Skoči na vsebino

Moto GP 2014

suzuki

Priporočene objave

yamahe so vedno bolj letele v assnu, kot honde... ampak še vedno sem mnenja, da je favorit bolj lorenzo kot pa rossi... računam da a. espargaro končno spet pokaže mal več...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

yamahe so vedno bolj letele v assnu, kot honde... ampak še vedno sem mnenja, da je favorit bolj lorenzo kot pa rossi... računam da a. espargaro končno spet pokaže mal več...

aj mo vidli..če nimaš prav častiš gajbo piva ;):D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tud u mugellu so Yamahe bol letele, pa Lorenzo je tud Stonerja ujel in nabrisal.....ampak zdej majo en drug problem. hudič je stavit proti marquezu. Edin resn argument ki ga ima človek prot nejmu je, da se winning streak pač mora končat. Zdej, a je sobota v Assnu taprav čas in pista za to...ne vem. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Heh... V mugellu je bil stoner takrat lih ene 8. Hahaha. Leto prej ga je pa še dovi nabrisal xP.

Jst mislm, da bo za hondo in marqueza tale daleč najtežja do sedaj... In glede na to, da sta bili že zadnji dve težki, verjamem, da bo nekje 3...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdj se pa ze voha prva Rossijeva letos :P

Verjetno res. Ce je v Argentini ze imeTermas de rio Hondo nakazovalo zmagovalca, morda tudi Assen sporoca, kdo bi to lahko bil.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kje se da preko racunalnika spremljat dirko,sem namrec v tujini.

skor ziher bo kak strim gor za dejansko dirko, te free practice / kvalifikacije ne vem tocno, na koncu koncev pa ce guglas motogp stream skor vedno najdes kaj zase. Sam traja preden najdes nekaj kar ni 240p al pa reklama

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

v intersparu v mariborskem evroparku je razstavljen motoGP dirkalnik od Honda Gresini ekipe.

...če bi koga zanimalo pogledat povsem od blizu...

danes je bil, kako dolgo še pa pojma nimam.

luštna stvar.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zanimiva dirka Moto2 E.West prvi..vesel sem pa za drugo mesto Vinalesa. V moto3 pa padcev ni manjkalo..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bravo M.M že 8x8 ni besed  :notworthy:  Dovi je res dober pilot,tudi Pedrosa in A.Espargaro sta se dobro borila... Po mojem pa,če Rossi nebi štartu iz boksa bi bila borba za 1.2.3 mesto. Žal mi je za Lorenza,nevem kaj se mu dogaja.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zajbal je z izbiro gum ob startu in si nato premislil.  sicer pa dokazuje že vso sezono, da so ga nekateri prezgodaj odpisali.  

Bravo doktor !!  

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!