Peter Kaus Objavljeno Avgust 26, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 (popravljeno) pozdravljeni imam aprilio sr50r 2007 in me zanima zakaj mi trokira med vožnjo ko ga tiscim do konca in zacne po parih sekundah trokirat cca 80km/h nima pa se koncne hitrosti na njej je kit 70ccm 17,5mm frgazar in zx auspuh drugi variator, sklopka res pa je da je koleno frgazarja malo preperelo a je mogoče o problem? hvala za odgovore Popravljeno Avgust 26, 2013. Popravil Peter Kaus
Fiat Barchetta Objavljeno November 17, 2013 Opozori Objavljeno November 17, 2013 Lahko na preparelem delu vleče noter fouš-zrak in zato trokira. Pred vožnjo ga malo probaj segreti.
harko222 Objavljeno Oktober 3, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2014 Zivjo Zanima me nekaj doma imam Aprilio rs 50 2004letnik in sicer pred parimi dnevi sem jo dobil nazaj kati so mi jo ukradli in policija je na SREČO najdla motor ampak je problem v tem ker zdej ne užge. Vergla normalno učis pokaze tisti tapravi zvok kot da bo užgal amapk se ne zgodi nič. Vse sem probal cilinder je OK, bat je ok, svečka je uredu mece lepo iskro, mešanica je uredu, frgazer sem spucal edino kar me moti ko sem pri frgazerju probal dati dol filter(mallosi) in z roko prikriti tisto luknjo se mi zdi da zelo švoh vleče zrak?? Je kdo ki bi znal pomagati, čisto sem obupal dva cela dneva sem popravljal pa nisem nikjer ugotovil napake. LP.
Ciko86 Objavljeno Oktober 3, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2014 a ce verglas in drzis odzadaj fergazer pokrit ti zalije svecko?
motolover Objavljeno Oktober 3, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2014 Predlagam preselitev teme sem: http://www.motosvet.com/tabla/forum/27-skuterji-in-mopedi-vzdr%C5%BEevanje-popravila-in-okvare/
harko222 Objavljeno Oktober 15, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2014 Okej zivjo vsi skupaj! Imam eno vprašanje mogoče je butasto ampak mogoče nadem taprav odgovor! Imam Aprilio rs 50 (kit 80....) sicer ta motor je bil ukraden in NAJDEN s strani POLICIJSKE POSTAJE BEŽIGRAD. Problem je v tem da motr je cel nemankajo nobeni deli vendar motor ne užge. Baje je zaribal motor ker sem jaz imel ugasnjeno pumpo za olje in bumbar ki ga je ukradel ni vedel in posledično je nalil v pumpo za olje in mislil da bo delovalo Zdej pa tako policijo sem vprašal če vejo kdo je ampak so mi odvrnili da ne. Čeprav sem zelo skeptičen glede taga kajti z unim ki sem se pogovarjal mi je dajal občutek laganja. + ko sem prišel po motor je motor bil čisto na posebnem mestu v eni kletki SAMO MOJ MOTOR in nobeden ni imel dostopa do njega samo ŠEF POLICIJE tako da sem ga mogal čakati 1uro da je prišel. Ne gre mi v glavo zakaj ni bil skupaj z drugimi motorji ki so bili 10x dražji od mojega??? Okej sm se sprjaznu z tem da pač mi tisti ki ga je ukradel ne bo povrnil stroške... Zanima me pa če ma gdo izkušnje s tem se je komu kaj podobnega zgodilo kako bi se dalo povlečt to da mi KDO krije stroše mogoče ZAVAROVALNI ter kako??? Hvala za odgovore. Lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se