Dr_Jakob Objavljeno Marec 11, 2014 Opozori Objavljeno Marec 11, 2014 Celje-Radlje-Celje Rezultat: Futka ma spet cestne gume. trebor, cikadina in igorkr 3
DAMI34 Objavljeno Marec 12, 2014 Opozori Objavljeno Marec 12, 2014 Celje-Radlje-Celje Rezultat: Futka ma spet cestne gume. Wajdušna-Gumoflik-Wajdušna Rezultat: Ninđica ma novo angelsko GTejko igorkr in bajsi 2
MarkoR Objavljeno Marec 12, 2014 Opozori Objavljeno Marec 12, 2014 Wajdušna-Gumoflik-Wajdušna Rezultat: Ninđica ma novo angelsko GTejko Včeraj peljal CBFko iz Maribora v Malo Pirešico k mehaniku, ki bo namestil ''radeljske'' angelice GT, menjal svečke, olje, filter, zavorne ploščice...s solzami v očeh jo dvignem spet v soboto. Kako se obnesejo, prvi vtis Angel GT? Sva dobro kupila? igorkr in DAMI34 2
skalaprava Objavljeno Marec 12, 2014 Opozori Objavljeno Marec 12, 2014 Dobro sta kupila Jaz sem poradiral že ene tri komplete,...tudi danes je že nova GT-jka pripravljena za montažo. Žal pa bo na štart še malo počakala... DAMI34 in MarkoR 2
DAMI34 Objavljeno Marec 12, 2014 Opozori Objavljeno Marec 12, 2014 Dobro sta kupila Jaz sem poradiral že ene tri komplete,...tudi danes je že nova GT-jka pripravljena za montažo. Žal pa bo na štart še malo počakala... Mal bom še počakal predn jo pohvalim. 30km odpelu, spucana je,odzivna tudi lepo, edin boki se mi pa zdi da so slabši kot jih ima T30. Bom počakal kako daljše preganjanje po jadranki, al pa bom mal po ridah potreniral, pa bo prec rezultat a jo trže al ne. skalaprava 1
skalaprava Objavljeno Marec 12, 2014 Opozori Objavljeno Marec 12, 2014 Me prav zanima, kako se bo tebi dopadla...je pa res, da je tvoj mopi tudi malo močneši kot moj in tudi bolj športno naravnan. DAMI34 1
Popularna objava Bear Objavljeno Marec 12, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 12, 2014 Danes nič kaj posebnega, ena lokalna turca pa seveda počk. :grim trebor, Keiko, Lubikaa Rozzica in 8 others 11
AndrejEling Objavljeno Marec 14, 2014 Opozori Objavljeno Marec 14, 2014 Ena od včeraj igorkr, Kmet2, Keiko in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Marec 14, 2014 Opozori Objavljeno Marec 14, 2014 Počk Lubikaa Rozzica, Keiko, jany in 3 others 6
gregorjanc Objavljeno Marec 14, 2014 Opozori Objavljeno Marec 14, 2014 Počk IMG_20140314_132230.JPG A to si Beara počknu DAMI34 in Bear 2
jany Objavljeno Marec 14, 2014 Opozori Objavljeno Marec 14, 2014 No jaz sem bil malo višje od vikija... že 2 dni se vozim mimo pa samo en dan je bila ena R6, po cesti pa kar nekaj motoristov... čez kake pol urce grem spet malo... Lubikaa Rozzica, DAMI34, aljazek07 in 5 others 8
Bear Objavljeno Marec 14, 2014 Opozori Objavljeno Marec 14, 2014 (popravljeno) Prvo počk z Damijem ( ). Danes pa KP-Viki-Postojna(omw)-Ride-Postojna-Viki-KP. Prvi počk, si sposodim kr sliko od Damija Pol ride in pa Viki za nazaj. Lepo je blo. Popravljeno Marec 14, 2014. Popravil Bear Lubikaa Rozzica, Kmet2, Keiko in 5 others 8
ribič07 Objavljeno Marec 14, 2014 Opozori Objavljeno Marec 14, 2014 Tudi mi smo danes popeljali svoje stroje po Prlekiji.. DAMI34, Kmet2, motozajebant in 6 others 9
MarkoR Objavljeno Marec 15, 2014 Opozori Objavljeno Marec 15, 2014 Plan dne a je bil srečanje na bencinski v Žalcu, ker sem šel zjutraj dvignit motor na servis k mehaniku na Pirešici...prispel sem prvi in kaj hitro zaključil turo..namreč na grd način sem odkril hudo hibo moje nove Givi Maxie 3 - če je kovček odprt in ga zakleneš, ključe vržeš v kovček in ga zapreš...BRAVO, kovčka ne moreš več odpret. Kolega je tako šel na en krog okrog Savinjske, jaz pa sem mojega fotra, ki živi v Žalcu, poslal v moje stanovanje v MB po rezervne ključe. :-) Kakšni 2uri kasneje smo končno nadaljevali pot, proti domu. Žalec, Dobrna, Vitanje, Dolič, v Dravograd na kavo in malo občudovat elektrarno ter domov. P.S. Givi, j**** ti vse po seznamu. :-) Kmet2, BMWRIDER, DAMI34 in 5 others 8
GETRIEBE Objavljeno Marec 15, 2014 Opozori Objavljeno Marec 15, 2014 Plan dne a je bil srečanje na bencinski v Žalcu, ker sem šel zjutraj dvignit motor na servis k mehaniku na Pirešici...prispel sem prvi in kaj hitro zaključil turo..namreč na grd način sem odkril hudo hibo moje nove Givi Maxie 3 - če je kovček odprt in ga zakleneš, ključe vržeš v kovček in ga zapreš...BRAVO, kovčka ne moreš več odpret. Kolega je tako šel na en krog okrog Savinjske, jaz pa sem mojega fotra, ki živi v Žalcu, poslal v moje stanovanje v MB po rezervne ključe. :-) Kakšni 2uri kasneje smo končno nadaljevali pot, proti domu. Žalec, Dobrna, Vitanje, Dolič, v Dravograd na kavo in malo občudovat elektrarno ter domov. P.S. Givi, j**** ti vse po seznamu. :-) sem že slišal za tak primer, da so v nov kovček vrtali ključavnico. jest imam preventivno med orodjem rezervni ključ...
marcc Objavljeno Marec 15, 2014 Opozori Objavljeno Marec 15, 2014 Danes naredila z boljšo polovico 300 in nekaj km. Če bi bil sonček bi bilo idealno. Bilo je prijetnih 14 stopinj ampak jih je pokvaril veter. Drugače pa super Keiko, Dr_Jakob, igorkr in 4 others 7
MarkoR Objavljeno Marec 15, 2014 Opozori Objavljeno Marec 15, 2014 sem že slišal za tak primer, da so v nov kovček vrtali ključavnico. jest imam preventivno med orodjem rezervni ključ... Kolega ima stari model Maxie in sva potem poskušala, pa tam tega ne moreš naredit. Imel sem jo drugič na motorju in preden sem motor peljal na servis, sem šele vzel rezervni ključ ven in ga dal v predal. Če bi hkrati zaklenil oba ključa.. :-)
maus Objavljeno Marec 15, 2014 Opozori Objavljeno Marec 15, 2014 LJ - PO - KP - Buje - Umag - Portorož - Črni Kal - PO - LJ ... cca 350 km ... vitisi ... : :krneki: ZdenkoK, DAMI34, Lubikaa Rozzica in 5 others 8
Popularna objava Snečer Objavljeno Marec 15, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 15, 2014 Jaz sem bil pa danes v Avstriji na srečanju ljubiteljev japonskih motociklov. Gužva za pop.... KLOVN, Kmet2, Lubikaa Rozzica in 8 others 11
Popularna objava Snečer Objavljeno Marec 15, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 15, 2014 Je pa bilo tudi nekaj vtisov. Ko misliš, da si že vse videl. Izjemna asfaltna podlaga v slo. velemestu nenavadni prizori BMWRIDER, DXR16, BREITNER in 10 others 13
Popularna objava Damy Objavljeno Marec 15, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 15, 2014 Včeri sem bila preveč utrujena, tako da objavljam svoje vtise danes ^_^ Okoli 11h se odločim, da bom šla v Mele, si ogledati razstavo Tropski raj, saj je odprta samo še do 23. marca. Vreme je bilo pravo, temperature super, družba pa tudi Zaradi poznega štarta sem šla iz Domžal do Maribora po AC - nato po stari cesti Do Gornje Radgone - Mele - Kapelski Vrh - Sv. Jurij ob Ščavnici - Lenart - Maribor - (po AC) do Celja - Domžale. Lepo parkiram pred vhodom, se razpakiram, ko me pozdravi eden od tamkajšnjih zaposlenih. Vpraša iz kje sem se pripeljala, kakšno je kaj po poti in tako naprej. Nato mi razloži glede razstave, pove kje se začne in mi pomaga najti kotiček za moje stvari. Je rekel, da jih bo dobro čuval . Prvi del (orhideje) so ogledam dokaj hitro: Take in drugačne orhideje. V teh parih urah fure sem naredila malo manj kot 200 fotk Drugi del mi je vzel malo več časa, ker so bili metulji izpuščeni in tisti, ki niso bili ravno pri kosilu, so prosto letali naokoli. Žal se niso odprli, da bi njihove lepe modre barve prišle do izraza, ker ni bilo dovolj toplo, ampak je bilo vseeno zanimivo. Del rastave je bila tudi vitrina z bubami, kjer sem lahko videla ravno nekaj še čisto frišnih metuljev ^_^ Tretji del razstave so bile papige. In to je edina fotka, ki sem jo naredila. Sem mnenja, da morajo ptice svobodno letati naokoli in so se mi zelo smilile. -_- Ker sem za fotkanje in ogled porabila kar nekaj časa in me je vse skupaj zlakotnilo, sem si privoščila malico ^_^ Vmes mi je družbo delal tisti zaposleni. Ko, sem ga vprašala, kaj je še v bližini za videti, kaj mi svetuje, kam naj grem, mi je vse lepo povedal In na koncu dodal, da naj pazim ka se tu po Štajerskem vozim, ker imajo vsi 0,5 stalno že v krvi, da je na cesti pesek in da traktoristi nič ne pazijo. ^_^ Se poslovim in šibnem naprej, kot mi je priporočil proti Kapelskemu Vrhu. Ko se pripeljem do Vrha in ustavim za razgled, stopi do mene domačin in me vpraša, če potrebujem pomoč. Si mislim, ko je tako vljudno ponudil se, zakaj ne bi še kaj vprašala kaj je za videti. Ne vem na kateri točki točno sva skrenila s teme in zašla k partizanom in udbi. :lol: A je bilo zanimivo. Priporoča mi Blaguško jezero in zaželi srečno vožnjo. Res da je bilo sončno, a svetloba za fotke ni bilo ravno najboljša. Ko pridem v kraj Sv. Jurij ob Ščavnici začnem iskati jezero in ko že skoraj odneham, opazim, da se vozim z njim vštric Družbo sta mi je delal labodji parček, ki me je na začetku malo napihal, po tem sta pa zvedavo plavala za menoj ^_^ Ker se je bližal čas poznega kosila in mi je že pošteno krulilo v želodcu, se odločim za obisk Picikata v Teharjah, ker sem si privoščila tris: Njoki iz rukole s pršutom, široki rezanci z gorgonzolo in mesna lazanja. Za prste obliznit vam rečem .) Ko sem vozila proti domu je bilo že temno, a ni bil problem, ker je bilo še toplo. Moram reči, da je bil sončen petek zelo lepo izkoriščen, všeč so mi ti konci :yes: in na poti domov sem videla še ogromno stvari, ki me bodo počakale do naslednjič. SLVR, DAMI34, KilleRBee in 34 others 37
BREITNER Objavljeno Marec 15, 2014 Opozori Objavljeno Marec 15, 2014 Včeri sem bila preveč utrujena, tako da objavljam svoje vtise danes ^_^ Okoli 11h se odločim, da bom šla v Mele, si ogledati razstavo Tropski raj, saj je odprta samo še do 23. marca. Vreme je bilo pravo, temperature super, družba pa tudi Ti niso zgornje moje slike nič znane? Sva bila z ženo v torek. DAMI34, Zivnorc in trebor 3
Damy Objavljeno Marec 15, 2014 Opozori Objavljeno Marec 15, 2014 Ti niso zgornje moje slike nič znane? Sva bila z ženo v torek. O ja :yes: , ko sem stala tam in debatirala, so mi bila ta korita v trenutku poznana . In spomnim se, da sem se vprašala: zakaj dve fotki izpred vhoda in nobena od orhidej ali metuljev?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se