 Jaz bi rad izkoristil "suh" trening. Vožnjo v dežju poznam še preveč dobro, 2x celo v toči (uh sem jih fasal...). Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Maj 5, 2015 Deli Objavljeno Maj 5, 2015 Bom sporočila, če dobim še kakšno obvestilo na mail. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 6, 2015 Deli Objavljeno Maj 6, 2015 No le pejte,da vas bo manj na cesti maus in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Maj 6, 2015 Deli Objavljeno Maj 6, 2015 Prazna cesta sploh ni zanimiva. builder in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 6, 2015 Deli Objavljeno Maj 6, 2015 Prazna cesta sploh ni zanimiva. Prav imaš ,jaz moram bit gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Maj 6, 2015 Deli Objavljeno Maj 6, 2015 Ali se je treba prijaviti za brezplačno varno 9.5.15 vožnji na Vranskem AMZS??? Na internetni strani (http://www.triglav.si/motoristi) piše da je že vse zasedeno. Kako je bilo lansko leto? Lani je tudi bilo zasedeno, pa sem se peljal pogledat kako to zgleda, spotoma srečal še en par na motorju in sta tudi šla zraven. Ko smo prišli na poligon sta nam dekleti na vhodu ponudili prijavnice, dobili smo kosilo in prišli na zadnjo rundo (okoli treh popoldne). Očitno ni bilo vse polno ali pa so nekateri odpovedali. Vsaka runda traja cca 100 minut (5 vaj po 20 minut). Tako, da se splača vsaj pogledat. Bostjan L 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Maj 7, 2015 Deli Objavljeno Maj 7, 2015 Vremenarji pravijo da bomo lahko naslednji dan nabirali gobe... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se