corser Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 Piše, da članek, ki ga iščem, ne obstaja. ..
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 Corser, evo, maš moj glas :-). Boš kdaj povedal še zgodbo okoli te fotke? Kmet2 1
maus Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 A še vela ... če zmagam podarim avtorju slike foto: Bojan lokacija: Črni Kal datum: 31.10.2013 driver: ninđa fon kawa igorkr in DAMI34 2
corser Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 Corser, evo, maš moj glas :-). Boš kdaj povedal še zgodbo okoli te fotke? hehe, hvala. bom enkrat še kaj o tem napisal, ker je bila res prava avantura a bivša ima vse fotke (ampak ker sva frenda, ni razloga, da jih ne dobim)
Popularna objava diskow Objavljeno November 3, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno November 3, 2013 (popravljeno) Aja Je ze Konc Tekmovanja Ha. Bedne fotke ste limal. Eto vam, da castno v srcu zmagam, a brez truda in nagrade Ne ni bla ponesrec, tle je se ena: Pa se ena... Vse so surove, brez obdelave. in Ja, vse so s telefonom Kaj sele da bi imel normalen fotic.... ...Zgodba vazna pravis: Popravljeno November 4, 2013. Popravil diskow ataIBA, CeneR, Cufa in 15 others 18
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 diskow, cepec, kje si prej hodil :-) maus, Scarlett, pajkica in 1 other 4
corser Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 nice! ja... pretežka je Africa za takle špas...
hondazok Objavljeno November 5, 2013 Opozori Objavljeno November 5, 2013 A ni zanimivo, kako se še radi igramo v pesku. Začeli smo pa kot otroc v peskovniku...
maus Objavljeno November 6, 2013 Opozori Objavljeno November 6, 2013 po pravic povedano, se peska izogibam Scarlett in DAMI34 2
hondazok Objavljeno November 6, 2013 Opozori Objavljeno November 6, 2013 po pravic povedano, se peska izogibam Pol boš pa imel težko prihodnost, ker ni več dnarja za asfalt... Kmet2 1
maus Objavljeno November 7, 2013 Opozori Objavljeno November 7, 2013 Pol boš pa imel težko prihodnost, ker ni več dnarja za asfalt... za cca 5 sezon bo še... pol pa ... boh ve hondazok 1
Popularna objava corser Objavljeno December 8, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno December 8, 2013 (popravljeno) No pa je konec in prav odpočil si bom od spremljanja rezultatov vsako minuto:) Hvala vsem, ki ste glasovali zame. Ne bom obljubljal a potrudim se, da opišem ta road trip z Vespo v Grčijo. Potrudim se tudi, da vas “updejtam” z vsem, kar se bo dogajalo v zvezi s pripravami na Tunizijo. Najprej pa greva z Ni3ousem na kofe. Se še ne poznava a kot prava gentlemana sva si segla v roke po končanem glasovanju. Sicer prek zasebnih sporočil a pirček sledi:) Se že veselim vseh nasvetov z njegove strani! Hvala motosvet ekipi in predvsem hvala Tilnu Gabrovšku, da je prispeval tako lepo, zanimivo nagrado! Popravljeno December 8, 2013. Popravil corser maus, Alla, motozajebant in 10 others 13
Desert Soul Objavljeno December 8, 2013 Opozori Objavljeno December 8, 2013 Cestitam zmagovalcu in zal mi je, da nisem mogel sam predati nagrade. Pravkar sem prestopil slovensko mejo in ce bosta jutri popoldne v LJ (jaz bom), vaju oba vabim na en pir. corser 1
Cufa Objavljeno December 8, 2013 Avtor Opozori Objavljeno December 8, 2013 al je resen....baje že treninra.
corser Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 resen,resen... to je jamesoncola + custva sej sva si dala lupčka... pa tisto fotko prlimi:)
Cufa Objavljeno December 10, 2013 Avtor Opozori Objavljeno December 10, 2013 resen,resen... to je jamesoncola + custva sej sva si dala lupčka... pa tisto fotko prlimi:) tisto sem dala na FB, da jo imam pod nenehnim in popolnim nadzorom
Jetam Objavljeno December 12, 2013 Opozori Objavljeno December 12, 2013 A bi lahko objavli zmagovalno fotografijo, da si jo tudi ostali pogledamo!!!
motozajebant Objavljeno December 13, 2013 Opozori Objavljeno December 13, 2013 A bi lahko objavli zmagovalno fotografijo, da si jo tudi ostali pogledamo!!! evo https://lh5.googleusercontent.com/-NYv2F6Qo1RY/UhYdO5hWayI/AAAAAAAAA9c/5CcN0x_Muuc/w784-h517-no/vespa+Kreta.png
bladzo Objavljeno Januar 29, 2014 Opozori Objavljeno Januar 29, 2014 http://www.motosvet.com/video/index.php?watch=2133
Kmet2 Objavljeno Januar 29, 2014 Opozori Objavljeno Januar 29, 2014 Srečno Corser,sej bi ti zaželel v Bladzotovem prispevku pa se ne morem prijavit,so poskrbeli ,da ne bi mel kakšne pripombe zgleda :grim
corser Objavljeno Januar 29, 2014 Opozori Objavljeno Januar 29, 2014 Hvala za dobre želje. Motor je naložen, oprema tudi. Pa dvoje gate tudi (so rekli, da ne smem preveč vzet in sem očitno edini, ki je to upošteval) V ponedeljek odletimo in se vrnemo 14.2. Prilimam fotko, dve... Zivnorc, bladzo, Kmet2 in 3 others 6
Cufa Objavljeno Januar 29, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 29, 2014 Koliko parov rokavic si spakiral?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se