maus Objavljeno Junij 1, 2020 Opozori Objavljeno Junij 1, 2020 pred 44 minutami, Snečer pravi: vidim, da je bilo tudi ta skuterje ja .. za vsa jajca pod 900 ccm
Snečer Objavljeno Junij 1, 2020 Opozori Objavljeno Junij 1, 2020 pred 6 minutami, maus pravi: ja .. za vsa jajca pod 900 ccm tisti na bmw1000 se je kar mučil ja...
maus Objavljeno Junij 1, 2020 Opozori Objavljeno Junij 1, 2020 pred 2 minutami, Snečer pravi: tisti na bmw1000 se je kar mučil ja... se se z vsemi bmflni mučjo, ampak to je druga zgodba ALEŠ M 1
Xebec Objavljeno Junij 1, 2020 Opozori Objavljeno Junij 1, 2020 pred 59 minutami, maus pravi: evo .. tole sem najdu iz dne 30.05.2020 to so uni k so kvihtal?
motozajebant Objavljeno Junij 1, 2020 Opozori Objavljeno Junij 1, 2020 Ob 20. 5. 2020 ob 9:49, DAMI34 pravi: prvič vidim tale video... pa me ena stvar fascinira... fantje, a vi ste tole v letu 2018 s kalkulatorjem snemali?
DAMI34 Objavljeno Junij 1, 2020 Opozori Objavljeno Junij 1, 2020 pred 14 minutami, motozajebant pravi: prvič vidim tale video... pa me ena stvar fascinira... fantje, a vi ste tole v letu 2018 s kalkulatorjem snemali? dost bolš ne crosscall x3 pa več levelov tečaja smo obdelali, recimo tudi "izvlačenje" Quest 1
motozajebant Objavljeno Junij 1, 2020 Opozori Objavljeno Junij 1, 2020 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: dost bolš ne crosscall x3 pa več levelov tečaja smo obdelali, recimo tudi "izvlačenje" slabo ste vi to izvlekli tukaj
DAMI34 Objavljeno Junij 1, 2020 Opozori Objavljeno Junij 1, 2020 pred eno uro, Snečer pravi: tisti na bmw1000 se je kar mučil ja... K1200 al K1300S je zlo dolg moped in verjamem, da tut neroden za količkat pred 1 minuto, motozajebant pravi: slabo ste vi to izvlekli tukaj ne morš kamnov brcat kot količke na tečaju
motozajebant Objavljeno Junij 1, 2020 Opozori Objavljeno Junij 1, 2020 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: K1200 al K1300S je zlo dolg moped in verjamem, da tut neroden za količkat ne morš kamnov brcat kot količke na tečaju nevem, nisem ne eno ne drugo še brcal. Mogoče kdaj.
DAMI34 Objavljeno Junij 1, 2020 Opozori Objavljeno Junij 1, 2020 Pravkar, motozajebant pravi: nevem, nisem ne eno ne drugo še brcal. Mogoče kdaj. na tečaj pojdi za količke, po poti domov, pa mal obcestne kamne brci
Darko3g Objavljeno Junij 1, 2020 Opozori Objavljeno Junij 1, 2020 (popravljeno) Pri teh vajah osmic in vijuganja vidim (vsaj pri sebi), da vozim prepočasi in poskušam zavijati s krmilom, namesto z nagibanjem. Verjetno bi moral začeti z večjimi razmaki in poskusiti zvoziti z nagibanjem, kot profesionalci, in potem zmanjševati razmak in polmer osmice. Ker gledam kakšne policaje s Harli kravami, kako obvladajo. Mene je enostavno strah tako začeti, saj nimam občutka, koliko ga lahko nagnem. Za stožce pa bi bilo verjetno bolje, če bi imeli neke pregibne količke, ki bi zapiskali ob dotiku, ne bi pa se prevrnili. Tako jih ne bi bilo treba znova pobirati in postavljati. BTW: Kdaj in kje bo tista vaja z Belimi angeli? Popravljeno Junij 1, 2020. Popravil Darko3g
DAMI34 Objavljeno Junij 1, 2020 Opozori Objavljeno Junij 1, 2020 pred 25 minutami, Darko3g pravi: BTW: Kdaj in kje bo tista vaja z Belimi angeli? eno stran nazaj https://motosvet.com/tabla/topic/37760-tečaj-varne-vožnje-izkušnje-predlogi/?do=findComment&comment=2574796
motozajebant Objavljeno Junij 1, 2020 Opozori Objavljeno Junij 1, 2020 pred 1 uro, DAMI34 pravi: na tečaj pojdi za količke, po poti domov, pa mal obcestne kamne brci bom kar tako kot do sedaj, brez kamenčkov. ni to za nas pussije. To je za znalce in profesionalce.
Darko3g Objavljeno Junij 1, 2020 Opozori Objavljeno Junij 1, 2020 pred 10 urami, DAMI34 pravi: eno stran nazaj https://motosvet.com/tabla/topic/37760-tečaj-varne-vožnje-izkušnje-predlogi/?do=findComment&comment=2574796 Vem, samo čakam podrobnosti, zlasti lokacijo.
maus Objavljeno Junij 2, 2020 Opozori Objavljeno Junij 2, 2020 (popravljeno) pred 11 urami, Darko3g pravi: Vem, samo čakam podrobnosti, zlasti lokacijo. Če je v vezi z DARS-om je lokacija najverjetneje ACB Postojna... in potem, če je to 6.6.2020 sta lahko samo dve uri in sicer: od 9.00 do 12.00 ure (I. skupina) ali od 12.30 do 15.30 ure (II. skupina) Popravljeno Junij 2, 2020. Popravil maus
maus Objavljeno Junij 2, 2020 Opozori Objavljeno Junij 2, 2020 v soboto, 6. junija 2020; ZASEDENO v soboto, 13. junija 2020; ZASEDENO vir: https://www.dars.si/AKADEMIJA_DARS/Brezplacno_usposabljanje_motoristov Xebec 1
Xebec Objavljeno Junij 2, 2020 Opozori Objavljeno Junij 2, 2020 pred 40 minutami, maus pravi: v soboto, 6. junija 2020; ZASEDENO v soboto, 13. junija 2020; ZASEDENO vir: https://www.dars.si/AKADEMIJA_DARS/Brezplacno_usposabljanje_motoristov zastonj tuširanje ne pa usposabljanje
maus Objavljeno Junij 2, 2020 Opozori Objavljeno Junij 2, 2020 pred 38 minutami, Xebec pravi: zastonj tuširanje ne pa usposabljanje tudi po mokrem se je treba znati vozit ligenjček, Xebec in RobiRoberto 2 1
motozajebant Objavljeno Junij 2, 2020 Opozori Objavljeno Junij 2, 2020 pred 8 minutami, maus pravi: tudi po mokrem se je treba znati vozit to motosvetovci obvladajo... đabe tečaj... maus 1
Xebec Objavljeno Junij 2, 2020 Opozori Objavljeno Junij 2, 2020 pred 11 minutami, maus pravi: tudi po mokrem se je treba znati vozit mam mitas, gre samo od sebe maus 1
Marko P. Objavljeno Junij 2, 2020 Opozori Objavljeno Junij 2, 2020 Sem bil lani na tem tečaju v Postojni. Po polovici praktičnega dela sem tečaj zapustil. To zame ni tečaj varne vožnje, ampak tečaj upravljanja z motorjem na polnem parkirišču. Povrh vsega naš "učitelj" @Borutt nobene vaje ni izvedel sam, ampak samo pametoval o pravilnosti izvedbe. Ob vsem skupaj sem dobil občutek, kot da je osnutek tečaja nastal še v SFRJ... Če želiš biti na motorju varnejši, je po mojem osebnem mnenju edini pravi tečaj na poligonu na Vranskem. Bi pa vseeno pohvalil, da se tečaj izvede brezplačno, se pravi z dobro voljo organizatorjev. DAMI34 in Gonca 2
maus Objavljeno Junij 2, 2020 Opozori Objavljeno Junij 2, 2020 pred 21 minutami, Marko P. pravi: Bi pa vseeno pohvalil, da se tečaj izvede brezplačno, se pravi z dobro voljo organizatorjev. Tukaj je veliko zastonjskega dela nekaj posameznikov, ki poskušajo izvesti v začetku leta vsaj osnovno usposabljanje (obnovitev nekaj osnovnih prvin, saj imate vsi izpite) v varovanem okolju. Tečaj varne vožnje je pa na voljo v centrih varne vožnje, kamor se lahko tudi vsi prijavijo. ALEŠ M, izibajker, ligenjček in 1 other 4
motozajebant Objavljeno Junij 2, 2020 Opozori Objavljeno Junij 2, 2020 pred 51 minutami, Marko P. pravi: Sem bil lani na tem tečaju v Postojni. Po polovici praktičnega dela sem tečaj zapustil. To zame ni tečaj varne vožnje, ampak tečaj upravljanja z motorjem na polnem parkirišču. Povrh vsega naš "učitelj" @Borutt nobene vaje ni izvedel sam, ampak samo pametoval o pravilnosti izvedbe. Ob vsem skupaj sem dobil občutek, kot da je osnutek tečaja nastal še v SFRJ... Če želiš biti na motorju varnejši, je po mojem osebnem mnenju edini pravi tečaj na poligonu na Vranskem. Bi pa vseeno pohvalil, da se tečaj izvede brezplačno, se pravi z dobro voljo organizatorjev. marsikdo tudi to potrebuje... ne znajo/znamo vsi vsega ligenjček, The67Rock, ALEŠ M in 1 other 4
Snečer Objavljeno Junij 2, 2020 Opozori Objavljeno Junij 2, 2020 pred 2 urami, Marko P. pravi: Sem bil lani na tem tečaju v Postojni. Po polovici praktičnega dela sem tečaj zapustil. To zame ni tečaj varne vožnje, ampak tečaj upravljanja z motorjem na polnem parkirišču. Povrh vsega naš "učitelj" @Borutt nobene vaje ni izvedel sam, ampak samo pametoval o pravilnosti izvedbe. Ob vsem skupaj sem dobil občutek, kot da je osnutek tečaja nastal še v SFRJ... Če želiš biti na motorju varnejši, je po mojem osebnem mnenju edini pravi tečaj na poligonu na Vranskem. Bi pa vseeno pohvalil, da se tečaj izvede brezplačno, se pravi z dobro voljo organizatorjev. Zanimivo To, da je na "mastnem" parkirišču, s kanali itd. sem že v štartu videl, da ni primeren kraj za "tečajnike". Po video posnetku pa vidim, da je tam nekaj takšnih, ki so se prišli "pokazat", (sedaj bo celo izkoriščeno za promocijo itd.), kako znajo že peljat, da so carji in tako odžirajo prosta mesta tistim, ki bi jim morda zadeva bolj koristila. pred 2 urami, maus pravi: Tukaj je veliko zastonjskega dela nekaj posameznikov, ki poskušajo izvesti v začetku leta vsaj osnovno usposabljanje (obnovitev nekaj osnovnih prvin, saj imate vsi izpite) v varovanem okolju. Tečaj varne vožnje je pa na voljo v centrih varne vožnje, kamor se lahko tudi vsi prijavijo. Nič ni "zastonjskega dela", akademiki zagotovo pridobivajo bonus "pike" v službi.
maus Objavljeno Junij 2, 2020 Opozori Objavljeno Junij 2, 2020 pred 3 urami, Snečer pravi: Nič ni "zastonjskega dela", akademiki zagotovo pridobivajo bonus "pike" v službi. Ne morem komentirat, ker ne vem, ti pa zagotovo veš, da dobivajo bonus pike v službi ... če veš, nam prosim zaupaj Vem pa zagotovo, za nekaj naših zaposlenih, da to opravljajo v svojem prostem času in brez kakšnih dodatnih pik v službi, prej kakšna pikra foušarija od sodelavcev motozajebant, ALEŠ M, The67Rock in 1 other 3 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se